Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet canım dinlenmiycem diyorum şuan ama dün eşim va arkadaşlar bari 2 gün dinlen diye çok ısrar ettiler.bende doktoruma bırakıcam bakalım mustafa bey ne diycek.

Arkadaşlar merhaba,

ben istanbul zeynep kamilde 2 kez aşılama yaptırdım maalesef tutmadı şimdi tüpe geçtik ilaçlarımı aldım ve temmuz sonunda adet olacağım ve tüp bebek tedavime başlayacağım. bununla sorularım olcaktı. topikteki arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama umarım sorularım yanıt bulur.
adetimin 1. veya 2. günü hastaneye gidip ultrasonla bakılcak ve ilaçların dozu netleşip kullanma şekli anlatılıcak. hormon tahlillerim falan hepsi var.sadece merak ettiğim E2 hormo neyle alakalı bir hormon ve tüp bebek öncesi ona bakılıyormu. hormon tahlillerim yanımda değil belkide bakılmıştır. bakılmadıysa ne zman bakılır e2 hormonuna. bir başka topikte e2 yüksek çıktı tüp bebk tedavim iptal oldu diye yazmışlardı? şimdiden teşekkür ederim.

evet canım dinlenmiycem diyorum şuan ama dün eşim va arkadaşlar bari 2 gün dinlen diye çok ısrar ettiler.bende doktoruma bırakıcam bakalım mustafa bey ne diycek.

Selam kizlar,
Ben de halen kirmizilari bekliyorum,eli kulaginda olmasi lazim. Cumartesi baslarim ilaclara diyodum ama ne gelen var ne giden.
Ben nacizane bir yorum yapmak istedim.
Malum hepimiz birbirinden farkli nedenlerle tup bebek yapiyoruz, farkli problemlerimiz var ve her birimizin hormon yapilari da farkli. Bu nedenle tedavilerimiz, ilac dozlarimiz, belirtilerimiz, dr.larin yap yada yapma dedikleri farklilik gosterecektir.
Bu cook normal. Sakin endiseye kapilip, benim doktorum niye boyle yapti diye dusunmeyin.
Herkesin hormonlarina gore ve problemlerine gore ilaclar ayarlaniyor.
Doktorlar genelde bu surecle ilgili ne kadar azbilgimiz olursa o kadar iyi gozuyle bakiyorlar. O yuzden tavsiyem bu sureci cok fazla detay ogrenip kendinizi strese sokarak degil, rahat birakarak gecirin.
Yumurta kaliteniz, kacinci gun embriyosu oldugu vs gibi detaylarla stres oLmayin, rahat olun, birakin bunlari doktorlariniz dusunsun.. Siz tevekkul edin, unutmayin ki ne kadar az takarsaniz o kadar iyi :)
Optum sizi..

çok güzel bi karşılık oldu tatlım çok sevindim
bak boşu boşu ağladın üzdün kendini...
allahın izniyle artık 3 bebeişin var inş sonuna kadar devam ederler
bundan sonra kendine daha çok dikkat etmelisin...
üzüntü stres yasak ona göre
umutla bekleyeceksin bebişlerinin seninle olduğunu öğreneceğin günü
inş bundan sonrada hep güzel haberler almaya devam ederiz
bende seni çok öpüyorum görüşmek üzere canım

canımm ne güzell sevindimm bakkk korktuğun gibi olmadııı
inş devamında da güzelce bölünürlerrr sonradaa göbüşünee konulurrr
Rabbim Hamişş haberlerini vermeyidee nasip eder inşş

amin canımm... Allah hiçbirimize üzüntü yaşatmasın
hem o bebişten dana olmaz hemen olsa olsa süt kuzusu olur
bide ben makarna çeşitlerinden fiyonk olanı en sona koyarım hangi ruh haliyle seçmişsem bu nick i bilemedim şimdi :44:

tedaviye yeni başlamış ve başlamak üzere olan arkadaşlarım hepinizin tedavisi hayırlı olsun her anınızı paylaşın ki;mutluluklarımız çoğalsın üzntülerimiz azalsın....

sağol canım seninde inşallah hayırlı transferlerin olur bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar versinn aminn

slm kızlar benim yumişler büyümüşler şimdi aradılar hastaneden bugün gece 1.30 da çatlatma iğnemi vurcam.cumarteside toplanacak yumişler.hepimizin bu sayfada güzel haberlerimizi umutlarımızın gerçekleştiği hayallerimizi yaşadığımız anları konuştuğumuzu hayal ediyorum.ve bbunları yazarken şu an ezan okunuo.ALLAHIMMM sen bu anne olma isteğiyle yanıp tutuşan kullarının kucağına ssağlıklı bebişler ver yarabbimmmmm.kızlar ben çok umutluyum güzel haberlerimizi paylaşacaz hepimiz inşallahhh....

canım şuan e2 ye bakılmasına gerek yok,ona hormon iğnelerini almaya başladığında 2 günde 1 bakıcaklar zaten.hayırlısı olsun.

hadi hayırlısı rabbim hayırlısı ile bebeklerini versin allah yardımcın olsunn

selam canım hadi hayırlı olsun tedavin
inş sen de arkadaşın da hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize
yarın güzel haberlerle dönersin inş canım

çok haklısın bi yerden bakıldığında ama öteki tarafa geçincede senin endişe ettiğin emriyonun hücre sayısının yada ilacın dozunun ve saatinin senin kadar umrunda olan birileriyle konuşmak ne kadar mükemmel bişey anlatamam.sen şunu yedin ben bunu bi mucize:) senin doktor benim doktor demek iyi bir araştırma tekniği:) şuan detay bilmemek mümkün değil internete tüp yazdınmı artık aygaz dan önce bebek çıkıyo.transefer görüntüleri bile var.yeni mezun doktor kuzenim var ben daha çok şey biliom ondan sen düşün:) zaten insan burda ilaç dozlarını bile yazarken sadece içini döküyor.kıyaslama zaten yapmıyoruz.burda umut var paylaşmak var ..bir hayali paylaşmak...

kızlar ya ben size bayağı alıştım ya bu topiği tedaviler bittikten sonrada kapamayalım:)

evettttttttt canım topiğimiz aynı heyecanla devam etsinnnnnnnnnn
zaten bu topikten anisan anneleri topiğine geçeceğimiz için hepberaber sürece devam edicez

bu topik beni yakında şair yapacak.bu bankada beni topikte vakit geçirmekten yakında kovacak:) düşünün bi bankaya gittiniz sıra bekliyonuz ,bayan memur iş yapıyo gibi gözüküyor,başını işten kaldırmaıyor...aldanmayın derim!!! o şuan kadınlar kulubünde tüp bebek topiğinde kaynatıyor olabilir:)

slm canım maşallah yumoşlarrrr büyümüşler...
hayırlısıyla yumoşların toplanır inş
inş sonrasıda çokgüzel olur
ne heyecanlı bi süreç yaaa her tedaviyle olanla ayrı heyecanlanıyorum...
benim tedavimde bi başlasaydı hayırlısıyla

sonunda heyettende geçtim, haftaya bugün raporum yazılmış olacak inşallah, 23 temmuza ulun beyden randevumuda aldım inşallah farklı bişey demezse (uzun protokol gibi) ayın sonunda ayın son talihlisi olarak bende başlayacağım iğnelerime... (iğneye bakmaya dayanamayan ben iğne olmak için bu kadar hevesleneceğimi rüyamda görsem inanmazdım )

bundan sonra tüm bankacılar için aynı şeyi düşünücez sayende

canım gözün aydın rapor işlerin tamamlanmış...
gerisi kolay artık dediğin gibi inş son talihli olarak başlarsın tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…