Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

oohhhhh bak 12nin de yarısı gitmiş çok şükür az kaldı hem ilkinde de görmüşün bu da öle olacak inşallah hep seninle olacak

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh bu topikte kimseye o negatifi görmeyi duymayı nasip etmesin mevlam ve hiç ayırmasın yavrularımızdan hep koyun koyuna olalım mis gibi cennet kokularını içimize çeke çeke. aminnnnnnnnnnnnnn.

amin inşallah :))

olsun bana da bir sorsaymış bakalım ben uzun istiyor muyum diye önce başlayınca noluyor fazladan ilaç yiyecem yani bu mu

canım tedavi sürecini dr belirler senin bu durumda bi şey söylemen neyi değiştirirdi ki
allah iyiliğini versin çok tatlısın yaaa
drun senin iyiliğin için böyle karar vermiştir canım sen sıkma canını...
zaten öncesinde lucrinle başlıyorsunuz galiba...
bende tam bilmiyorum süreci ama bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaktır...

slm bende tüp bebek yaptırdım doğal olsun istedim olmadı. neyse ben dr fuat esrola gidiyorum çok met ediyolar inşallah bende hamiş olurum. canınızı sıkmayın önemli olan yumurtanın miktarı değil. benimle giren bayandan 30 tane toplandı 3 tane döllendi. bende 15 tane toplandı 12 döllendi 8 kaliteli 7 dondurdum ne olur ne olmaz diye.kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum iyi yada kötü çok karmaşık bi duygu insan anlıyoki hiç bir şey senin elinde değil. sabır gereken tek şey....

canım hayırlı olsun benimde bir dr moralimi çok bozmuştu ben 32 yaşındayım senin yumurtalıkların 42 yaşında çok ilaç kullanırız falan demişti gitmiyorum o dr a rabbimden isteyeceğiz drlar vasıta rabbim olderse olacak dua edelim hem kendimiz hemde isteyen tüm arkadaşlar adına dualarımız kabul olur inşallah aminn

uzun olunca noluyor kısa olunca noluyor bana sormadılarki uzun mu kısa mı olsun diye

bize neyi soruyolar ki zaten bide 3.gün 5.gün var bunu da neye göre yapıyolar hiç bilmem benim ki 3.gün sordum doktoruma neden 5.deil diye bu daha iyi dedi başka bi doktor 5.iyi der işlerine karışılmaz ama hakkımızda hayırlısı ne derlerse boynumuzu büküp kabul ediyoruz yeterki kavuşalım bebeişlerimize

canım gözün aydın transferin gerçekleşmiş
inş hayırlısıyla cumartesi günü güzel haberi alırsın
maşallah negüzel embriyolarında kaliteliymiş dondurulmuşlarında fazla şanslısın...
bunları düşün ve rahatlat kendini

öylede beklemek çok zor sonucu görmek iyi yada kötü normal yolla hamile kalanlar çok şanslı maddi manevi çöküyoruz. zaten pskolojimiz normal değil bide ilaçlar altüst ediyo çevrene açıklama yapmak zorundasın olmuyo işte. sanane. sen kendi işine bak. sen sorasın diye. her defasında dilimin ucuna geliyo bu kelimeler ama susuyorum çünkü anlamaz anlasa sormaz zaten rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin kimine verip sınarsın kimine vermeyip. siz kaç kere denediniz vede dr.nuz kim....

hayırlı olsun herkesinki pozitif olsun inş.

yok bende yeni farkettim uzun kısa olduğunu da en azından bi açıklama yapsalardı yavv böle olduğu için böle yaptık diye acaba yaptılar da açıklamada ben mi dinlemedim

evet bende çok soru sormuyorum o yüzden kafanı karıştırma dedi doktorum sadece güven dedi bende tamam dedim dediğin gibi bebiş olsun da

canım çok az kalmış inşallah çokkkkkkk mutlu olacak sonuçla neticelenecek Allahın izni ile yavrun senle dilerim..12.gün mü yaptıracaksın testini yoksa daha erken mi

canım çok az kalmış inşallah çokkkkkkk mutlu olacak sonuçla neticelenecek Allahın izni ile yavrun senle dilerim..12.gün mü yaptıracaksın testini yoksa daha erken mi

sağol amin evet 12 ci gün korku filmi gibi sen nerde nezaman yaptırcan sorun ne. bende. her doktor ayrı bişey söylüyo asıl dr fuat eserol bi sorun yok dedi bende bekledim 3 yıl kadar kendiliğinden olsun diye sonra seval hanıma gittim tüplerimin hasarlı olduğunu laparaskopiyle değerlendimesini istedi ssk geçmediği için zeynep kamile göndrdi orda tercihi bana bıraktılar bende araştırdım tüp konusunda uzman bi doktora prof.ahmet göçmene gittim zorda olsa görüştüm laparaskopiye gerek olmadığını söyledi norma yollada kalırsın bekle dedi yada iyi bi tüp bebek merkezi bul dedi.aynı şeyleri fuat beyde söylemişti zaten fuat bey laparoskopi konusunda uzman ve kararımı verdim fuat beye yaptırdım şimdi beklemedeyim..cumartesi günü belli olcak...

canım bende sonuç bekliyorum çarşamba benim test tarihimde ama erkenden yaptırsam mı diye de düşünmüyo deilim 10.gün yapsam mı yapmasam mı kararsızım bu benim 2.denemem dondurulmuşlarımla denedik şimdi ilkinde hamile kaldım yanlız düşük yaptım sorunnumuz sperm sayı ve morfoloji ama bende de septum vardı rahmimde perde bu gebeliğe engel deil fakat düşük yapıyo bende histeroskopi ameliyatı oldum geçen ay hemen deneyelim dedik ve şimdi sonuç bekliyorum canım ne gibi değişiklikler var sende benim ilk hamileliğimdeki gibi deil hiç belirtim yok o zaman olan şeyler yok yani olmadı diye üzülüyorum bende hem maddi hem manevi yönden çok yıpranıyo insan öle özeniyorum ki normal yolla hamile kalanlara nerde bi çocuk sevsem tanıdıklarımın bana acıyan gözlerle bakmasından nefret ediyorum üzülme olur olur olmayanın bi derdi olanın bin derdi gibi tesellileri duymaktan gına geldi artık..inşallah Rabbim kavuştursun son tedavin olsun dilerim

Selam Kızlar
Salı günü başladım iğnelere . Şimdilik her şey yolunda gidiyor . Benimle birlikte giden başka bir akrabam var aynı doktora gidiyoruz onun bugün transferi oldu .
Yarın kontrolüm var inşl yumurtalar sorunsuz büyür :))

canım bende şuan hiç bişe yok sadece göğüslerim acıyoo kadar öncekinde bel,göğüs kasıklarım çok ağırıyodu adet olacakmış gibiydim habire ateş basıyodu sonra üşüyodum ağzımda metalimsi bi tat vardı yediğim hiçbirşeyin tadı yoktu ama şimdi bişe yok haliyle o belirtileri arıyorum ama illa olacak diye bişede yok bunuda biliyorum her hamileliğin başka olurmuş belirtileri haliyle insanlarında her bünye aynı deil..inşallah yine o muhteşem duyguyu yaşarım bu sefer kaybetmemecesine dilerimm cümlemiz yaşayalım inşallah

hayırlı olsun canım inşallah yolunda gider herşey ve kavuşursun bıdıkına inşallahhhhh

merhabalar ......bende temmuz sonunda hayırlısıyla başlıyorum.Allah hepimizin yardıcısı olsun.

canım arkadaşlarım,hepinizi kocamaaaaaannn öpüyorum
baharcığım iyi haberli gün olsun temennine hemen karşılık vereyim dedim :)

bugün embriyoloğum aradı veeeeee 3 tane yumurtam döllenmiş.ben boş çıkacak diye korkarken rabbim bana ilk mucizeyi bahşetti.3 bebeğim benimle buluşmayı bekliyor. inş hepsi sağlıklı bölünmeyi gerçekleştirir yaşarlar da benimle buluşurlar. yarın tekrar arayıp transferin olup olmayacağını belirtecekler.

desteklerinizden ötürü hepinize çoookk teşekkür ederim iyi ki topiğimiz hızla büyüdü,iyi ki sizin gibi arkadaşlarım oldu,hepinizi gerçekten çok seviyorum.topiğe girerken kalbim hızlı hızlı atıyor,kötü haber almak istemiyorum hiçbirinizden.inş. güzel haberlerimizi haykıracağız buradan birbirimize, sonra da yeni topiğimiz olacak nisan anneleri başlığında...

çok sevindim canım hayırlısı inşallah çok güzel döllenecekler inşallah annelerini üzmezler bıdıklar sonra göbişide yer tutacaklar aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…