canım arkadaşlarım,hepinizi kocamaaaaaannn öpüyorum
baharcığım iyi haberli gün olsun temennine hemen karşılık vereyim dedim :)
bugün embriyoloğum aradı veeeeee 3 tane yumurtam döllenmiş.ben boş çıkacak diye korkarken rabbim bana ilk mucizeyi bahşetti.3 bebeğim benimle buluşmayı bekliyor. inş hepsi sağlıklı bölünmeyi gerçekleştirir yaşarlar da benimle buluşurlar. yarın tekrar arayıp transferin olup olmayacağını belirtecekler.
desteklerinizden ötürü hepinize çoookk teşekkür ederim iyi ki topiğimiz hızla büyüdü,iyi ki sizin gibi arkadaşlarım oldu,hepinizi gerçekten çok seviyorum.topiğe girerken kalbim hızlı hızlı atıyor,kötü haber almak istemiyorum hiçbirinizden.inş. güzel haberlerimizi haykıracağız buradan birbirimize, sonra da yeni topiğimiz olacak nisan anneleri başlığında...
bugün embriyoloğum aradı veeeeee 3 tane yumurtam döllenmiş.ben boş çıkacak diye korkarken rabbim bana ilk mucizeyi bahşetti.3 bebeğim benimle buluşmayı bekliyor. inş hepsi sağlıklı bölünmeyi gerçekleştirir yaşarlar da benimle buluşurlar. yarın tekrar arayıp transferin olup olmayacağını belirtecekler.
desteklerinizden ötürü hepinize çoookk teşekkür ederim iyi ki topiğimiz hızla büyüdü,iyi ki sizin gibi arkadaşlarım oldu,hepinizi gerçekten çok seviyorum.topiğe girerken kalbim hızlı hızlı atıyor,kötü haber almak istemiyorum hiçbirinizden.inş. güzel haberlerimizi haykıracağız buradan birbirimize, sonra da yeni topiğimiz olacak nisan anneleri başlığında...
çok sevindim canım, inşallah 3 yumurtada bölünür, hepsi kaliteli olur. sonra annelerine sıkı sıkı sarılır hiç bırakmazlar.
çok sevindim canım hayırlısı inşallah çok güzel döllenecekler inşallah annelerini üzmezler bıdıklar sonra göbişide yer tutacaklar aminnnnnnnn
umutege16 nasılsın???
çokkk sevindim canımmm bak iyi gidiyo herşey alıp geleceksin inşallah bebeğini/bebeklerini
sonrada müjdeli haberlerini paylaşacaksın inşallah bizimleee allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh
canım arkadaşım amiinn inş.her acı cekişimde hepiimiz için dua ediyorum rabbime...hepimizin ana-baba duygusunu tatmayı ne kadar istediğimizi biliyor rabbim.allahım şu emeklerimizin,çektiğimiz sıkıntıların karşılığını gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılarak nasip eder inş...
sıcaktan patlamak üzereyimmmdenizede gidemiyoruzzz bu yazzz çok fena çokkk
bir ay nasıl geçer evde bilmiyorum zaten kocaya spariş verdim vantiratör alıcak banagerçi onuda benim için değil bebek için alacakmış şimdiden bebeğimle vurmaya başladım onu çok çekeceği var bu konuda bende hamile kaldığım zamannn
ilaçlarımı kullanıyorum işde canım yarın tekrar gidicez görmeye yumoş sayısı çokmuş ama hepsini aynı şekilde büyümüyormuş önde giden 4-5 tane varmış şimdilik bakalım yarn durum ne olacak sen ne durumdasın canımmm
inş canım inş. hepimizin tek dileği bu bebişlerimizin bize sıkıca tutunması...
sıcaktan patlamak üzereyimmmdenizede gidemiyoruzzz bu yazzz çok fena çokkk
bir ay nasıl geçer evde bilmiyorum zaten kocaya spariş verdim vantiratör alıcak banagerçi onuda benim için değil bebek için alacakmış şimdiden bebeğimle vurmaya başladım onu çok çekeceği var bu konuda bende hamile kaldığım zamannn
ilaçlarımı kullanıyorum işde canım yarın tekrar gidicez görmeye yumoş sayısı çokmuş ama hepsini aynı şekilde büyümüyormuş önde giden 4-5 tane varmış şimdilik bakalım yarn durum ne olacak sen ne durumdasın canımmm
slm kızlar,birşey sormak istiyorum doktor transferin 3.günü banyo yapabilirsin dedi kalçamda da bant yapışılı 1 hafta sonra yeniisini takcam acaba banyo yapsam bant çıkarmı ne yapsam bilemedim..
canım bantı ne kadar zamanda takıyosun ki ben 48 saate bir takıyodum..banyo yapınca oraya elini değdirme bişe olmuyo canım iyce yapışıyo çünkü kabarcık bırakmadan yapıştırıyosun demi bide ben bacaklarıma yapıştırıyodum hep aynı yere yapıştırılmıyo biliyosun demi canım ama her doktorun tedavisi farklı baksana aynı eğitimi görmüyomu bunlar yahu rastgele uygulamıyolardır inşallah
kızlar ne bandı o, ne işe yarıyor. hiç duymadım ben
ne bantı ki o canımmm çıkmaz diye düşünüyorum orayı ufalamzsan eğer ama yinede bilemedimmm:44::44:çıkarıp yenisi yapıştırılmıyo muslm kızlar,birşey sormak istiyorum doktor transferin 3.günü banyo yapabilirsin dedi kalçamda da bant yapışılı 1 hafta sonra yeniisini takcam acaba banyo yapsam bant çıkarmı ne yapsam bilemedim..
yok canım bursalı değilim ben 16 sayısının özel bir anlamı var o yüzden öylecanım bursalısın demi nickinden öle anladım sormuşmuydum daha önce inan hatırlamıyorum bende bursada oturuyorum burdaysan nerde tedavi oluyosun..inşallah hayırlısıyla bol bol kaliteli yumoşların toplanır sağlıklı kuzucukların olur dilerim
sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..sumartesi bekliyorum büyük bir gerginlikle.2 haftadır bir ilaç alıyorum.yeni yumurta gelişmesin diye ama acayip gerginim bankada kavga etmedik kimse kalmadı ya.ne huysuzmuşum kendimden sıkıldım valla.cumartesi gidip bebişleri almayı bekliyorum işte.crinone jelede başladım artık iice östrojen bombası gibiyim:)
canım bantı ne kadar zamanda takıyosun ki ben 48 saate bir takıyodum..banyo yapınca oraya elini değdirme bişe olmuyo canım iyce yapışıyo çünkü kabarcık bırakmadan yapıştırıyosun demi bide ben bacaklarıma yapıştırıyodum hep aynı yere yapıştırılmıyo biliyosun demi canım ama her doktorun tedavisi farklı baksana aynı eğitimi görmüyomu bunlar yahu rastgele uygulamıyolardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?