merhaba canım geç gelenin cezası geçmişi okumak oluyor
tatlım bende sendenim bu haftasonu kırmızıların gelmesi gerekiyor inş gecikmezlerde bende başlarım pazartesiye...
hakkımızda hayırlısı olur inş
gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik
canım şuan e2 ye bakılmasına gerek yok,ona hormon iğnelerini almaya başladığında 2 günde 1 bakıcaklar zaten.hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
çarşambadan beri yatıyorum bu sabah sadece size yaza bilmek için kalktım
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın A kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü
merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
çarşambadan beri yatıyorum bu sabah sadece size yaza bilmek için kalktım
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın a kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü
günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
güzel anne adayımız özne_hayat.öncelikle şunu söylemeliyim bu topik senle güzel.senin umutlu cümlelerinle ,güldüğünü harflerinden gördüğümüz yazılarınla...bölyle ağlayıp,hayıflanıp bizide,bebişlerimizide üzme.o bebişler bizimde sayılır ayrıca ..teyzelik hakkı neticede:)herşeyin çok güzel en azından hayırlısı ne ise öyle olcağına inandırmamız lazım kendimizi.bu topikte neler okuduk.o gebelik testini pozitif görüpte birkaç hafta sonra bebeğinden ayrı düşen nice insan var.öncelikle hayırlısı ve sağlıkla sonuçlancak bi hamilelik dileyelim kendimize ve birbirimize.zaten öle olmayacak bebiş tutunmasın.bizide kendine bağlmasın diyelim hep.sakin olman lazım.sen sürekli yaz bize.hep yatma yormada ama kendini.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı mübarek cuma gününde.sevgiyle ve bebişle kal:)
İnsan ister istemez panik yapıyomuş bunu öğrendim birde hamilelik nedemek ne hissediceğim veya içimde ne hissetmem lazım ben bunlarıda bilmiyorum aslında bir boşluk dolduramıyorum ya karaları bağlıyorum coraspirin 100 ve HIBOR diye bir iğne verdi doktor akşam olcak diye korkmaya başaldım iğne çok yakıyo göbekten kendim vuruyom zaten sırf te o iğnecik getirdi beni bu hale
kızlar selammm :)hepinize ayrı ayrı çok teşekkürlerr inşallah güzel allahım sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize :)..transfer gününü saymazsak 4 .günüm bugün ..kasık ağrılarım oluyor ve hergün yediğim progeston iğnelerinden dolayı totomun üstüne oturamıyorum çok ağrıyorbir hafta daha olacağım donmuş tedavisi olduğu için gebelik oluşursada devam sanırım ..ama olsun da ben bu ağrılra da razıyım :)aynı gün transfer olan arkadaşlar varmı değişiklik sizlerde ...
canim ara ara adet olacak misim gibi hafif hafif kasiklarimda sanci oluyor ama bu transferden oncede oluyordu. goguslerim sanki iki misli buyudu dokundugum zaman agriyor ama buda transferden once baslamisti... acikcasi ne dusunecegimi sasirdim...
rabbim bu mubarek gunun hurmetine yuzumuzu guldursun insallah...
beklemek cok zormus rabbim yardimcimiz olsun...
ah canım ya biliyorum gerçekten en zor kısmı bu bekleme süreci zaten bitiriyor beni ...benimde aynen öyle oluyor belim ağrıyor feci şekilde ama sanırım bunlar hep ilaçlardan ..göğüslerim çok acıyor bu da estrtofemden kaynaklı biliyorum ..inşallah hakkımızda hayırlısı olur mutlu son olur :)
canim ara ara adet olacak misim gibi hafif hafif kasiklarimda sanci oluyor ama bu transferden oncede oluyordu. goguslerim sanki iki misli buyudu dokundugum zaman agriyor ama buda transferden once baslamisti... acikcasi ne dusunecegimi sasirdim...
rabbim bu mubarek gunun hurmetine yuzumuzu guldursun insallah...
beklemek cok zormus rabbim yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?