merhaba kızlarrr
bende güzel haberlerle geldimmm size hamileyimm ilk meleğimi çok aradım ama rabim ikincisinii verdiii sanırım 7 -8 haftalıkk bu cumartesi kont var size haber veririmm çokk mutluyum çokkk
ruveydacım çok sevindim canım hayırlısı olsun bellimi cinsiyeti ?
Kızlar burda gene in cin top oynuyor. Nerdesiniz yahu
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kız geliyor
oooooo çokk güzelllll bi erkekten sonra bi kızzzz süperrrr maaşallahhhhhh
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin .cnmmmmmm.....
Darısı başına canım inşallah. Durumun varsa fazla bekleme kizcen bir yaşını doldursun tekrar tedaviye başla. ALLAH sanada bir erkek evlat versin inşallah.
Artık kimse beni tutamaz olursa 3.yude isterim
İnaşallah cnmm benimde bi erkek olursaa ooo ne iyi olur..
Hayırlısı tabi.Rabbim nasip ederse tekrardannnnn hamilelik çok güzeldi..
nazıma bi kardeşte olsun .çok istiyorum..
seneye bu zamanlarda başlamak istiyorum nazım 1.5 yaşını geçmiş olucak inş..
oooooo hemdeeeee 3. yü bile düşünüyosunnnn sennnnn
Kızlar burda gene in cin top oynuyor. Nerdesiniz yahu
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kız geliyor
canım çok seindim benimkide kızmış =) hayırlısı olsun hakkımızda rabbim sag sağlim versin kucagımıza inşallah
Canım Allah gönlüne göre versin. Emin ol 2. Tedavide daha rahat olacaksın. Çok şükür ki bir Evladın var. Rabbim tekrar anne olmanı dilemistir inşallahBen de tedaviye henuz baslayamadim tayinimiz cikti tasinma falan derken ilaclari aksattim tsh dusmedi henuz.onun dusmesini bekliyorum persembe tekrar tahlil yaptiricam dua edin dussun baslayayim hayirlisiyla.bu seferki degisik bir heyecan tabi gonul isterdi ki dogal yolla olsun ama olmuyor.rabbim nasip ederse bu 7. Tup nebek tedavimiz olacak hayirlisi olsun.kizim da iyi cok sukur 20 aylik olduk.hepinizi ve bebislerinizi opuyorum
Tesekkur ederim canim ben de cumartesi adetin 3. Gunu randevu sldim memirialden muayenede sorun cikmazsa basliyoruz insallah tedaviye dualarinizi bekliyorum.cok sukur iyiki kizim var rabbim ona kardes de nasip etsin insallah.ben aralik 2014 topiginde de yaziyorum.buralar coook sessiz tabi herke is guc cocuk olunca normal ama cok ozledim sizi.tatlim insallah hamileligin guzel geciyordur saglikla kavus bebegine abdullah yoruyor mu seni?Canım Allah gönlüne göre versin. Emin ol 2. Tedavide daha rahat olacaksın. Çok şükür ki bir Evladın var. Rabbim tekrar anne olmanı dilemistir inşallah
Tesekkur ederim canim ben de cumartesi adetin 3. Gunu randevu sldim memirialden muayenede sorun cikmazsa basliyoruz insallah tedaviye dualarinizi bekliyorum.cok sukur iyiki kizim var rabbim ona kardes de nasip etsin insallah.ben aralik 2014 topiginde de yaziyorum.buralar coook sessiz tabi herke is guc cocuk olunca normal ama cok ozledim sizi.tatlim insallah hamileligin guzel geciyordur saglikla kavus bebegine abdullah yoruyor mu seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?