Merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
çarşambadan beri yatıyorum bu sabah sadece size yaza bilmek için kalktım
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın A kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü
canim senin kacinci denemen ve probleminiz ne?
bizim sperm sayimiz az ve kromozom bozuklugu var oyuzden pgt yapildi.
günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
Arkadaşlar, sizin yazılarınızı okuyunca inanın çokk heyecanlanıyorum.İnşallah sizin bu yolda yüzünüz güler, sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz.
canım önemli olan senin içinde olanın sana sımsıkı tutunması lütfen ona odaklan ağlamak yerine bol bol dua et canım emin ol bu kendini daha iyi hissetmeni sağlayacakMerhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın A kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü
hadi hayırlı olsun canımmm hadi al gel bebeklerini inşallah somsıkı tutunurlar annelerinegünaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
Gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?dun. cok gergindim embriyolarimdan
haber alamadigim icin.birseyler yazamadim sadece okumakla yetindim topigi bisey yazamadim.
bugun yumurtalar toplanali 3 gun oldu.merkezi aradik bugun transfer
olacakmi embriyolar ne durumda diye.veee 3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite embriyom varmis.normalde
4 tane dollenmisti 2 gun once.amaaa 5.si de dollenmeye baslamis daha yeni yeni
sinirdaymis.yarin yada pazar gunu transfer olacakmis yani opunun 4. yada 5. gunu.
allahim duyunca cigliklar attim ilk kez bu kadar guzel gidiyor ve ilk kez transfer 4. 5. gun
olacak.rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin embriyolarimizi hayirli ve saglikli evlatlar eylesin.
daraldikca bunaldikca hasbunallahu venimel vekil nimel mevla venimen nasir (allah bize yeter o ne guzel vekil neguzel yardimcidir.)diye dua ediyorum
rabbim tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.umutlarini bosa cikarmasin.dualarimiza saglikli hayirli evlatlar
la cevap versin bu mubarek cuma gununde dualarimizi kabul etsin amin.
canım ben kendiliğimden hamile kaldım bir kez 8 haftalıkken sonlandırıldı farkedememiştim çünkü ilaçlar kullandım vs.sonra denedk baktık olmuyor doktora gittik rahim filmleri sağ tüp kapalı dendi bunun üzerine laparoskopi ..laparoskopide iki tüpte de sorun yok şükür ..sonra bekleme süresi he bugün olacak ha yarın en son 2011 de aralıkta bir aşılama yapıldı olmadı şubatta hemen tüp bebeğe başladık .negatif sonuç aldık..nisan ayında donmuşları denedim yine olmadı..şimdi temmuzda geriye kalan 2 donmuş bebişimi aldım inşallah bu son olur ..daha geriye bebiş kalamdı çünkü olmadı birdaha sil baştan tüp bebeğe başlayacağım..bize kromozom testi yapılmadı sanırsam olmazsa bende yaptırmayı düşünüyorum ..ben izmirde kent hastanesinde tedavi görüyorum .ısrael aruh doktorum ..yani şuan doktorların dediği herşey iyi gözüyor ama neden olmuyor kimse bilmiyor..bence en zor kısım sebepsiz olanalr...
ah canım ya biliyorum gerçekten en zor kısmı bu bekleme süreci zaten bitiriyor beni ...benimde aynen öyle oluyor belim ağrıyor feci şekilde ama sanırım bunlar hep ilaçlardan ..göğüslerim çok acıyor bu da estrtofemden kaynaklı biliyorum ..inşallah hakkımızda hayırlısı olur mutlu son olur :)
Merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
Gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik
canım hayırlısı olsun inşallah bebişlerini alıp gelceksin Allahın izni ile inşallah...çok heycanlısın demi inan şimdi senin heycanını yaşadım çok güzel Allahım yardımcın olsun inşallah.canım ya ben hep dua yazıyorum ama sizin için sürekli RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR(ey rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı sonuca erdir)bol bol oku canım...bu arada Bursaya neden gelmedin daha yakın hani hemen komşuyuz sana bebişini verecek neresi nasip olacaksa orası olsun tabikide
canım önemli olan senin içinde olanın sana sımsıkı tutunması lütfen ona odaklan ağlamak yerine bol bol dua et canım emin ol bu kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak
lütfen pozitif olmaya çalışın kızlar kendinizi üzmemeye çalışınnn bebeişerimiz bizimle olacak inşallahhhh
hadi hayırlı olsun canımmm hadi al gel bebeklerini inşallah somsıkı tutunurlar annelerine
o gün hemen geri dönmeyeceksiniz dimi
dularım sizinle kızlar bu arada bebeklerini aldıkdan sonra salati tevriciye okuyun sürekli göbeklerinizee
çok iyi canım yumoşların durumu alana kadar da hep böyle devam eder inşallahhh
kendinizi üzmeyinnn ne olurrr tek yapmamız gereken şey dua hepimiz duları birbirimize inşallah allah kabul ederinşallah hepimiz nisan anneleri olucazzzzzzzz
cnm bizim merkezdeki dr ve hemşireler transferden sonra belirti aramayın çünkü ,yumurta toplama işleminde herbir yumurtalıgınıza herbir yumurta için tek tek giriyoruz buda tabi size bi agrı yapıyo kullandıgımız ilçlarda hormon ilaçları onlarda etkiliyo bu işlemin agrıları 10-15 gün sürüyor bu sıradada transfer oldugunuz için belirti ğibi geliyor .zaten vücutta embriyo rahme gömüldükten sonra hcg hormonu salgılıyomuş buda transferin 9-10 cu gününe denk geliyomuş.güzel haberini alıcaz buradan cnm inşallah.
günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
canım demek büyük buluşma yarın
inş herşey yolunda gider ve bebişin senden hiç ayrılmaz
tatlım ikimizde balıkesirdeyiz zor günleri atlattıktan sonra görüşelim bebişlerimizle beraber
rabbim nasip eder inş o günleri görmeyi
Gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?dun. cok gergindim embriyolarimdan
haber alamadigim icin.birseyler yazamadim sadece okumakla yetindim topigi bisey yazamadim.
bugun yumurtalar toplanali 3 gun oldu.merkezi aradik bugun transfer
olacakmi embriyolar ne durumda diye.veee 3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite embriyom varmis.normalde
4 tane dollenmisti 2 gun once.amaaa 5.si de dollenmeye baslamis daha yeni yeni
sinirdaymis.yarin yada pazar gunu transfer olacakmis yani opunun 4. yada 5. gunu.
allahim duyunca cigliklar attim ilk kez bu kadar guzel gidiyor ve ilk kez transfer 4. 5. gun
olacak.rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin embriyolarimizi hayirli ve saglikli evlatlar eylesin.
daraldikca bunaldikca hasbunallahu venimel vekil nimel mevla venimen nasir (allah bize yeter o ne guzel vekil neguzel yardimcidir.)diye dua ediyorum
rabbim tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.umutlarini bosa cikarmasin.dualarimiza saglikli hayirli evlatlar
la cevap versin bu mubarek cuma gununde dualarimizi kabul etsin amin.
insallah canim hepimiz emeklerimizin karsiligini su mubarek gunlerin hurmetine aliriz.
aslinda canim ben belirti aramiyorum ama bazan adet olacak misim gibi agri olunca umitsizlige kapiliyoum ama kisa suruyor allahdan.
yoksa dedigim gibi benim agrilarim zaten transfer olmadan baslamisti. rabbim bizlere bol bol sabir versin buna cok ihtiyacimiz var bu zor gunlerde...
çok isterim bahar ya böyle tanışmakta pek kişiye nasip olmaz:)
canım bugün benim 7.günüm ilk günü saymıyorum ve bende dondurulmuşlarla denedim aynı ilaçları içiyoruz ama biliyomusun sende olan şeyler bende yok ilk hamileliğimde sende olan belirtiler vardı bende o yüzden hep kıyaslıyorum zaten o zaman bilmiyodum hamile olduğumu o belirtileri yaşıyodum ama şimdi hiç yokk bebişin senle canım belirtilerini yaşıyosun işte herşeyin hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?