Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım hayırlı olsun. 2 . bomba haber senden geldi. Benimki için kıza benziyor dedi ama bu haftalarda yanılma payı oluyor demişti 2 hafta önce. Sağlıkla dogsunlar kız erkek farketmez.

24 haftalık olmuşsun canım niye hala kullanıyorsun anlamadım. Benim ilk gebeligim de Dr 12.haftada biraktirdi. Bunda hiç bir şey kullanmadım

Bizim sorun da esimin değerleri bir yüksek bir düşük çıkıyor. Hepsi bahane Rabbim ol dedi mi oluyor işte. cici35 hayırlı olsun canım.

Kızlar burda gene in cin top oynuyor. Nerdesiniz yahu
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kız geliyor

oooooo çokk güzelllll bi erkekten sonra bi kızzzz süperrrr maaşallahhhhhh
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin .cnmmmmmm.....

oooooo çokk güzelllll bi erkekten sonra bi kızzzz süperrrr maaşallahhhhhh
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin .cnmmmmmm.....

Darısı başına canım inşallah. Durumun varsa fazla bekleme kizcen bir yaşını doldursun tekrar tedaviye başla. ALLAH sanada bir erkek evlat versin inşallah.
Artık kimse beni tutamaz olursa 3.yude isterim

Darısı başına canım inşallah. Durumun varsa fazla bekleme kizcen bir yaşını doldursun tekrar tedaviye başla. ALLAH sanada bir erkek evlat versin inşallah.
Artık kimse beni tutamaz olursa 3.yude isterim

İnaşallah cnmm benimde bi erkek olursaa ooo ne iyi olur..
Hayırlısı tabi.Rabbim nasip ederse tekrardannnnn hamilelik çok güzeldi..
nazıma bi kardeşte olsun .çok istiyorum..
seneye bu zamanlarda başlamak istiyorum nazım 1.5 yaşını geçmiş olucak inş..
oooooo hemdeeeee 3. yü bile düşünüyosunnnn sennnnn

3 işin espirisi canım ama gene korumayı düşünmüyorum. Kolay hamile kalan biri değilim. Herşey Allahın nasip etmesi. Bunu dogurdugumda 39 olacak yaşım. Annem benim yaşındayken menapoza girmiş. Bu kadarına şükür

Kız evlat başka tabi hayırlı olanı için diyorum. Evin bereketi anne babanın gözdesi evlense bile sana içten samimi duygularla bağlı. Filiz diğeri kız Olursada üzülme.

canım çok seindim benimkide kızmış =) hayırlısı olsun hakkımızda rabbim sag sağlim versin kucagımıza inşallah

canımm ne güzel kız geliyor demekkk .1 erkek bi kız olucakk çok güzell.
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..

Kizlar merhaba ben denizfenerim,kullanici adimi degistirdim bir dernek ismini hatirlattigi icin.beni yeni ismimle hatirlayin artik.

Cici ve ruveyda kizlariniz olacak demek cok sevindim rabbim saglikka kucaginiza almayi da nasip etsin.

Ben de tedaviye henuz baslayamadim tayinimiz cikti tasinma falan derken ilaclari aksattim tsh dusmedi henuz.onun dusmesini bekliyorum persembe tekrar tahlil yaptiricam dua edin dussun baslayayim hayirlisiyla.bu seferki degisik bir heyecan tabi gonul isterdi ki dogal yolla olsun ama olmuyor.rabbim nasip ederse bu 7. Tup nebek tedavimiz olacak hayirlisi olsun.kizim da iyi cok sukur 20 aylik olduk.hepinizi ve bebislerinizi opuyorum

Canım Allah gönlüne göre versin. Emin ol 2. Tedavide daha rahat olacaksın. Çok şükür ki bir Evladın var. Rabbim tekrar anne olmanı dilemistir inşallah

Canım Allah gönlüne göre versin. Emin ol 2. Tedavide daha rahat olacaksın. Çok şükür ki bir Evladın var. Rabbim tekrar anne olmanı dilemistir inşallah
Tesekkur ederim canim ben de cumartesi adetin 3. Gunu randevu sldim memirialden muayenede sorun cikmazsa basliyoruz insallah tedaviye dualarinizi bekliyorum.cok sukur iyiki kizim var rabbim ona kardes de nasip etsin insallah.ben aralik 2014 topiginde de yaziyorum.buralar coook sessiz tabi herke is guc cocuk olunca normal ama cok ozledim sizi.tatlim insallah hamileligin guzel geciyordur saglikla kavus bebegine abdullah yoruyor mu seni?

canım tedavin hayırlı olsun Rabbim inşallah kızına bi kardeşte nasip eder. tek kalmasın kuzucuklar kardeş olmalı mutlaka inşallah benim kuzumunda bi kardeşi olur.güzel haberlerini bekliyoruz cnm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…