Canim onceki denemeleri hic dusunme su ana odaklan moralini
de bozma benim 6.denemem.bugun hastanede transferi yapilanlarin ilk
denemeleriydi hep.bana o kadar sasirip acidilarki.allahim su makus talihimi
degistir diye dua ettim.yani gecmis yipratiyor insallah bu sonuncumuz olur canim
Canim bence tedavinin en guzel zamanlarindasin tadini cikar.en umurlu istekli ol
dugun zamanlar.sona geldikce endise artiyor gerceklerle yuzlesiyorsun
acele etme.transferim oldu ama kalbime de kocsman supheler koydular sanki.karmakarisigim.
Amin canim pes pese guzel haberler veririz insallah birbirimize.
artvinim sen ne durumdasın canım var mı bir belirti değişiklik ...bu estrofem beni kabız yapıyor yahu o kadar incir kuru kayısı banamısın demedi ...ne yapıcam bilmiyorum yaa....
merhaba kızlar kimse beni merak etmemiş.....ama olsun ...benden haberler,ikizler annelerine kavuştu..beklemeye başaladık bakalım test 22 temmuzda..bundan sonrası allahıma kalmış
Canım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
sen ne durumdasın çok ilerlemiş topik takip edemedim hepsini okuyamadım henüz.
canım benim çok üzüldüm hayırlısı demek gerek bi kaç ay bitkisel kürler dene canım yumurta geliştirici sonrasında yeniden denersin bitanem ne olur üzülme hep böle olacak diye bişe yok Rabbim daha fazla bu uğurda acı çektirmesin tezz zamanda yeniden başlarsın tedavine ve bu sefer olur herşey yolunda gider inşallah..canım hayıt suyunu duydunmu yumurta geliştiriyo netten araştır istersen denemekte zarar yok bi bak kafana yatarsa kullanırsın ..canım çok öpüyorum seni Allahıma emanetsin
artvinim sen bursalı mıydın
canım ben pazartesi günü test yaptıracağım eşime de sölemeyeceğim illa 12.günü bekleyelim diyo bende de belirti yok önceki hamileliğimde ki belirtileri aruyorum haliyle olmayınca üzülüyorum olmadı diye ama nasip ötesi yok olmazsa da bi kaç ay sonra tekrar denerim ne edeyim hayırlısı cümlemiz için
bursada oturuyorum canım artvinliyim aslen..bebişim de burtvinli olacak inşallah artvin bursa karışımı:))
çok teşekkürler canım.evet kürlere başlayacağım.senin de sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.allahım yüzüne gülsün inş.bundan başka bir denemeye gerek kalmasın inş.çok öpüyorum sen de allaha emanet ol canım
benim de ailem bursada seneye bursada düşünüyorum ben de hayırlısı artık
Selam arkadaslar,bugun transferim oldu,24 temmuz test gunum
dua edin lutfen.
sanayinecim tebrik ederim.allah tamamina erdirsin.
kızlar ben de bi memorıalci olduğum için merak ettim tabiyki sizi ama girmessiniz diye düşünmüştümmm çünkü benim eşim kızıyo girmememerhaba kızlar kimse beni merak etmemiş.....ama olsun ...benden haberler,ikizler annelerine kavuştu..beklemeye başaladık bakalım test 22 temmuzda..bundan sonrası allahıma kalmış
canım hakkında hayırlsısı olsun çok üzüldümmm ama herşeyde bir hayır vardırr elbet bununda da vardır bi hayırCanım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi
yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.
hayırlısı inşallah neresinde Bursanın ben görüklede oturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?