ne bantı ki o canımmm çıkmaz diye düşünüyorum orayı ufalamzsan eğer ama yinede bilemedimmm:44::44:çıkarıp yenisi yapıştırılmıyo mu
yok canım bursalı değilim ben 16 sayısının özel bir anlamı var o yüzden öyle
istanbuldayım ben memorıal de tedavi görüyorum şuanada güzel dileklerin içinde çok sağ ol canım allah bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallahh
canım birazda ilaçların etkisi var sanırım ama bu kadar gergin olma bence heleki trasnferden sonra daha da rahat olman lazım bebeklerin etkilenmemesi içinnn
sen dinlenmeyecekmişsin diye okumuştum yani pazartesi çalışacakmısın hemen:44:aslında 5-6 gün dinlenseydin keşke
evet canım dinlenmiycem diyorum şuan ama dün eşim va arkadaşlar bari 2 gün dinlen diye çok ısrar ettiler.bende doktoruma bırakıcam bakalım mustafa bey ne diycek.
canım arkadaşlarım,hepinizi kocamaaaaaannn öpüyorum
baharcığım iyi haberli gün olsun temennine hemen karşılık vereyim dedim :)
bugün embriyoloğum aradı veeeeee 3 tane yumurtam döllenmiş.ben boş çıkacak diye korkarken rabbim bana ilk mucizeyi bahşetti.3 bebeğim benimle buluşmayı bekliyor. inş hepsi sağlıklı bölünmeyi gerçekleştirir yaşarlar da benimle buluşurlar. yarın tekrar arayıp transferin olup olmayacağını belirtecekler.
desteklerinizden ötürü hepinize çoookk teşekkür ederim iyi ki topiğimiz hızla büyüdü,iyi ki sizin gibi arkadaşlarım oldu,hepinizi gerçekten çok seviyorum.topiğe girerken kalbim hızlı hızlı atıyor,kötü haber almak istemiyorum hiçbirinizden.inş. güzel haberlerimizi haykıracağız buradan birbirimize, sonra da yeni topiğimiz olacak nisan anneleri başlığında...
canım arkadaşlarım,hepinizi kocamaaaaaannn öpüyorum
baharcığım iyi haberli gün olsun temennine hemen karşılık vereyim dedim :)
bugün embriyoloğum aradı veeeeee 3 tane yumurtam döllenmiş.ben boş çıkacak diye korkarken rabbim bana ilk mucizeyi bahşetti.3 bebeğim benimle buluşmayı bekliyor. inş hepsi sağlıklı bölünmeyi gerçekleştirir yaşarlar da benimle buluşurlar. yarın tekrar arayıp transferin olup olmayacağını belirtecekler.
desteklerinizden ötürü hepinize çoookk teşekkür ederim iyi ki topiğimiz hızla büyüdü,iyi ki sizin gibi arkadaşlarım oldu,hepinizi gerçekten çok seviyorum.topiğe girerken kalbim hızlı hızlı atıyor,kötü haber almak istemiyorum hiçbirinizden.inş. güzel haberlerimizi haykıracağız buradan birbirimize, sonra da yeni topiğimiz olacak nisan anneleri başlığında...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..bayılıyorum sana neşene Allah bozmasın hep böle ol hiç üzmesin seni Mevlam..(canım fikonk makarna çekti ve evde yok bebişim doğduğunda fiyonk makarnaaaaaa diye ağlarsa şaşmam çok severim danam da sever heral...
tedaviye yeni başlamış ve başlamak üzere olan arkadaşlarım hepinizin tedavisi hayırlı olsun her anınızı paylaşın ki;mutluluklarımız çoğalsın üzntülerimiz azalsın....
Arkadaşlar merhaba,
ben istanbul zeynep kamilde 2 kez aşılama yaptırdım maalesef tutmadışimdi tüpe geçtik ilaçlarımı aldım ve temmuz sonunda adet olacağım ve tüp bebek tedavime başlayacağım. bununla sorularım olcaktı. topikteki arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama umarım sorularım yanıt bulur.
adetimin 1. veya 2. günü hastaneye gidip ultrasonla bakılcak ve ilaçların dozu netleşip kullanma şekli anlatılıcak. hormon tahlillerim falan hepsi var.sadece merak ettiğim E2 hormo neyle alakalı bir hormon ve tüp bebek öncesi ona bakılıyormu. hormon tahlillerim yanımda değil belkide bakılmıştır. bakılmadıysa ne zman bakılır e2 hormonuna. bir başka topikte e2 yüksek çıktı tüp bebk tedavim iptal oldu diye yazmışlardı? şimdiden teşekkür ederim.
slm kızlar benim yumişler büyümüşler şimdi aradılar hastaneden bugün gece 1.30 da çatlatma iğnemi vurcam.cumarteside toplanacak yumişler.hepimizin bu sayfada güzel haberlerimizi umutlarımızın gerçekleştiği hayallerimizi yaşadığımız anları konuştuğumuzu hayal ediyorum.ve bbunları yazarken şu an ezan okunuo.allahımmm sen bu anne olma isteğiyle yanıp tutuşan kullarının kucağına ssağlıklı bebişler ver yarabbimmmmm.kızlar ben çok umutluyum güzel haberlerimizi paylaşacaz hepimiz inşallahhh....
Selam Kızlar
Salı günü başladım iğnelere . Şimdilik her şey yolunda gidiyor . Benimle birlikte giden başka bir akrabam var aynı doktora gidiyoruz onun bugün transferi oldu .
Yarın kontrolüm var inşl yumurtalar sorunsuz büyür :))
Selam kizlar,
Ben de halen kirmizilari bekliyorum,eli kulaginda olmasi lazim. Cumartesi baslarim ilaclara diyodum ama ne gelen var ne giden.
Ben nacizane bir yorum yapmak istedim.
Malum hepimiz birbirinden farkli nedenlerle tup bebek yapiyoruz, farkli problemlerimiz var ve her birimizin hormon yapilari da farkli. Bu nedenle tedavilerimiz, ilac dozlarimiz, belirtilerimiz, dr.larin yap yada yapma dedikleri farklilik gosterecektir.
Bu cook normal. Sakin endiseye kapilip, benim doktorum niye boyle yapti diye dusunmeyin.
Herkesin hormonlarina gore ve problemlerine gore ilaclar ayarlaniyor.
Doktorlar genelde bu surecle ilgili ne kadar azbilgimiz olursa o kadar iyi gozuyle bakiyorlar. O yuzden tavsiyem bu sureci cok fazla detay ogrenip kendinizi strese sokarak degil, rahat birakarak gecirin.
Yumurta kaliteniz, kacinci gun embriyosu oldugu vs gibi detaylarla stres oLmayin, rahat olun, birakin bunlari doktorlariniz dusunsun.. Siz tevekkul edin, unutmayin ki ne kadar az takarsaniz o kadar iyi :)
Optum sizi..
kızlar ya ben size bayağı alıştım ya bu topiği tedaviler bittikten sonrada kapamayalım:)
kızlar ya ben size bayağı alıştım ya bu topiği tedaviler bittikten sonrada kapamayalım:)
slm kızlar benim yumişler büyümüşler şimdi aradılar hastaneden bugün gece 1.30 da çatlatma iğnemi vurcam.cumarteside toplanacak yumişler.hepimizin bu sayfada güzel haberlerimizi umutlarımızın gerçekleştiği hayallerimizi yaşadığımız anları konuştuğumuzu hayal ediyorum.ve bbunları yazarken şu an ezan okunuo.ALLAHIMMM sen bu anne olma isteğiyle yanıp tutuşan kullarının kucağına ssağlıklı bebişler ver yarabbimmmmm.kızlar ben çok umutluyum güzel haberlerimizi paylaşacaz hepimiz inşallahhh....
bu topik beni yakında şair yapacak.bu bankada beni topikte vakit geçirmekten yakında kovacak:) düşünün bi bankaya gittiniz sıra bekliyonuz ,bayan memur iş yapıyo gibi gözüküyor,başını işten kaldırmaıyor...aldanmayın derim!!! o şuan kadınlar kulubünde tüp bebek topiğinde kaynatıyor olabilir:)
sonunda heyettende geçtim, haftaya bugün raporum yazılmış olacak inşallah, 23 temmuza ulun beyden randevumuda aldım inşallah farklı bişey demezse (uzun protokol gibi) ayın sonunda ayın son talihlisi olarak bende başlayacağım iğnelerime...(iğneye bakmaya dayanamayan ben iğne olmak için bu kadar hevesleneceğimi rüyamda görsem inanmazdım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?