had, gözün aydın olsun. ikizler yolda inşallah çok sevndim hayırla kucağına al inşallahCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
nasılll yaa hamilemsin :)
:)) yesss ayse nil geliyorrr =)Cici ve ruveyda kizlariniz olacak demek cok sevindim rabbim saglikka kucaginiza almayi da nasip etsin.
Ben de tedaviye henuz baslayamadim tayinimiz cikti tasinma falan derken ilaclari aksattim tsh dusmedi henuz.onun dusmesini bekliyorum persembe tekrar tahlil yaptiricam dua edin dussun baslayayim hayirlisiyla.bu seferki degisik bir heyecan tabi gonul isterdi ki dogal yolla olsun ama olmuyor.rabbim nasip ederse bu 7. Tup nebek tedavimiz olacak hayirlisi olsun.kizim da iyi cok sukur 20 aylik olduk.hepinizi ve bebislerinizi opuyorum
Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Kiiiz cok ozledim seniii sensiz olmuyor gel buralara.oglusun ve kocan iyiymis masallah allah mutlulugunuzu artirsin bitanem.tebrik icin tesekkurlerSelam canlar çok uzun oldu size yazmayalı hepinizi çok özledim
Inanın fırsatım olmuyor kendime kalan zaman da hangi işi yapacağımı şaşırıp kalıyorum Öylece
Oğlum büyüyor 9 ay 23 günlük olmuşşimdi programdan gördüm
Inanılmaz hareketli bi bebek hiç yerinde durmuyor hep ilgi bekliyor...
Açıkcası bende hep onunla ilgilenmek istiyorum zaten okul başladı...
Bu sene öğleciyim nerdeyse 6 saat yokum gelince de hep onunla olmak istiyorum...
Ki zaten bırakmıyor minik erkeğimde
O uyurkende ev için eşim için kendim için ne yaparsam o
Evlat sahibi olmak nasıl bi mutlulukmuş anladım Rabbim diğer arkadaşlarımıza ve isteyen herkese de nasip eder inş
Eşim tedavisine devam ediyor 3 hafta ayda ayda bir 1 saat kemoterapi alıyor...
Onu zorlayan bi durumu yok çok fazla ama psikolojik olarak sıkıldı onun etkisi var biraz...
Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip eder inş...
Ruveydam cicim gözünüz aydın prensesler geliyormuş
Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inş...
Kardelenim seninle az kaldı prensesine kavuşmana dualarım seninle
Denizfenerim yeni nickiyle ecrennn gözün aydın tatlım 2. De yoldaymış
Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin...
Bizde istiyoruz 2. Yi hatta ben Ağustos'tan beri korunmuyorum...
Eşim tedavi gördüğü için zaten spermler etkilenmiştir büyük ihtimal sıfırdır onun için Rabb'ime bıraktım...
Nasibimizde varsa bi sürpriz daha yaşarız belki
Doğal yoldan olmazsa da dondurulmuşlarla tedaviye başlıycam maddi olarak uygun olduğumuz bi zaman...
Hakkımızda Hayırlısı artık. ..
Hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Sagolasin canim aminnn rabbim seni de kizina kavustursun sag salim:)) yesss ayse nil geliyorrr =)
tam tedavin hayırlı olsun diycekken bu ne güzel bir haber inan çok sevindim ya rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim
tesekkur ederim bitanem amin rabbim herkese nasip etsinaa canımm çok sevindimmm bi hamiş dahhhaaaa değerinde çok güzel maaşallahhhhh..
Hayırlı olsun
Rabbim tamamınaerdirsinn inşallah.
Kizlar dun ikizlerimin kalp atislarini da duyduk cok sukur gayet iyiler dualarinizi esirgemeyin.ben de evde kizimla minimum hareketle gobusumu ikizlerimi buyuterek vakit geciriyorum.yakinda nasip olursa aileleri de yanima cagiricam kizimla ilgilenip bize bakmalari icin.dr cok dikkat et bol bol dinlen dedi ikiz olduklari icin.kizim da cok hareketli.insallah gelecekler .dua ile opuyorum bebislerinizi ve sizi
merhaba kader arkadaşlarımmmmmm
uzun zamandır giremiyordum.bugün bakınca çok güzel haberler okudum çok sevindim.ecrenn cici gözünüz aydınn canlarımm.dilerim ALLAH DAN sağ salim kucağınıza alırsınız kuzucukları.bizde MELEK NAZ ımla büyüyoruz 21 aylık olduk çalışınca çok zaman geçiremiyoruz ama akşamları ve hafta sonları değmeyin keyfimize...hepinizi çok öpüyorum.
Maşallah canım dikkat et. Dualarimiz seninle inşallah. Kızına biri bakmalı yoksa çok zor ve sıkıntılı geçer.Kizlar dun ikizlerimin kalp atislarini da duyduk cok sukur gayet iyiler dualarinizi esirgemeyin.ben de evde kizimla minimum hareketle gobusumu ikizlerimi buyuterek vakit geciriyorum.yakinda nasip olursa aileleri de yanima cagiricam kizimla ilgilenip bize bakmalari icin.dr cok dikkat et bol bol dinlen dedi ikiz olduklari icin.kizim da cok hareketli.insallah gelecekler .dua ile opuyorum bebislerinizi ve sizi
oleyyyyyyy tey tey teyyyyyyCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
hoş geldin bitanemmmSelam canlar çok uzun oldu size yazmayalı hepinizi çok özledim
Inanın fırsatım olmuyor kendime kalan zaman da hangi işi yapacağımı şaşırıp kalıyorum Öylece
Oğlum büyüyor 9 ay 23 günlük olmuşşimdi programdan gördüm
Inanılmaz hareketli bi bebek hiç yerinde durmuyor hep ilgi bekliyor...
Açıkcası bende hep onunla ilgilenmek istiyorum zaten okul başladı...
Bu sene öğleciyim nerdeyse 6 saat yokum gelince de hep onunla olmak istiyorum...
Ki zaten bırakmıyor minik erkeğimde
O uyurkende ev için eşim için kendim için ne yaparsam o
Evlat sahibi olmak nasıl bi mutlulukmuş anladım Rabbim diğer arkadaşlarımıza ve isteyen herkese de nasip eder inş
Eşim tedavisine devam ediyor 3 hafta ayda ayda bir 1 saat kemoterapi alıyor...
Onu zorlayan bi durumu yok çok fazla ama psikolojik olarak sıkıldı onun etkisi var biraz...
Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip eder inş...
Ruveydam cicim gözünüz aydın prensesler geliyormuş
Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inş...
Kardelenim seninle az kaldı prensesine kavuşmana dualarım seninle
Denizfenerim yeni nickiyle ecrennn gözün aydın tatlım 2. De yoldaymış
Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin...
Bizde istiyoruz 2. Yi hatta ben Ağustos'tan beri korunmuyorum...
Eşim tedavi gördüğü için zaten spermler etkilenmiştir büyük ihtimal sıfırdır onun için Rabb'ime bıraktım...
Nasibimizde varsa bi sürpriz daha yaşarız belki
Doğal yoldan olmazsa da dondurulmuşlarla tedaviye başlıycam maddi olarak uygun olduğumuz bi zaman...
Hakkımızda Hayırlısı artık. ..
Hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Amin canim cok tesekkur ederim melek naz inla seni opuyorummerhaba kader arkadaşlarımmmmmm
uzun zamandır giremiyordum.bugün bakınca çok güzel haberler okudum çok sevindim.ecrenn cici gözünüz aydınn canlarımm.dilerim ALLAH DAN sağ salim kucağınıza alırsınız kuzucukları.bizde MELEK NAZ ımla büyüyoruz 21 aylık olduk çalışınca çok zaman geçiremiyoruz ama akşamları ve hafta sonları değmeyin keyfimize...hepinizi çok öpüyorum.
Amin bitanem allah razi olsun rabbim sizlere de nasip etsinayyy hemde ikizlerrrrrrrr süperrrrrrrr yaa maaşallahhhh..
Rabbim inşallah ebebeişlerini sağ sağlim kucağın alamayı nasip etsin cnmm..
Allaha emanet olunn çok öpüyorum..
Gelecekler insallah canim.katiliyorum simdiden ilgilenemiyorum bile.cok hareketli bir cocuk ,dedesi cok oyuncu,kizimin enerjisini ancak o atar marta dogru gelecekler kv kp hem havalar da biraz isinir parka goturur falan.marttan once de annem gelecek bir aksilik olmazsa insallah.Maşallah canım dikkat et. Dualarimiz seninle inşallah. Kızına biri bakmalı yoksa çok zor ve sıkıntılı geçer.
allah razi olsun canim evet ikizler cok sukur ben de hala inanamiyorum amin gelsin kuzularim sana da hayirli dogumlar insallaholeyyyyyyy tey tey teyyyyyygüzel haberını aldım cok sevındım bıtanem sanki ikizlerin olacak gb geldı bana hayırlısıyla gelsın mınnaklar
Hiç bir şey hissetmedim. Kendiliğinden gelişimi durmuş. Evham yapma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir kaide yok. Içi ni ferah tutRuveydam sana bir sorum olacakti canim hatirlatmak istemezdim ama sen yazinca sorayim dedim.senin de ikizlerden biri veda etmisti ya nedeni neydi nasil olmus ya da sen biseyler hissetmismiydin?kusuruma bakma aklima takildi da.cok evhamliyim allahim bagislasin bebeklerimizi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?