Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım hiç korkma daha hisstmemen çok normal ilk gün sayılmıyo 2.gün bugün daha şimdi oluşacak can verecek Rabbim huvallahül halıkul bariu(o yaratandır yoktan var edendir) bol bol oku bu duayı canım..ve çok mutlu olacağından eminim sonunda o güzel duyguyu yaşayacaksın kavuşacaksın Mevlamın izni ile inşallah...sakın ağlayıpta kuzucukları üzeyim deme hep dualarımızdasın canım..bide öle a kalite b kalite diye takma kafana iyiymiş işte gayet iyi A işte daha ne olsun A dan daha üstü yok bebem kötü olsaydı zaten transfer yapmazlardı canım onları düşünüp stres yapma 5.gününe kadar hiç bişe düşünme stres yapma ve bol bol dediğim duayı oku kenzül arş duasını oku anlamıyla beraber..bebişlerin senle olacaklar 23 temmuz sabahı gününe ışık gibi doğacaklar canım..

canim senin kacinci denemen ve probleminiz ne?
bizim sperm sayimiz az ve kromozom bozuklugu var oyuzden pgt yapildi.

canım ben kendiliğimden hamile kaldım bir kez 8 haftalıkken sonlandırıldı farkedememiştim çünkü ilaçlar kullandım vs.sonra denedk baktık olmuyor doktora gittik rahim filmleri sağ tüp kapalı dendi bunun üzerine laparoskopi ..laparoskopide iki tüpte de sorun yok şükür ..sonra bekleme süresi he bugün olacak ha yarın en son 2011 de aralıkta bir aşılama yapıldı olmadı şubatta hemen tüp bebeğe başladık .negatif sonuç aldık..nisan ayında donmuşları denedim yine olmadı..şimdi temmuzda geriye kalan 2 donmuş bebişimi aldım inşallah bu son olur ..daha geriye bebiş kalamdı çünkü olmadı birdaha sil baştan tüp bebeğe başlayacağım..bize kromozom testi yapılmadı sanırsam olmazsa bende yaptırmayı düşünüyorum ..ben izmirde kent hastanesinde tedavi görüyorum .ısrael aruh doktorum ..yani şuan doktorların dediği herşey iyi gözüyor ama neden olmuyor kimse bilmiyor..bence en zor kısım sebepsiz olanalr...

canım hayırlısı olsun inşallah bebişlerini alıp gelceksin Allahın izni ile inşallah...çok heycanlısın demi inan şimdi senin heycanını yaşadım çok güzel Allahım yardımcın olsun inşallah.canım ya ben hep dua yazıyorum ama sizin için sürekli RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR(ey rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı sonuca erdir)bol bol oku canım...bu arada Bursaya neden gelmedin daha yakın hani hemen komşuyuz sana bebişini verecek neresi nasip olacaksa orası olsun tabikide

Arkadaşlar, sizin yazılarınızı okuyunca inanın çokk heyecanlanıyorum.İnşallah sizin bu yolda yüzünüz güler, sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz.

canim benim rabbim insallah seninde bizimde yuzumuzu elbet bir gun guldurecek. rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canım önemli olan senin içinde olanın sana sımsıkı tutunması lütfen ona odaklan ağlamak yerine bol bol dua et canım emin ol bu kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak
lütfen pozitif olmaya çalışın kızlar kendinizi üzmemeye çalışınnn bebeişerimiz bizimle olacak inşallahhhh
hadi hayırlı olsun canımmm hadi al gel bebeklerini inşallah somsıkı tutunurlar annelerine
o gün hemen geri dönmeyeceksiniz dimi
dularım sizinle kızlar bu arada bebeklerini aldıkdan sonra salati tevriciye okuyun sürekli göbeklerinizee

çok iyi canım yumoşların durumu alana kadar da hep böyle devam eder inşallahhh
kendinizi üzmeyinnn ne olurrr tek yapmamız gereken şey dua hepimiz duları birbirimize inşallah allah kabul ederinşallah hepimiz nisan anneleri olucazzzzzzzz

haklisin canim rabbim kimseye dermansiz dert vermesin. insallah bu sefer olacak sen icini ferah tut ve rabbime sigin ve bol bol dua et...duanda bizleride unutma :)

canım bugün benim 7.günüm ilk günü saymıyorum ve bende dondurulmuşlarla denedim aynı ilaçları içiyoruz ama biliyomusun sende olan şeyler bende yok ilk hamileliğimde sende olan belirtiler vardı bende o yüzden hep kıyaslıyorum zaten o zaman bilmiyodum hamile olduğumu o belirtileri yaşıyodum ama şimdi hiç yokk bebişin senle canım belirtilerini yaşıyosun işte herşeyin hayırlısı canım

merhaba canım bunları düşünüp kendini yıpratma iyi düşün inş bebişin annesine sıkı sıkı tutunacak..benimde 7 embriyom vardı ama dondurulacak hiç embriyom kalmadı doktorum kalanlar kalitesi çok fazla iyi değil dedi..transferde 4. günüm bugün 23 temmuz test tarihim bugün yavaş yavaş kalktım yatmaktan sıkıldım

Gunaydin kizlar.
Bende de halen bir degisim yok. Kirmizilar gene glemedi. Sanirim stres de yaptigimdan gecikti. Eger pazara kadar gelmezse bu ay tedaviye baslayamayacagim cok uzuluyorum..bir ay daha sarksin istemiyorum hic. Noolur gelsin artiik

günaydın canım aynen bende sendenim...
benimde haftasonu olmam gerekiyordu ama hiç bi belirti yok...
haftasonu kırmızılar gelirse pazartesiye başlarım diyordum ama kısmet artık...
sende üzme kendini inş haftasonu gelirde pazartesi başlarsın hayırlısıyla

inanırmısın canım ben orta okuldayken teyzemin bebeği olmuyordu ve almanyada yaşıyordu.biz o zaman ona çok doktor araştırmıştık.veeee SEMRA KAHRAMAN ismine ulşatık.ama teyzem bebklerini yinede almanyada yaptırdı.bundan 15 yıl önce 4 denemede 4 başarılı gebelik ama 3ü sağlıklı doğum ,3 tane slanparçası gibi oğlumuz var şuan.neyse işte ben o günlerde semra hanımla bir gün biyerde görüşeceğimi hissetmiştim ve adını hiç unutmadım.şuanda çalıştığım bankada bi arkadaşımın il denemede ikiz kızları olunca semra hanımda .bu işe başlarken sadece ona gittim.yol falan sürüyor biraz ama iyi oluyo kuzenlerim falan var istanbulda hepsi yanımda oluyor.inşallah bu sefer bebeklerimle dönücem oralardan.dualara gelince sürekli okuyorum zaten.ya evvelü-yasin-salavatı tefriciye derken bu ara hiç kafamı kaldırmadım..allahım duyar inşallah.

merhaba canım transferin hayırlı olsun
tatlım şuanda bebişinin göbişinde olmasının mutluluğunu yaşayacağın yerde kendini üzüyor olmuyor böyle
bak ne güzel çok da kaliteliymiş rabbim nasip ettiyse sıkıca tutunur bebişin sana
ama sen böyle daha ilk günden boş yere kendini üzmeye, ağlamaya devam edersen bebişini kötü etkilersin sadece...
lütfen kendini toparla ve bugünlerin tadını çıkar...
bol bol konuş bebişinle onu nasıl sevdiğini özlemle beklediğini anlat
rabbime bol bol dua et bebişini sana bağışlaması için...
bunları yapmak varken ağlayıp sızlanmak doğru değil tatlım...

cumartesi kalıcam canım kuzenim var istanbulda artık pazar günü yavaş yavaş döneriz.

insallah canim hepimiz emeklerimizin karsiligini su mubarek gunlerin hurmetine aliriz.
aslinda canim ben belirti aramiyorum ama bazan adet olacak misim gibi agri olunca umitsizlige kapiliyoum ama kisa suruyor allahdan.
yoksa dedigim gibi benim agrilarim zaten transfer olmadan baslamisti. rabbim bizlere bol bol sabir versin buna cok ihtiyacimiz var bu zor gunlerde...

canım demek büyük buluşma yarın
inş herşey yolunda gider ve bebişin senden hiç ayrılmaz
tatlım ikimizde balıkesirdeyiz zor günleri atlattıktan sonra görüşelim bebişlerimizle beraber
rabbim nasip eder inş o günleri görmeyi

çok isterim bahar ya böyle tanışmakta pek kişiye nasip olmaz:)

canım gözün aydın bak maşallah negüzel bebişlerin sana kavuşmak için büyük bi mücadele veriyorlar
inş hayırlısıyla sana kavuşacaklar ve mücadeleye göbişinde devam edecekler
allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini almaya devam ederiz inş

canım ya ben adet olacakmışım gibi bi ağrım olsun diye bakıyorum sende var ama yine korkuyosun olmasın diye nasıl bişe bu demek ki gerçekten belirti melirti aramamak lazım

canım benim inşallah hepimizin bebişleri göbüşündedir..bende daha önce hamile kaldım fakat hiç hatırlamıyorum belirtileri ve doktorun dediği şeyler her hamilelik farklıdır..ilkinde öyle belirti oldu diye bunda da olacak diye birşey yok tamamen farklı oluyormuş..o yüzden hiçbir belirti yada belirtisizlik gebelikle alakalı değil..sonuçta çok hormon alıyoruz..en iyi sonuç kan sonucumuz olacak aalllahım hepimize 200.300 lü değerler göstersin inşallah canımm..sakın umudunu yitirme tamaamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…