Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Tüm anne adaylarına merhaba, mayıs topiginden buraya geldim :) mayistaki negatif tup bebek sonrasi bu sabah transferim gerceklesti bu seferde bir adet dondurmami aldim beklemeye basladim. basim donmeye midem bulanmaya kasıklarim batmaya asermeye bile basladim ilk gunden :))))))

selam kızlar dün gelen lekelenme bu gün birazcık artınca soluğu doktorun yanında aldım. dedim yarına gelir doktor benim kırmızlar. oda bana lucrin verdi. salı günü 3. gün sayıyorum gel ultrasonda bakalım dedi. hadi bismillah başladık. hamile kalan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Allah muvaffak eylesin kucakları boş kalmasın.

kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap

canım beniim gözüün aydıınnn
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini..arkadasların dediği gibi 2gün sonra testini tekrarla tatlım..darısı basımıza inşallah...
pazartesi de benim test günüm:26::26::26::26:

bende gonalf kullandım aynı sekilde buzdolabında muhafaza etmiştim.diğer iğneleri de buzdolabına koymamı söylemişlerdi.

transferin hayırlı olsun tatlım...
12 gün su gibi geçer ve pozitif sonucunla havalara uçarsın inşallahh

kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap

gözün aydın canım, allahım tamamına erdirsin inşallah kucağına almakta nasip olur. hiç stres yapma inşallah değerin çok hızlı bir şekilde artar.

pazartei transferim var arkdaşlar
rabbım hepımızın yardımcısı olsun....

hayırlı olsun canım, bebişlerin sanada sıkı sıkı tutunurlar inşallahhh

bende bugün ikinci kontorole gittim 6 tane yumoş olmuş. sonraki kontrolüm çarşamba günü. yarından itibaren orgalutranıda kullanmaya başlayacağım

transferin hayırlı olsun tatlım...
12 gün su gibi geçer ve pozitif sonucunla havalara uçarsın inşallahh

vallahi canim hicde su gibi gecmiyor sabah internette dolasirken hamilelik belirtisi olarak gogus damarlarinin belirginlesmesi diye bir madde okudum sabahtan beri aynanin onune gecip kontrol ediyorum bir kactane belirginlesmis damar bula bildim ama daha once varmiydilar yoksa yrnimi olustular bilemiyorum. durup durup kendi halime guluyorum. iyiki 12 gun bekliyoruz dusunsenize daha uzun bir sure beklememiz gerektigini artik beni timarhanede bulurdu esim herhalde.
rabbim bize bol bol sabir versin....

Son düzenleme:
slmmm arkadaşlarr yumişleri toplattım geldim.kontroldekinden az toplanmışbazılarının içi boş çıkmış. biraz canım ona sıkkın 4 tane varmış olgun kaliteli bizim için 1 tane iyiisi lazım die moral veriom kendime.hayırlısı döllensinler bakalımmm.salı transfer olacak büyük ihtimal.hepinizi öpüyorummm

slm canım demek opuyuda atlattın ne güzel...
geriye sadece bebişinle kavuşman kaldı
canını sıkma boş yere tatlım 4 tane olgun yumoş varmış işte negüzel...
sonuç itibari ile seni hamiş yapacak sadece 1 embriyo..
onun için düşünme hiçbişeyi sadece bebişini göbişine alacağın günü düşün
rabbim yardımcın olsun

bende bugün ikinci kontorole gittim 6 tane yumoş olmuş. sonraki kontrolüm çarşamba günü. yarından itibaren orgalutranıda kullanmaya başlayacağım

tatlım negüzel şimdiden 6 yumoşun var...
inş hepsi kaliteli olur ve hayırlısıyla kavuşursun bebişine
bende beklemeye devam bildiğin gibi
inş çarşambaya daha da güzel haberler alırsın öpüyorum seni

canım gözün aydın negüzel bi benimkiler kaldı valla
tedavin hayırlı olsun canım inş salı günü kontrolde iyi haberler alırsın...
rabbim gönlünden geçeni gerçek eylesin inş

transferin hayırlı olsun akadaşım...
inş bu denemen sonucunda yüzün güler kavuşursun bebişine
ooo sen ilk günden böyle olduysan kocişinin vay haline

saol tatlımmm. doktorumda öle dedi.ben dondurulmuş yedekte olsun diodum kısmet gerek kalmıcak belki.hepimize bol yumişli bol embriyolu hamişli günlerrr

saol tatlımmm. doktorumda öle dedi.ben dondurulmuş yedekte olsun diodum kısmet gerek kalmıcak belki.hepimize bol yumişli bol embriyolu hamişli günlerrr

inş dondurulmuşlara gerek bile kalmayacak hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine
ama 4 yumoş sonuna kadar da gidebilirbilemezsin ki

Selam arkadaslar,bugun transferim oldu,24 temmuz test gunum
dua edin lutfen.

sanayinecim tebrik ederim.allah tamamina erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…