kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap
canim ben puregon kullandim puregon buz dolabinda saklanmasi gerekiyor serin yerde degil yani hatta eczaneci bana ilaclari verirken buz torbasina sararak verdi eve gider gitmez dolaba koy dedi. catlatmayi onleyici igne ve catlatma ignesi oda sicakliginda muhafaza edilmesi gerekiyordu.
Tüm anne adaylarına merhaba, mayıs topiginden buraya geldim :) mayistaki negatif tup bebek sonrasi bu sabah transferim gerceklesti bu seferde bir adet dondurmami aldim beklemeye basladim. basim donmeye midem bulanmaya kasıklarim batmaya asermeye bile basladim ilk gunden :))))))
transferin hayırlı olsun tatlım...
12 gün su gibi geçer ve pozitif sonucunla havalara uçarsın inşallahh
kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap
pazartei transferim var arkdaşlar
rabbım hepımızın yardımcısı olsun....
transferin hayırlı olsun tatlım...
12 gün su gibi geçer ve pozitif sonucunla havalara uçarsın inşallahh
slmmm arkadaşlarr yumişleri toplattım geldim.kontroldekinden az toplanmışbazılarının içi boş çıkmış. biraz canım ona sıkkın 4 tane varmış olgun kaliteli bizim için 1 tane iyiisi lazım die moral veriom kendime.hayırlısı döllensinler bakalımmm.salı transfer olacak büyük ihtimal.hepinizi öpüyorummm
bende bugün ikinci kontorole gittim 6 tane yumoş olmuş. sonraki kontrolüm çarşamba günü. yarından itibaren orgalutranıda kullanmaya başlayacağım
selam kızlar dün gelen lekelenme bu gün birazcık artınca soluğu doktorun yanında aldım. dedim yarına gelir doktor benim kırmızlar. oda bana lucrin verdi. salı günü 3. gün sayıyorum gel ultrasonda bakalım dedi. hadi bismillah başladık. hamile kalan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Allah muvaffak eylesin kucakları boş kalmasın.
Tüm anne adaylarına merhaba, mayıs topiginden buraya geldim :) mayistaki negatif tup bebek sonrasi bu sabah transferim gerceklesti bu seferde bir adet dondurmami aldim beklemeye basladim. basim donmeye midem bulanmaya kasıklarim batmaya asermeye bile basladim ilk gunden :))))))
slm canım demek opuyuda atlattın ne güzel...
geriye sadece bebişinle kavuşman kaldı
canını sıkma boş yere tatlım 4 tane olgun yumoş varmış işte negüzel...
sonuç itibari ile seni hamiş yapacak sadece 1 embriyo..
onun için düşünme hiçbişeyi sadece bebişini göbişine alacağın günü düşün
rabbim yardımcın olsun
canım inş herşey çok kolay olacak ve kısa bi süre sonra bebişlerine kavuşacaksın
tablomuzdaki hamişlerden birinin de sen olmandileğiyle öpüyorum seni
saol tatlımmm. doktorumda öle dedi.ben dondurulmuş yedekte olsun diodum kısmet gerek kalmıcak belki.hepimize bol yumişli bol embriyolu hamişli günlerrr
Selam arkadaslar,bugun transferim oldu,24 temmuz test gunum
dua edin lutfen.
sanayinecim tebrik ederim.allah tamamina erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?