Kızlar biz eşimle bir karar vermek üzereyiz, bu konuda sürekli düşünüyoruz. Konumuz oğlumuza bir kardeş fikri. Düşündükte bir kardeş şart, fakat ameliyatlı doğumdan sonra hemen hamile kalmak doğrumu. Ben 32 yaşındayım eğer bir kardeş istiyorsak çok beklemek istemiyorum eve kapanmışken ikisi bir arada çıksın diyorum, oğlum büyüdükten sonra rahatlamışken tekrar eve kapanamam. Ayrıca oğlum artık sütümle doymuyor sanırım ek gıdaya başlayanlar bu konuda neler düşünüyor. Benim oğlum henüz 4,5 aylık.
Kızlar biz eşimle bir karar vermek üzereyiz, bu konuda sürekli düşünüyoruz. Konumuz oğlumuza bir kardeş fikri. Düşündükte bir kardeş şart, fakat ameliyatlı doğumdan sonra hemen hamile kalmak doğrumu. Ben 32 yaşındayım eğer bir kardeş istiyorsak çok beklemek istemiyorum eve kapanmışken ikisi bir arada çıksın diyorum, oğlum büyüdükten sonra rahatlamışken tekrar eve kapanamam. Ayrıca oğlum artık sütümle doymuyor sanırım ek gıdaya başlayanlar bu konuda neler düşünüyor. Benim oğlum henüz 4,5 aylık.
Canim tedavimi dusunuyorsun tekrar yoksa dogal yolla mi bekliyorsun?bizde korunmuyoruz adet de olmadim daha.ihtimal vermiyorum ama artik tedavi de istemiyorum mevlam lutfederse insallah,ben de 32 yasindayim ama bu bebislerin tadini cikarsak biraz buyuseler diye de dusunuyorum onlari ihmal etmemek ve toparlanmak icin.Kızlar biz eşimle bir karar vermek üzereyiz, bu konuda sürekli düşünüyoruz. Konumuz oğlumuza bir kardeş fikri. Düşündükte bir kardeş şart, fakat ameliyatlı doğumdan sonra hemen hamile kalmak doğrumu. Ben 32 yaşındayım eğer bir kardeş istiyorsak çok beklemek istemiyorum eve kapanmışken ikisi bir arada çıksın diyorum, oğlum büyüdükten sonra rahatlamışken tekrar eve kapanamam. Ayrıca oğlum artık sütümle doymuyor sanırım ek gıdaya başlayanlar bu konuda neler düşünüyor. Benim oğlum henüz 4,5 aylık.
Prensesin hayirli olsun flzask..Selammmm kızlarrrrrr bende uzun zamandır yazamadım buraya İstanbul dışındaydım biraz tatil yaptık..
tatilden önceki kontrolde bebişimizin cinsiyetinide öğrendik.
kızımmmm olucak inşallahhhhhh teyzeleriiii
çok şükür herşey yolunda şimdiye kadar bugün 19+4 olduk.
16 eylülde detaylı ultrasona giricem ,inşallah onuda atlatırım güzelce:26:
sizler nasılsınızzzz hu huu ses verinnnnnnnbenim tatlı yiğenlerimm nasıllarrrrr
Canim sutumu sagiyorum biberon almadigi icin doke saca kasikla veriyorum doymadigini dusundugum icin her gun duzenli olmasa da veriyorum yada uyutup emziriyorum.buyudukce uyku duzeni de degisti uzun araliklarla daha uzin sureli uyuyor,mecbur kaldim yani en cok da kasik mamasi veriyorum bunlarin hepsine kendi sutumu katiyorum artik.merhaba canım, bende uzun zamandır yazamıyorum. kızım 4,5 aylık oldu. bizde ek gıdaya geçmek istiyoruz yavaş yavaş ama ben sadece yoğurt ve meyve sularını tattırıyorum. sen çok fazla şey vermeye başlamışsın.
tebrik ederim canımm prenses geliyor demek sağlıkla gelsin kuzun
Sağol canımm evtt prenses geliyor inşallah.
amin cnm hepimiizin yavruları sağlıkla vaktinde gelsin inş.:26:
senin nasıl gidiyo hamişlik.
Kızlar hepinize ayrı ayrı katılıyorum fakat bizim yaşar aldı başını gidiyor. Ben 32 eşim 38 oldu. Zaten ilk bebekte çok geç kaldık. Aslında 1. bebeğin hamilelik ve doğum sıkıntılarından sonra kesinlikle 2. yi istemiyorum diyordum ama oğulcuğuma bunu yapamam bu hayatta yapayalnız kalmasın dedik, canından kanından biri olsun faydası var zararı yok dedik. Yaşlarda devam ederken çok geç kalmayalım diyoruz. Şimdiki düşüncemiz oğlumuz sütten kesilene kadar korunmak, sonra yine 1 yıl doğal yoldan beklemek olmadı en son ihtimal yine tedavi. Benim gönlümde çok tedaviden yana değil, inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla bir kardeş ikram eder bize ve isteyen herkese
canım arkadaşım ıyı olmanıza cok sevındım maşallah sıze. bır suredır uzak kaldım sızlerden malum kayınvalıdeler 1,5 aydır bendeydı sızlerı cok ama cok ozledım artık bende aranızdayım.tayının cıkmıs cok sevındım rabbım herdaım hayırlarla karşılaştırsın senı ama mınıklerınden ayrılmak zor gelcektırrrrrrr neyse yenı mınıklerın olacak senı ve yıgenımı kocaman opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olun
aynen baharım topik çok sessizleşti. bazen kendim yazıp kendim okuyorum. şikayetlerinin olmamasına sevindim canım.
kilo alımı sonraları oluyor (belki sen çok almazsın.) ve sonra kalıcı oluyor şekil ben
daha hiç veremedim. birde süt için yiyorum. çocuk doyacak diye dana gibi oldum. ( eğer inek olsadım sahibim beni kasaba satardı)
tayinin çıkmış yeni evinde mutlu günler seni bekliyor.
benim de tayinim çıktı hem de eve çok yakın bir okula
bu da Abdullah'ımın şansı artık. kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye.
evi taşırken yorma kendini, yardım edecek kimse var mı?
Baharcım senin mesajlarını görünce sürekli yüreğim kabarıyor çok hoşuma gidiyor canım benim. Bu arada 11+6 günlük iken benim bebeğim bayaa bildiğin kolları bacakları ile oynuyordu ultrasonda görünce çok şaşırmıştım çünkü ben hissetmiyordum. Doktora bu gerçekten benim görüntülerimmi benden önceki kişinin görüntülerinde takılmış olmasın falan demiştim gülmüştük doktorla inanamamıştım. Bebişler ilk ay 2. ay ve 3. aylık dönemde büyük evreler geçiriyorlar. Örneğin ilk ay gidiyorsun bir nokta ve sadece kalp atışı görüyorsun, ikinci ay ise fasulye şeklini aldığını görüyorsun 3. ay bi gidiyorsun bildiğin bebek olmuş şok oluyorsunCanım benim kucağına aldığın günleri bekliyorum dört gözle..
Ruvoşcum ve oyacım benim bebeğimde 2. ay aşısında ateşlendi ve ağrısı oldu. Bütün gün ve gece ağlamıştı. 4. ay aşısı 2. ay olduğu aşıların 2. si idi. Tecrübeli olduğum için bu defa eve gelir gelmez fitil verdim. Ne ateş ne ağrı ne huysuzluk oldu çok şükür.
Benim oğlumuşda kendi etrafında dönüyor, yere yorgan serdim onun üzerinde istediği gibi debelenip duruyo. Eğer yanında biri varsa ve onunla ilgilenmiyorsa o kişiye sürekli bağırıyor ve şımarıklıklar yapıyor. Geçen gün onu yere bıraktım etrafına barikatları kurdum ve içeriye gittim 5 dakika sonra geri geldiğimde çocuğu yorganın üzerinde göremedim ve kalbim yerinden fırladı bi baktım ki koltuğun altına girmiş yaramaz evlat. Nasıl girdin sen oraya diye bi söylendim beni ve söylendiğimi görünce bi heyecan yaptı balık gibi kıpır kıpır oldu.Allahım esirgesin cümlemizinkini.
Birde oğlum artık insan seçiyor yabancılardan çekiniyor öyle bakıyor ve surat asıyor ama beni ve babasını gördüğü zaman sanki horon tepiyor
Kızlar bu arada sürekli bi şeyler sormak için buraya girmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum mesela geçen ay sling alacaktım bebeği taşımak için size soracaktım soramadım ama aldım iyi almışım yarım saatten fazla yolda yürüyorum ne kollarım sırtım omzum ağrıyor nede bebeğim rahatsız oluyor öyle kullanışlı bi şey ki hepinize tavsiye ediyorum. Kangurudan daha kullanışlı ve ucuz.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz temmuzdan beri yazamadim kusura bakmayin memleket bayram derken internette de sorun var cepten yaziyorum ne guzel gelismeler olmus BAHAR AYSUNAY VE OZNEHAYAT o kadar mutlu oldum ki hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin insallah,baharim yanlis okumadiysam seninki kendiliginden olmus ne buyuk bir mucize bu,rabbim evladina kavustursun esine de sifa versin tayinin de hayirli olsun tasinirken kendine dikkat et.
biz de iyiyiz cok sukur elif hanim buyuyor tek sorunumuz emmeyi iyice azaltti sadece uykuda aliyor gunlerim uyutup emzirmekle gecti dr kilosu iyi oldugu icin ek gida onermedi ama ben basladim yavas yavas verince istahla yiyor emmesi az oldugu icin dayanamiyorum yogurt meyve suyu kahvaltida peynir yumurta sarisi pekmez kasik mamasi.simdilik bunlar biberon ve emzik de almiyor malesef dusunun halimi.yinede cok sukur rabbim beterinden korusun,hepinizi opuyorum bebislerinizi saglikla buyutun
selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı prensssssss geliyooooooooo
hep içimizden kız geçiyordu inş üzmemişizdir prensimi...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr
bugün 16+2 ydik 153 gr olmuş miniğimmmmm
bidahaki kontrolümüz bayram sonunda...
darısı kalan arkadaşların başına inş
selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı prensssssss geliyooooooooo
hep içimizden kız geçiyordu inş üzmemişizdir prensimi...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr
bugün 16+2 ydik 153 gr olmuş miniğimmmmm
bidahaki kontrolümüz bayram sonunda...
darısı kalan arkadaşların başına inş
canım hayırlı olsun paşalar geliyor maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin
maşallah canım sağlıkla büyüyün inşallah.
Prensin olacak demek hayirli ugurlu olsun ben de sana hep kiz yakistiriyordum nedense,saglikli hayirli olsun da bizim olsun insallah kizlarina agabeylik yapar biliyormusun hala inanamiyorum mucizene rabbim nelere kadir insallah dogum haberlerini de alicaz bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?