slm dr ulun beyi bende çok araştırmıştım ve geneldede sevilen ve başarılı olduğu söyleniyo en azından paracı biri değil anlatılanlara bakılırsa hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada ulun bey fiyat ne kadar dedi?
kızlar malesef ağlamak da çare olmuyor,3 yumurta haberini aldığım andan itibaren dünyam başıma yıkıldı.4 gündür ağlamaktan gözlerim şişti,başıma ağrılar girdi,eşime de hissettirmemeye çalışıyorum ama onun yanında da süzülüyor yaşlarım kendimi tutamıyorum,ağlasam da yırtınsam da içimdeki sıkıntıyı korkumu atamıyorum bir türlü en iyisi ağlamayın kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor açıkcası(tecrübeyle sabit).
rabbim hiçbirimizin emeklerini,uğraşlarını,maddi-manevi sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın ve hepimizin evine birer,ikişer altın neşe topları versin ,hepimize ana-baba olma duygusunu tattırsın inş.AMİN..
bu arada yarınki opu sonucundan çok korkuyorum ,sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum,üzüntüden korkudan mideme ağrılar giriyor,reflüm azdı iyice.
neyse ya sizi de daha fazla sıkmayayım siz yine de bana bakmayın pozitif olmaya çalışın ben iyice hassaslaştım sanırım...
öpüldünüzzzzz
kızlar malesef ağlamak da çare olmuyor,3 yumurta haberini aldığım andan itibaren dünyam başıma yıkıldı.4 gündür ağlamaktan gözlerim şişti,başıma ağrılar girdi,eşime de hissettirmemeye çalışıyorum ama onun yanında da süzülüyor yaşlarım kendimi tutamıyorum,ağlasam da yırtınsam da içimdeki sıkıntıyı korkumu atamıyorum bir türlü en iyisi ağlamayın kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor açıkcası(tecrübeyle sabit).
rabbim hiçbirimizin emeklerini,uğraşlarını,maddi-manevi sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın ve hepimizin evine birer,ikişer altın neşe topları versin ,hepimize ana-baba olma duygusunu tattırsın inş.AMİN..
bu arada yarınki opu sonucundan çok korkuyorum ,sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum,üzüntüden korkudan mideme ağrılar giriyor,reflüm azdı iyice.
neyse ya sizi de daha fazla sıkmayayım siz yine de bana bakmayın pozitif olmaya çalışın ben iyice hassaslaştım sanırım...
öpüldünüzzzzz
cnm üzme kendini benim ilk denemem de 6 yumurta toplanmıştı ve hepsi 2. kaliteydi dr 1 tane 2. kalite 2. ğün embriyosu transfer etmişti yumurta az diye üzülüyodum.2. denememde ultrasonda 3 yumurta 1 kist gözüküyodu üzülmekten mahvoldum aglamaktan gözlerim şişmişti upo günü upodan çıktıgımda çok agrım vardı agrı kesici filan vurmamışlardı herhalde dedim yumurtada azdı ya aklımca:) sonra çıkmadan hemşirenin yanına ugradık uponuz ii geçti 11 yumurta topladık dediler biz şok tabi ertesi gün aradıklarında 9 u döllenmişti ve hepsi 1. kaliteydi.yani ben üzüldüğümle kalmıştım.cnm gerçi 2 denememde negatif oldu ama dondurulmuşumda kalmadı 1 tane 1. kalite 1tane 2. kalite transfer etmişlerdi 3. gün transferiydi.
allah ol deyince oluyor ben artık öğrendim 1 tane olsun bizim olsun .[/QUOT
Kesinlikle katılıyorum...Allah hepimize hayırlısıyla akıl-beden-ruh sağlığı yerinde 1 veya ikiz,kız veya erkek evlat/evlatlar versin..
Canım yani 4 adette 3'ü tuttu,biri kimyasaldı öyle mi?Eğer öyleyse bu çok büyük bir başarı...
evetcanim oyle .4. denemende sadece biri negatif oda ilk taze emriyo.digerleri dondurulmus emriyo.biri ikiz tuttu 6 haftalik dusuk yaptik.biri 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum.en son dondurulmusumda kimyasal olmustu kese gorunmemisti.bencede cok basarilar.
PEKİ beşinci denemen asm yazıyor,orada devam etmeyecek misin?nerede 5.denemeni yapacaksın canım?
anadolu saglik merkezindayim canim.5.yi orda yapicam.bize yakin oldugu icin.umut cok uzak arabada yok ulasimda zorluk cekiyordum.birda burayi denemk istedik.
doktor aydin bey.arastidim tekrarlayan dusuklerde iyi oldugunu okudum hayirlisi bakalim.
İnşallah hayırlısı olur,inşallah Müjdeni alırım buradan canım...hep takip edeceğim seni..bir de birşey soracağım sana...benim bahçecideki Erbil beyde dedi ki ben embriyolarını alıp donduracağım,ondan sonra dondurulmuşları transfer edeceğim,böylelikle şansımız yükselecek dedi...ulun uluğda da istesem yapar mı peki?
İnşallah hayırlısı olur,inşallah Müjdeni alırım buradan canım...hep takip edeceğim seni..bir de birşey soracağım sana...benim bahçecideki Erbil beyde dedi ki ben embriyolarını alıp donduracağım,ondan sonra dondurulmuşları transfer edeceğim,böylelikle şansımız yükselecek dedi...ulun uluğda da istesem yapar mı peki?
Kızlar sizce Bahçeci veya Umut Tüp bebek arasında kararsız kaldım.İlkini Bahçecide denedim,olmadı 2010'daydı...Şimdi Bahçeciden Erbil Yağmur çağırdı beni ,görüştük ,genç ,başarmayı seven bir doktor,bayağı ümit verdi..bir tarafta DA aVRUPA yAKASINDA OTURMAMA ve işimin de Ataköy de olmasına rağmen UMUT TÜp BEBEK aNADOLU YAKASINDA DA OLSA , Umut tüp bebek ULUN ULUĞ'u inceledim çok beğendim...kararsız kaldım...hem orası daha uygun fiyat olarak ta ilaç dahil fiyat veriyorlar,yani daha ucuza maloluyor...ne dersiniz?
canım benim aşk olsun dualarım hepimiz için deddim ya... öncelik sadece heyacanlı olan anne adaylarını rahatlatmak içindi. inşallah HEPİMİZ anne olmak isteyen herkes hamiş olsun. ...
olabilir canim ya.ilk tranferimde ulun bey yoktu.suleyman bey var.benim yumurta cok oldugu icin rahimde sivi birikmis.yapmayalim donduralim bir dahaki ay yapalim dedi. ben kabul etmemistim zamn yoktu cunku.belkide ilk o yuzden negatif oldu.
bir soyle yaparlar tahminimce.
dualarin icinde cok tsk ederim.ALLAH razi olsun caim.bende seni takipteyim hayirli olsun ins tedavin canim.
ben istanbulda ki tüm merkezleri inceledim diyebilirim, umut tüp bebek ve ulun uluğ ismi aklıma en çok yatan oldu, senin için gidiş geliş sorun olmayacaksa (ki şu sıralar istanbul trafiğinin hali malum ben bile anadolu yakasında eğer erken saat gitmem gerekiyorsa 2.5-3 saat önce çıkıyorum evden) bunların bir düşün derim tedavi esnasında stressiz olmak gerektiğinide düşününde yetiştim yetişemedim diye bir gerginlikte yapmayacaksan ayyy uzattım yani yol sorun olmayacaksa umut tüp bebek derim.
Canım inşallah hayırlı olur,inşallah hamileyim müjdeni duayarım,inşallah ben de sana veririm...kızlarrrr....bu arada müthiş kahve falı bakarım...ve içime olumlu şeyler doğuyor.....sanki hepimiz olumlu olacak..temmuz hepimize uğur getirecek ...öyle hissediyorum ben...
İyi aksamlar arkadaslar,bugun yumurtalarim toplandi.8 tane.ne kadari olgun dollenme
durumlari nasil yarin ogrenecegim insallah.ama karnim cok agriyor narkozu verirlerken muthis basim dondu
sonra odada uyandim tabi.suan da yatiyorum agrim devam ediyor ilac aliyorum
esim de sagolsun film almis. bebekle ilgili ,adi Basimiza gelenler.romantik komedi
tavsiye ederim bebekle ilgili hayaller kurarak izledik.
joy-light ten haber yok galiba test sonucuyla ilgili.
rabbim hepimizin yardimcisi olsun:26::18:.dua edin...
öpüldünüzzzzz
Canım çooook teşekkür ederim bir hayli uzak umut tüp bebek merkezi bana...çünkü evim bahçelievler tarafında,işyetim ataköy de...yani sabah evden çıkıp ataköye dönücem..fulya da uzak ona bakarsan bana..gene 2 vesait....oladı 3 vesait olacak ne yapalım....içime doğan UMUT-İÇİME DOĞAN doç.dr.ulun uluğ...benim doktorum o....öyle hissediyorum......sen nerede deniyorsun?inşallah seninde müjdeni alırım...hep haberleşelimm.ben bankacıyım servise yetişicem..hepinizi öpüyorum...OLACAK,OLACAK BİLİYORUM.HEPİMİZ TEMMUZ ANNELERİ OLACAĞIZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?