Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

amin...
şimdi dosyamıda aldım ordada primer infertilite + açıklanamayan yazıyordu. senin en azından dış gebelikte olsa gebe kalabilmişsin ki bu önemli bence, benim birde haşimato troidim vardı ki evlerden uzakkk, hali hazırda ondan sebepte hamile kalırsam yüksek riskli gruba giriyorum hayırlısı punpuncum, ne zaman hazır olduğunu elbetteki sen hissedersin bende 10 yıllık evli olmama ve 10 yıldır kendi başına olmamasına rağmen son 1.5 yıldır ciddi anlamda tedavi girişiminde bulundum çünkü ancak hazır hissettim kendimi. biz artık hazır olduğumuza göre nazlı bebişlerimizde sıraa

diardi ben işaretlere ve tesadüflerin gizemine bayılırım :) bişeyleri sürekli işaret olarak yorumlar bi bakıma polyannacılık oynarım dilerim nisanda "nisan" bebeğinizi alırsınız kucağınıza...

bir tarafım yangın yeri birtarafım huzur bir tarafta aşk var bir tarafta hüzün
Heyecan yok diyorum ufacık şeylerden korkuyorum
Bir arkadaşımın dediği hep aklımda bebeğinin doğduğu anı hayal et tek durduran oda
Garanti ben akşama evde bir kıyamet kopartır şu gözyaşlarını dışarı çıkarırım

aç bi ağlak film, izle ağla, ağla izle
tahminim içindeki çoşku ve heyecan dilerim 12 günün sonunda belirsizlik bitiminde mutluluktan ağlarsın

kızlar malesef ağlamak da çare olmuyor,3 yumurta haberini aldığım andan itibaren dünyam başıma yıkıldı.4 gündür ağlamaktan gözlerim şişti,başıma ağrılar girdi,eşime de hissettirmemeye çalışıyorum ama onun yanında da süzülüyor yaşlarım kendimi tutamıyorum,ağlasam da yırtınsam da içimdeki sıkıntıyı korkumu atamıyorum bir türlü en iyisi ağlamayın kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor açıkcası(tecrübeyle sabit).

rabbim hiçbirimizin emeklerini,uğraşlarını,maddi-manevi sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın ve hepimizin evine birer,ikişer altın neşe topları versin ,hepimize ana-baba olma duygusunu tattırsın inş.AMİN..

bu arada yarınki opu sonucundan çok korkuyorum ,sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum,üzüntüden korkudan mideme ağrılar giriyor,reflüm azdı iyice.
neyse ya sizi de daha fazla sıkmayayım siz yine de bana bakmayın pozitif olmaya çalışın ben iyice hassaslaştım sanırım...
öpüldünüzzzzz

çok güzel olmuş,eklenmişim ben de , sanki anne olmuş kadar heyecanlandım....çok teşekkür ederim beni de eklediğiniz için bahar85, ellerinize sağlık...

arkadasim ne olur boyle yapma.ya hic olmasaydi diye bir dusun.bence 3 az degilki saglikli olsun gelisisin dollesin onemli olan bu bence

folukullerde bos cikmicak bence ben inaniyorum sen pozitifi alicaksin burdan arkadasim.senin icin bol dua ediyorum.yarin ALLAH yardimcin olsun.

guzel dusun guzel olsun ins.

BENCE MORALİNİZİ BOZMAYIN..HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK,BUNA İNANIN LÜTFEN...İMKANSIZI MÜMKÜN,OLMAZI OLUR YAPAN TEK GÜÇ YÜCE ALLAH,ONA DUA EDELİM , O DA BİZİM DUAMIZI GERİ ÇEVİRMEYECEKTİR...ümitsiz olmayın n'olur, ümit siz olun...

Kızlar sizce Bahçeci veya Umut Tüp bebek arasında kararsız kaldım.İlkini Bahçecide denedim,olmadı 2010'daydı...Şimdi Bahçeciden Erbil Yağmur çağırdı beni ,görüştük ,genç ,başarmayı seven bir doktor,bayağı ümit verdi..bir tarafta DA aVRUPA yAKASINDA OTURMAMA ve işimin de Ataköy de olmasına rağmen UMUT TÜp BEBEK aNADOLU YAKASINDA DA OLSA , Umut tüp bebek ULUN ULUĞ'u inceledim çok beğendim...kararsız kaldım...hem orası daha uygun fiyat olarak ta ilaç dahil fiyat veriyorlar,yani daha ucuza maloluyor...ne dersiniz?

slm arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar geldim bu siteye inş nasip olursa bende ramazandan sonra 2 tedaviye başlayacam sizlerede ALLAH kolaylık ve sabır versin çok yıpratıcı oluyo bu süreç çünkü ama inş sonunda hepimizin yüzü güler

aramiza yeni katilan arkadaslarim

HOSGELDINIZ

Bu arada arkadaşlar avakado,sebze,zeytinyağı ağırlıklı beslenin,incir iyi geliyormuş..kahve ve kafeinden kaçının sakın içmeyin..ayrıca fazla peynir de yumurtalıkları bozuyormuş..bunlara dikkat edin...

canim ulun bey cok iyi bir doktor.kendisi doc.zaten.ben 4 kez denedim orda 2 si tutu ama benim gebelikler ilerlemedi.biride kimyasal oldu.ben tavsiye ederim tabiki.yinde secim senin.

hayirlisi neresi ise orasi olsun.

Canım demek ki Erbil Beye gidip,beklentilerime cevap verirse orada , vermezse Umut Tüp bebek Ulun beye geçeceğim...

ama ama niye sadece yumurtaları toplanacaklarla transferi olacaklara güzel olucak ki bizim başımız kel mi ki (adetini bekleyenler ve iğnesini olanlar dayanışma derneği sözcüsü )

canım benim aşk olsun dualarım hepimiz için deddim ya... öncelik sadece heyacanlı olan anne adaylarını rahatlatmak içindi. inşallah HEPİMİZ anne olmak isteyen herkes hamiş olsun. ...

canim ulun bey cok iyi bir doktor.kendisi doc.zaten.ben 4 kez denedim orda 2 si tutu ama benim gebelikler ilerlemedi.biride kimyasal oldu.ben tavsiye ederim tabiki.yinde secim senin.

hayirlisi neresi ise orasi olsun.

Canım yani 4 adette 3'ü tuttu,biri kimyasaldı öyle mi?Eğer öyleyse bu çok büyük bir başarı...

slm dr ulun beyi bende çok araştırmıştım ve geneldede sevilen ve başarılı olduğu söyleniyo en azından paracı biri değil anlatılanlara bakılırsa hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada ulun bey fiyat ne kadar dedi?

uzulme cnm sonucta 1 yumurta 1 sperm gerekmiyormu hamile kalmaya..insşşş yarın guzel haberleri alırsın ..

slm dr ulun beyi bende çok araştırmıştım ve geneldede sevilen ve başarılı olduğu söyleniyo en azından paracı biri değil anlatılanlara bakılırsa hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada ulun bey fiyat ne kadar dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…