canım ya ben adet olacakmışım gibi bi ağrım olsun diye bakıyorum sende var ama yine korkuyosun olmasın diye nasıl bişe bu demek ki gerçekten belirti melirti aramamak lazım
allah razi olsun canim gercekten ben de oyle dusunuyorumcanım gözün aydın bak maşallah negüzel bebişlerin sana kavuşmak için büyük bi mücadele veriyorlar
inş hayırlısıyla sana kavuşacaklar ve mücadeleye göbişinde devam edecekler
allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini almaya devam ederiz inş
canim ya haklisin ama iste her seyden nem kapar olduk aslinda cok arastirmak cok bilmekde iyi degil. kendime soz verdim eger hamile kalirsam insallah, kesinlikle doktorumun dediginden disari cikmayacagim doktoruma guvenecegim. arastirip kimseye birsey sormak yok.
sizde sahitsiniz arkadaslar :)
canım ya ben bu sölediklerini bi yerden hatırlar gibiyimm aaaaaaa hatırladım hatırladım bendim ya bende öle diyodum..ben aslında çok söz dinlerim ama şu beynim yokmu gelip gidip oyun oynuyo bana düşün düşün diye diye yedi kafamın etini.....:)))
allah razi olsun canim gercekten ben de oyle dusunuyorum
mucadele ediyorlar hele 5. embriyonun sonradan gelismesi daha da umut verdi
cok duygulandim.beni birakmayin der gibi.hayirlisi bakalim rabbim ol derse olacak insallah.
canim sen de tedavine biran once baslarsin ve tedavi surecinde ve sonrasinda hep guzel haberler alirsin insallah
herkese cok destek oluyorsun tesekkurler
harikasin canim ya bende basak burcu olmamin etkisinden sanirim cok fazla detayciyim kimsenin aklina gelmeyen benim aklima gelir ve o konuyu iyice arastirmassam sorup sorusturmassam icim rahat etmez. cok kotu bir huy aslinda biraz karsimdaki insanlara guvenmeyi ogrenmem lazim sanirim. ama deniycem bu sefer insallah basarili olurum.........
gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?dun. Cok gergindim embriyolarimdan
haber alamadigim icin.birseyler yazamadim sadece okumakla yetindim topigi bisey yazamadim.
Bugun yumurtalar toplanali 3 gun oldu.merkezi aradik bugun transfer
olacakmi embriyolar ne durumda diye.veee 3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite embriyom varmis.normalde
4 tane dollenmisti 2 gun once.amaaa 5.si de dollenmeye baslamis daha yeni yeni
sinirdaymis.yarin yada pazar gunu transfer olacakmis yani opunun 4. Yada 5. Gunu.
Allahim duyunca cigliklar attim ilk kez bu kadar guzel gidiyor ve ilk kez transfer 4. 5. Gun
olacak.rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin embriyolarimizi hayirli ve saglikli evlatlar eylesin.
Daraldikca bunaldikca hasbunallahu venimel vekil nimel mevla venimen nasir (allah bize yeter o ne guzel vekil neguzel yardimcidir.)diye dua ediyorum
rabbim tedavi surecinde olan herkesin yardimcisi olsun.umutlarini bosa cikarmasin.dualarimiza saglikli hayirli evlatlar
la cevap versin bu mubarek cuma gununde dualarimizi kabul etsin amin.
canım bende başak burcuyum.....seviyorum huyumu suyumu bide burcumu:))))bi sevmediğim huyum var çok karamsarım ama onun da sebepleri var 9 yaşında Babamı kaybettim ve o gün bu gündür Annemle beraber evin sorumluluğunu aldım çocukluktan aniden yetişkinliğe mecburi geçiş yaşadım vs.vs.vs.sürüp gider de ağlamayayım şimdi zaten çok ağlak bişeyim ama bu hamilelikten olabilirmi herşeye ağlar oldum reklamlara bile kendimi ağlarken yakalıyorum reklam yahu reklam.....
Amin canim cok mutluyum yaa.bu poztifligin hep devam etsin senin de.Cok iyi canım yumoşların durumu alana kadar da hep böyle devam eder inşallahhh
kendinizi üzmeyinnn ne olurrr tek yapmamız gereken şey dua hepimiz duları birbirimize inşallah allah kabul ederinşallah hepimiz nisan anneleri olucazzzzzzzz
reklamlara agliyorsan oda fena bir sebep degil baska birsey olmasinda. canim insallah bundan sonra sadece hamilelikden dolayi aglarsin. oda sadece bir kere hamile oldugunu ogrendiginde olsun baskada aglama sakin.
canim baban icin cok uzuldum rabbim mekanini cennet eylesin. o yattikca rabbim sizlere saglikli uzun omurler nasib etsin insallah.
Anladım canım,senin de benim de tutacak...benim kafam çok karışık...çünkü adetim gecikmişti aslında ve hamileyim hissine kapıldım,o yüzden adet olunca bugün ...anlayacağın üzüldüm...kafam karışık...çok karışık...hep pozitif düşünürüm de...düşünmek te istiyorum....ama Ulun Bey de kaldı aklım,eşim sana bırakıyorum dedi aslında,ama sanki Erbil Beye de ayıp olur,köprü trafiği vs.yol mesafesi,hala emin değilim..inan hala emin değilim....
canım,öncelikle tedavin hayırlı olsun.ben ilk denememde 250 puregon ve 75 menogon kullanmıştım fakat yumurtalıklar aşırı uyarıldığı için ohss(karın içi sıvı birikmesi) gelişti.bu nedenle bu kez daha düşük doz denendi.fostimon 150,merional 75 kullandım(kalçadan).sen puregonu göbekten yapıyorsundur.iğnelerini aynı saatte yapmaya özen göster,merak etme 1 kez kendin yaptın mı alışırsın ,zaten insülin iğnesi; yani hemen cilt altına giriyor iğne.puregon kullanırken 13. gün toplanmıştı bu kez 9. gün toplandı.yumurtaların gelişimi ve olgunlaşmasına bağlıdır opun(yum.toplama).zaten gün aşırı doktorun muayene edecek kan tahlili yapılıp e2 ye bakılacak yumurtalıkların ilaçlara nasıl cevap veriyor diye.foliküller toplandıktan sonra labaratuarda yarım ila 1 saat bekletildikten sonra yumurtaların dış zaarı soyularak boş mu dolu mu anlaşılacak ve eşinin spermleri de alınmış olacak ki döllenecek ve hücrelerin bölünmeleri gözlenecek,sana haber verecekler kaç tanesi döllendi diye daha sonra da embriyoların gelişimine göre transfer tarihi belirlenecek ve bebişlerin rahmine transfer edilecek.
umarım yardımcı olabilmişimdir.haaa bu arada ilaç dozun yüksek benim gibi ohss yaşamamak için günde en az 3 lt su iç.ben geçen sene 5 lt içtiğim halde önleyemedik bu sorunu.dktrnla bu konuyu konuş ve neler yapabileceğin hakkında bilgi al.
allahım hepimizin sonunu hayır etsin...
Merhaba kızlar çarşamba öğlen transfer oldu 9 yumurtadan saklanacak bitane bile gerşye kalmadı içimde olan var mı hissedemiyorum
çarşambadan beri yatıyorum bu sabah sadece size yaza bilmek için kalktım
sabahtan başladım birde ağlamaya ne olur dua edin beni bırakmasın bebeğim içimde kalsın A kalite dedi ama iyimidir sizce 23 temmuz test günü
günaydın hepinize.transeferim yarınn...2 gibi hesatanede olucaz.ancak balıkesirden gidicem istanbula biliyorsunuz.ne yalan söyliyim bu 10 günün burda nasıl geçtiğini anlmadım sayenizde.dularınız eksik etmeyin yol arkadaşlarım.daha yazarım gitmeden size,habresiz bırakmıcam diye sözüm var neticede:)
Benim canlarım sizinle konuşunca kalmadı bak kasfet falan
Macera bizi bekliyo diye çıktığım bu yolda
Maceraya devammmmmmmm........
sizle iyiki varsınız benim dostlarım sizinle konuşunca toparlıyorum kendimi SİZİ ÇOK SEVİYORUM
(bu arada size ilaç olarak HIBOR iğne verdilermi kızlar ne yaptıysa te bu salak iğne yaptı çok yakıyo canımı)
slm arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun bu topiği gezinirken gördüm bugün transferimin 8. günündeyim dayanamadım ve sabah test yaptım sonuıç negatifti hayali çizgi bile görmedim test günüm normalde salı günü hiçbir belirtimde yok ara ara bel ağrısı ve dün yüzümde sivilceler çıktı daha önceleri okumuştum diğer topiklerde kiminin silikte olsa 2. çizgi çıkıomuş sizce çokmu erken yapmışım bide gidip kan testide verdim ama onun sonucunu almadım bana yardsımcı olun ltfn rabbim şu mübarek cumanın hürmetine cümlemizin dualarını kabul eder inşallah [amin]
merhaba kızlar
konuyu baştan sona okudum bende bir senedir tedavi görüyorum 27 yaşındayım 3defa aşılama yapıldı sadece 1 tanesi tuttu ve düşük yaptım bu ay adetimle beraber allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıycaz izmirliyim tedavim de izmirde olucakl özelde doktorum kahraman kolday aranızda gördügüm kadarıyla 2 kişi daha var izmirli olan...
Bende bu günden sonra takip etmek istiorum bu topingi alırmısınız benide aranıza =)) ....
Allahın izniyle hepimizin duaları gerçek olur inşallahh ...
slm arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun bu topiği gezinirken gördüm bugün transferimin 8. günündeyim dayanamadım ve sabah test yaptım sonuıç negatifti hayali çizgi bile görmedim test günüm normalde salı günü hiçbir belirtimde yok ara ara bel ağrısı ve dün yüzümde sivilceler çıktı daha önceleri okumuştum diğer topiklerde kiminin silikte olsa 2. çizgi çıkıomuş sizce çokmu erken yapmışım bide gidip kan testide verdim ama onun sonucunu almadım bana yardsımcı olun ltfn rabbim şu mübarek cumanın hürmetine cümlemizin dualarını kabul eder inşallah [amin]
canım senin de cuman mübarek olsun..çok erken yaptırmışsın canım testi sabırsız davranmamak gerekiyo 1 günün bile o kadar etkisi varki evet yaptıranlar var 8.gün ama herkesin bünyesi aynı deil illa çıkacak diye bişe yok sen içini rahat tut test günün geldiğinde tekrar yaptırırsın sakın kafana takma Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemiz için inşallah
hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?