Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

çok sevindim canım, inşallah 3 yumurtada bölünür, hepsi kaliteli olur. sonra annelerine sıkı sıkı sarılır hiç bırakmazlar.

tedaviye yeni başlamış ve başlamak üzere olan arkadaşlarım hepinizin tedavisi hayırlı olsun her anınızı paylaşın ki;mutluluklarımız çoğalsın üzntülerimiz azalsın....

çokkk sevindim canımmm bak iyi gidiyo herşey alıp geleceksin inşallah bebeğini/bebeklerini
sonrada müjdeli haberlerini paylaşacaksın inşallah bizimleee allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh

çok sevindim canım hayırlısı inşallah çok güzel döllenecekler inşallah annelerini üzmezler bıdıklar sonra göbişide yer tutacaklar aminnnnnnnn

canım arkadaşım amiinn inş.her acı cekişimde hepiimiz için dua ediyorum rabbime...hepimizin ana-baba duygusunu tatmayı ne kadar istediğimizi biliyor rabbim.allahım şu emeklerimizin,çektiğimiz sıkıntıların karşılığını gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılarak nasip eder inş...

umutege16 nasılsın???

sıcaktan patlamak üzereyimmm denizede gidemiyoruzzz bu yazzz çok fena çokkk
bir ay nasıl geçer evde bilmiyorum zaten kocaya spariş verdim vantiratör alıcak banagerçi onuda benim için değil bebek için alacakmış şimdiden bebeğimle vurmaya başladım onu çok çekeceği var bu konuda bende hamile kaldığım zamannn
ilaçlarımı kullanıyorum işde canım yarın tekrar gidicez görmeye yumoş sayısı çokmuş ama hepsini aynı şekilde büyümüyormuş önde giden 4-5 tane varmış şimdilik bakalım yarn durum ne olacak sen ne durumdasın canımmm

çokkk sevindim canımmm bak iyi gidiyo herşey alıp geleceksin inşallah bebeğini/bebeklerini
sonrada müjdeli haberlerini paylaşacaksın inşallah bizimleee allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh

canım arkadaşım,çok sağol,allah hepimizin yüzünü güldürsün inş...hepimiz müjdelerimizi paylaşacağız rabbimin izniyle...

slm kızlar,birşey sormak istiyorum doktor transferin 3.günü banyo yapabilirsin dedi kalçamda da bant yapışılı 1 hafta sonra yeniisini takcam acaba banyo yapsam bant çıkarmı ne yapsam bilemedim..

amin canım bu heyecanlı bekleyisin sonu sana ve hepimize annelik ve babalığı tatmak olsun.

canım bursalısın demi nickinden öle anladım sormuşmuydum daha önce inan hatırlamıyorum bende bursada oturuyorum burdaysan nerde tedavi oluyosun..inşallah hayırlısıyla bol bol kaliteli yumoşların toplanır sağlıklı kuzucukların olur dilerim

inş canım inş. hepimizin tek dileği bu bebişlerimizin bize sıkıca tutunması...

canım ya bende dün başladım iğnelere, bugün ikinciyi yapıcam. iğneyi rahat vurdum dün ama hemşire yanımdaydı biraz ondan cesaret aldım. bıugün yanlız yapıcam.
peregon 300 doz ile başladık tedaviye. sen hangi ilaçları kullandın. kaç gün sonra yumurta toplandı. anlatabilir misin biraz?

sevindim canım herşeyin yolunda olmasına..sumartesi bekliyorum büyük bir gerginlikle.2 haftadır bir ilaç alıyorum.yeni yumurta gelişmesin diye ama acayip gerginim bankada kavga etmedik kimse kalmadı ya.ne huysuzmuşum kendimden sıkıldım valla.cumartesi gidip bebişleri almayı bekliyorum işte.crinone jelede başladım artık iice östrojen bombası gibiyim:)

canım ne kadar boşa üzdün kendini gördünmü ,biz sana söylemiştik.inanman lazım önce diye.allah bir daha ağlatmasın seni.3 çocuk annesi kadınsın artık daha güçlü dur:)

slm kızlar,birşey sormak istiyorum doktor transferin 3.günü banyo yapabilirsin dedi kalçamda da bant yapışılı 1 hafta sonra yeniisini takcam acaba banyo yapsam bant çıkarmı ne yapsam bilemedim..

canım bantı ne kadar zamanda takıyosun ki ben 48 saate bir takıyodum..banyo yapınca oraya elini değdirme bişe olmuyo canım iyce yapışıyo çünkü kabarcık bırakmadan yapıştırıyosun demi bide ben bacaklarıma yapıştırıyodum hep aynı yere yapıştırılmıyo biliyosun demi canım ama her doktorun tedavisi farklı baksana aynı eğitimi görmüyomu bunlar yahu rastgele uygulamıyolardır inşallah

kızlar ne bandı o, ne işe yarıyor. hiç duymadım ben

ne bantı ki o canımmm çıkmaz diye düşünüyorum orayı ufalamzsan eğer ama yinede bilemedimmm:44::44:çıkarıp yenisi yapıştırılmıyo mu
yok canım bursalı değilim ben 16 sayısının özel bir anlamı var o yüzden öyle
istanbuldayım ben memorıal de tedavi görüyorum şuanada güzel dileklerin içinde çok sağ ol canım allah bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallahh

canım birazda ilaçların etkisi var sanırım ama bu kadar gergin olma bence heleki trasnferden sonra daha da rahat olman lazım bebeklerin etkilenmemesi içinnn
sen dinlenmeyecekmişsin diye okumuştum yani pazartesi çalışacakmısın hemen:44:aslında 5-6 gün dinlenseydin keşke

canım kalçamdan biraz yukarı takmıştı hemşire haftada 1 değiştir dedi bir sağ kalça 1 sol kalça aynı yere yapma dedi...hepsinin tedavi şekli değişik galiba

ne güzel bi haber buu canımm beniimm hayırlısıyla anneleriyle buluşurlar bebişllerrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…