cnm bıseyler ogrenırsek haberleselım ok..bana bır de % 0 ile asılama yaptılar dusun((
bu morfolojinin tüp ebbekte bir etkisi var mı? bizimde %1 %0 çıkıyor, eşim kan sulandırıcı kullandığı için e vitamini ve içinde e vitamini olan şeyleri içemiyor nasıl yükselir bu meret? bide halihazırda yükselmesi gerekir mi? bu sorular bahara gelsin :)
cnm gormez olur mu ..ama bıze hıc bır sey soylemedıler.okadar sınrıım bozuldu ki dün ,esıme de bahsettım adam da sok oldu..moraller gıttı..bugun yarın dr la gıdıp kavga edecek dıye korkuyorum ama yapacak bır sey yok keske asılama fln yapmasaydm
bizede 3 defa bu şekilde aşılama yaptılarama onca ürolog kadın doğumcu vs. çıkıpta biri demedi bu morfoloji ile olmaz diye, en son rapor için dosyamı açan doktor sorun için sebepsi infertilite mi dediler dedi evet ama benim bi taraf tıkalı eşimde sperm sorunlu bunlar zaten sebep değil mi dedim yok dedi onlar sorun değil dedi du bakalım
şimdi ben dosyamı alıp heyete vermeye gidiyorum şans dileyin kızlar şu sgk çalışsın bugünn
bahar selam canım. bende yarın başlıyorum tedaviye. kırmızılar sonunda geldi:))
canım ben kayısıdan bile çok korkuyorum,o yoğurtlardanda ,o söktürücü etki diyolarta maydanoz için falan bunların etskisi öle olmaz değilmi.yoksa ben inanılmaz gaz problemi olan biriyim.süt bile içmiyorum düşünün ama çekiniyorum kayısıdan bile.
aklıma birden uyduruk bi fikir daha geldi
yoksa bebeciklerimizin hepsinin adını "nisan" mı koysak
inş bugün tablomuza 2. bi hamişimiz daha eklenecek
ohooo becermişsin becermişsin, hayırlı uğurlu olsun sayın nisan annesi adayıpunpun (bayıldım nickine)
Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini
Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....
Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....
bu arada topiğimizde ki yoğun öğretmen sayısına bakarsak, gelecek yıl eğitim öğretim hayatı epey bir darbe alacak
Ya kabız olursam diye kormaya başladım ya ben
Ne yesem kızlar acil yardımkayısı yiyorum bol su içiyorum form çay içsem olurmu?
o yoğurtan alsam 2 - 3 kutu yesem anammmmm napcam ben
canım bol su ve sabah-akşam aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç.sakın doğal olmayan hiçbir şey yiyip içme hele de transfer sonrası asla yeşil çay içmeyin ben şifayı zeytinyağında buldum en güzeli doğallık...
cnm hakkaten sorun olmaz mıymıs acaba ??? sen de okadar urolog a fln gtmıssın onlar da mı bırsey demedı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?