Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Hiç bir şey hissetmedim. Kendiliğinden gelişimi durmuş. Evham yapma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir kaide yok. Içi ni ferah tut
Sagolasin canim rabbime emanetler,rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
selam canim oyyy yerler onlari yeni yaslari hayirli olsun yururler merak etme biz de seni ozledik.ben de ikiz bebek bekliyorum rabbim izin verirse ,kizima ikiz kardes geliyor bizim icin dua et canim

merhaba arkadaşlar çok uzun zaman olmuş hakketten sayfayı bulmakta çok zorlandım te arkalarda kalmış tabi çocuklardan fırsat kalmayınca...bizim oğlan 2 yaşına girmek üzere ve ben 30 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim bu da tedaviyle oldu kısmet böyleymiş napalım şimdi erken gelmesinler diye dua ediyoruz yeni hamile arkadaşlar varmış onların hepsini tek tek tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah bize de..hepinizi çok öpüyorum Allah yavrularımızı korusun.

Maaşallah cnm oğlun 2 yaşına gelmişş..ve ikizlere hamilesin süperrrrrrrr..Rabbim tamamına erdirsinn çok sevindim..
artık ikizzlerrr geliyoooo ecrenninde ikizzler yoldaaaa..
sağ sağlim alırsınız inşallah kucağınızaa.biz daha ikinci bebiş için tedavilere başlayamadık.

HOŞGELDİN ECRİN BEBEK

Kızlarrrrr geçen pazar yani 1 şubatta KARDELENİMİZ doğum yaptı..bebişimiz biraz erken geldi ama
çok şükür sağlıklıı ve çok tatlı bi prensess....ecrinimizz geldiiiii ...Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.....miniğimizee

Selam tatlı anneeee..
iyiyizz biz çok şükürrrr nazımla zaman geçiyooo
maaşallah kuzucuklara zaman ne kadar hızlı geçtii yavrularımız yaşını doldurduuu
Rabbim nice güzel sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin..
kızım yaşına girmeden yürüdü ama yürümesi daha zormuş hiç durmuyo evi akşama kadar dolaşıyo
bende peşindeeeeee
her zamanları ayrı güzel ama ..
elbet yürüyecekler canım zatennnn senin minnaklarda .çok öpüyorummmmm kuzucuklarıı

Masallah canim ogluna ve ikiz kizlarina baya erken davranmissin ben de kizim daha kucuk diye uzuluyordum sdn moral oldun bana.rabbim saglikla kucagina alnayi nasip etsin ikizlerini masallah

Oleeeeey kardelenimiz dogurdu demek gozu aydin olsun rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlat eylesin minik ecrin optum seni

Kizlar son kontrolumuzde dr biri erkek dedi ikizlerimin ama degisebilirmis digeri gostermedi hayirlisi olsun.iyiyiz cok sukur
ruveydaaaam senin dogumun da martta degil mi insallah hersey yolundadir bitanem

Kizlar son kontrolumuzde dr biri erkek dedi ikizlerimin ama degisebilirmis digeri gostermedi hayirlisi olsun.iyiyiz cok sukur
ruveydaaaam senin dogumun da martta degil mi insallah hersey yolundadir bitanem

ay canım ben bilmiyordum ikiz olduklarını okuduysam da unutuveriyorum zaten Rabbim tamamına erdirsin zamanı Rabbim katında canım için rahat olsun ama kimse kolay demiyor Allah kolaylığını verir inşallah biz şimdi zamanında gelsinler diye dua ediyoruz ciğer geliştirici verdi dr o da belime mi vurdu nedir belim boşalıyor bacağıma iğne batıyor gibi geçer inşallah Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin hamilelere de yardım etsin inşallah

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıkla büyütür...

barbaros33
Maşallah canım demek ikiz kizceler yolda sağlıkla kavus inşallah.
ecrennnn canım ilk 3 ay bitti demek biri erkek hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla dogsunlar.
flzask2003 bende kardelen31 merak ediyordum. Demek prensesine kavuşmuş. Sağlıkla mutlulukla büyütsun. Sıra Sende artık önümüzdeki yaza sende tedaviye başla.
Benimde erken doğum riskim var. 35. Haftada nts de sancılarım çıktı. Ilac la durdurmaya çalışıyoruz. Izne ayrıldım bu yüzden evdeyim ama oğluş saolsun pek dinlendirmiyor

bir çok topiğe giriyorum ama bu sıcaklığı hiç bi yerde bulamadım evet sohbetlere çok katılamadım kimin kızı kimin oğlu var hepsini ezbere bilmiyorum ama hepinizi seviyorum Allah için arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun burda çok özel şeyler paylaştık birbirimize destek olduk ....rüveydacım erken doğum riskine dinlenmekten başka pek bişe öneremiyor dr sanırım de mi bana da yatacaksın dedi ciğer geliştirici verdi en az 3-4 hafta daha durması lazım dedi benim 8 haftayı doldurmam lazım daha çok küçükler Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin inşallah

inşallah canımmm bende bu eylülde başlamak niyetim ama hala karar veremedik...maddiyat valla zor geliyo tekrar tedavi parası filan Allah büyük bakalımmm.hayırlısı..

Aynen canım sana katılıyorum. Buradaki sohbet bir başka idi ama artık yazan yok pek. Erken doğumu önleme dediğin gibi dinlenmek canım. Yattigim zaman kasılmalarım duruyor. Evde biraz iş yapsam hemen kasılmalar başlıyor. Bende bir haftayı daha doldursam yeter en azından prapeture olmasın. Senin işin daha zor ikiz hamilelik riskli ama veren Allahım yardım eder. Evde sana bakacak biri varmı. Ben 35+2 gunlukken izne ayrıldım. Sende ogretmendin demi canım

inşallah canımmm bende bu eylülde başlamak niyetim ama hala karar veremedik...maddiyat valla zor geliyo tekrar tedavi parası filan Allah büyük bakalımmm.hayırlısı..
Inşallah tedaviye gerek kalmaz ama imkanın elverdiginde bir kere daha dene bellimi olur barbaros33 ve ecrennnn gibi seninde ikizlerin olur.
Bu arada kanbar İkizlere hamile

Inşallah tedaviye gerek kalmaz ama imkanın elverdiginde bir kere daha dene bellimi olur barbaros33 ve ecrennnn gibi seninde ikizlerin olur.

inşallah cnmm.
ya kanbarın hamile olduğunu biliyodumda ikiz olduüunu bilmiyordumm.
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inş
maaşallah ne güzel ay hep ikiz gidiyoo hamişlerrrr..

bakıcımız devam ediyor ben sadece yemek yapıyorum yakın zamanda annemi de çağırcam inşallah evet öğretmenim de şubat tatilinden sonra ayrıldım izne evde dinleniyorum şimdi.Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin cümlemizin yavrularının.
Kanbar için de çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşalllah.

Bende 23 şubatta ayrilacaktim ama erken doğum riskim olunca 11 şubatta ayrıldım. Şimdi çok zorlanıyorum ayağa kalkınca kasılmalarım başlıyor. Bebek aşağıya çok baskı yapıyor sanki doguracagim. Neyseki erken denilen dönem geçti sayılır. Darısı başına inşallah

aynen ben de öyleyim hele iki gündür nefes almak bile zorluyor Rabbim yardımcımız olsun maşallah azıcık kalmış darısı başıma

Kızlar Rabbim bebeklerinizi vaktinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aklım sizde.rüveydam doğumunbugün müydü Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolundadır tatlım.
Rabbim yardımcınız olsun tedavi içinmaddi ve manevigüç versin canım.gönlümüz ister kidoğal yolla olsun her şeynasip
Kanbar ikizlere mi hamile maşallah çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…