Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik

gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik

günaydın canım daha 2 gün var sıkma canını gelir inşallah takma kafanı gez dolaş biraz belki kafan dağılır rabbim kucağını bebeklerle doldursun aminn

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR

SON MESAİ GÜNÜM 2 GÜN TATİL YAŞASIN AMA TATİLDE NETE GİREMİYORUM GELİŞMELERİ ARTIK PZT ÖGRENİRİM BU GÜN MÜBAREK CUMA DUA EDELİM BİRBİRİMİZE Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumamız mübarek olsun.

İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua

dularımızın kabul olması dileği ile aminn

canım şuan e2 ye bakılmasına gerek yok,ona hormon iğnelerini almaya başladığında 2 günde 1 bakıcaklar zaten.hayırlısı olsun.

cevabun için teşekkür ederim sanırım bu topikte herkes farklı şehirlerde ve farklı hastanelere gidiyor haliyle her hastanenin tedavi şekli farklıdır. ben istanbulda zeynep kamilde başladım özele güvenmediğim için devletteki hakkım bittinden sonra özelde deneyeceğim ve umarım gerek kalmaz ilk tüp denemesinde tutar inş. Gdenel bir durumsada belki e2 ye zk. dada bakarlar 2 günde bir. hayırlısıyla başladığımızda göreceğiz.kısmetse temmuz 23-25 gibi regl olduğumda başlanacak ve umarım bir aksilik çıkmaz ve tedavi iptal edilmez. Allah sizlerinde gönlüne göre versin. emekleriniz boşa gitmesin.

Merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
çarşambadan beri yatıyorum bu sabah sadece size yaza bilmek için kalktım
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın A kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü

günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)

güzel anne adayımız özne_hayat.öncelikle şunu söylemeliyim bu topik senle güzel.senin umutlu cümlelerinle ,güldüğünü harflerinden gördüğümüz yazılarınla...bölyle ağlayıp,hayıflanıp bizide,bebişlerimizide üzme.o bebişler bizimde sayılır ayrıca ..teyzelik hakkı neticede:)herşeyin çok güzel en azından hayırlısı ne ise öyle olcağına inandırmamız lazım kendimizi.bu topikte neler okuduk.o gebelik testini pozitif görüpte birkaç hafta sonra bebeğinden ayrı düşen nice insan var.öncelikle hayırlısı ve sağlıkla sonuçlancak bi hamilelik dileyelim kendimize ve birbirimize.zaten öle olmayacak bebiş tutunmasın.bizide kendine bağlmasın diyelim hep.sakin olman lazım.sen sürekli yaz bize.hep yatma yormada ama kendini.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı mübarek cuma gününde.sevgiyle ve bebişle kal:)

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğinin sana sımsıkı tutunsun üzme kendini stres yapma dularım seninle mübarek cuma gününde rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinn

canım rabbim yardıncın olsun hayırlı transferin olsun bebeklerin sımsıkı tutunsun dularım sizlerle allah kabul etsin amin

İnsan ister istemez panik yapıyomuş bunu öğrendim birde hamilelik nedemek ne hissediceğim veya içimde ne hissetmem lazım ben bunlarıda bilmiyorum aslında bir boşluk dolduramıyorum ya karaları bağlıyorum coraspirin 100 ve HIBOR diye bir iğne verdi doktor akşam olcak diye korkmaya başaldım iğne çok yakıyo göbekten kendim vuruyom zaten sırf te o iğnecik getirdi beni bu hale

Nacizane yorumumu istresen canım sen çok dinlemeye başlamışsın kendini.bak ne güzel şeyler yazdım sana hiç bi etkisi olmadı sana:) sakin olmazsan daha zor olur vakit geçmez,iğnen bile daha çok acır..iyi düşün demek demek kolay bende yarın sana katılıcam bekleyenler kervanına belki son umutlu cümlelerim ama bizim en çokta umuda ihtiyacımız var:)

kızlar selammm :)hepinize ayrı ayrı çok teşekkürlerr inşallah güzel allahım sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize :)..transfer gününü saymazsak 4 .günüm bugün ..kasık ağrılarım oluyor ve hergün yediğim progeston iğnelerinden dolayı totomun üstüne oturamıyorum çok ağrıyor bir hafta daha olacağım donmuş tedavisi olduğu için gebelik oluşursada devam sanırım ..ama olsun da ben bu ağrılra da razıyım :)aynı gün transfer olan arkadaşlar varmı değişiklik sizlerde ...

slm kızlar nasılsınız son 2 günlük haplarım kaldı pazar biticek eeeee pazartesi -salıda adet olurum çarşamba başlarım ben bu tedaviye allahın izniyle.
nasıl bişeymiş bu agrı ya normalde ben 21 günde 1 adet oluyorum ama haplardan dolayı 35 gündür olamayınca bel kasık agrılarım başladı sanki kendimi pompayla şişirilmiş içimde hava var gibi hissetmeye başladım ya.allah bunca emeklerimizi bu mübarek günlerin hatrına boşa çıkartmasın.saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canim ara ara adet olacak misim gibi hafif hafif kasiklarimda sanci oluyor ama bu transferden oncede oluyordu. goguslerim sanki iki misli buyudu dokundugum zaman agriyor ama buda transferden once baslamisti... acikcasi ne dusunecegimi sasirdim...

rabbim bu mubarek gunun hurmetine yuzumuzu guldursun insallah...
beklemek cok zormus rabbim yardimcimiz olsun...

ah canım ya biliyorum gerçekten en zor kısmı bu bekleme süreci zaten bitiriyor beni ...benimde aynen öyle oluyor belim ağrıyor feci şekilde ama sanırım bunlar hep ilaçlardan ..göğüslerim çok acıyor bu da estrtofemden kaynaklı biliyorum ..inşallah hakkımızda hayırlısı olur mutlu son olur :)

canim senin kacinci denemen ve probleminiz ne?
bizim sperm sayimiz az ve kromozom bozuklugu var oyuzden pgt yapildi.

cnm bizim merkezdeki dr ve hemşireler transferden sonra belirti aramayın çünkü ,yumurta toplama işleminde herbir yumurtalıgınıza herbir yumurta için tek tek giriyoruz buda tabi size bi agrı yapıyo kullandıgımız ilçlarda hormon ilaçları onlarda etkiliyo bu işlemin agrıları 10-15 gün sürüyor bu sıradada transfer oldugunuz için belirti ğibi geliyor .zaten vücutta embriyo rahme gömüldükten sonra hcg hormonu salgılıyomuş buda transferin 9-10 cu gününe denk geliyomuş.güzel haberini alıcaz buradan cnm inşallah.

Arkadaşlar, sizin yazılarınızı okuyunca inanın çokk heyecanlanıyorum.İnşallah sizin bu yolda yüzünüz güler, sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?dun. cok gergindim embriyolarimdan
haber alamadigim icin.birseyler yazamadim sadece okumakla yetindim topigi bisey yazamadim.
bugun yumurtalar toplanali 3 gun oldu.merkezi aradik bugun transfer
olacakmi embriyolar ne durumda diye.veee 3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite embriyom varmis.normalde
4 tane dollenmisti 2 gun once.amaaa 5.si de dollenmeye baslamis daha yeni yeni
sinirdaymis.yarin yada pazar gunu transfer olacakmis yani opunun 4. yada 5. gunu.
allahim duyunca cigliklar attim ilk kez bu kadar guzel gidiyor ve ilk kez transfer 4. 5. gun
olacak.rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin embriyolarimizi hayirli ve saglikli evlatlar eylesin.
daraldikca bunaldikca hasbunallahu venimel vekil nimel mevla venimen nasir (allah bize yeter o ne guzel vekil neguzel yardimcidir.)diye dua ediyorum
rabbim tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.umutlarini bosa cikarmasin.dualarimiza saglikli hayirli evlatlar
la cevap versin bu mubarek cuma gununde dualarimizi kabul etsin amin.

günaydın canlar
hepinize hayırlı cumalar...
rabbim bu mübarek günde gönlününden geçen her dileği gerçekleştirsin inş
hepimizin güzel haberler verip almak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…