Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cabım benim inşallah bu sefer rabbim bağışlasın sana bebişlerini inşallah olacak inşallah ..ben 1 kez taze denedim olmadı..bu 2.deonmuş bebişim ..inşallah benle kalacaklar :)hayırlısı olsun hepimiz için...

200. sayfamiz hayirli olsun bize hamilelik haberleri getirsin
ucuz anne aday adayi olarak istirahate cekiliyorum iyi aksamlar

artvinim sen ne durumdasın canım var mı bir belirti değişiklik ...bu estrofem beni kabız yapıyor yahu o kadar incir kuru kayısı banamısın demedi ...ne yapıcam bilmiyorum yaa....

canım bende göğüs ağrısı dışında yok bişe 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar oluyo ama geçiyo çok ayakta kalınca belim ağırıyo o kadar ama ne nedir bilmiyorum tabi pazartesi yaptırıcam test 10.günüm oluyo hayırlısı inşallah karar verdim negatif olursa üzülmeyeceğim dünyanın sonu deil ya yine yaparız..canım sana ilaç vermedimi doktorun ben kabız olmadım hiç şükür ama sana bişe önereyim dene bakayım yarayacak mı ılık suyun içine bal kat iç faydası olur inşallah çok ılık olmasın su

merhaba kızlar kimse beni merak etmemiş.....ama olsun ...benden haberler,ikizler annelerine kavuştu..beklemeye başaladık bakalım test 22 temmuzda..bundan sonrası allahıma kalmış

merak etmez olurmuyuz canım bizi habersiz bırakmayacağını biliyoduk..inşallah ikiz olur canım Rabbim gönlüne göre versin ya siz 12 gün beklemiyosunuz ama test için senin test günün 8.gün 1 hafta bekleyeceksiniz hayırlısı olsun inşallah..son tedavin olsun dilerimm cümlemizin inşallah

Canım kaç gündür moralim çok bozuktu ancak toparladım kendimi

yumurtalarım döllenmişti ancak bölünme gerçekleşmediği için transferim yapılamadı ve tedavim sonlandırıldı.ya benim zaten içime doğmuştu,ilk tedavide o kara yumurtadan sonra ikinci de 3 tane oluşması tedavinin gidişatını belli etmişti.çok üzgünüm olmadı salı günü randevum var sebepleri hakkında ve nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında dr.la görüşeceğiz.bu tedavide benim ümitlerim suya düştü inş sizlerin öyle olmayacak beni teyze yapacaksınız ki ben de sizinle avunayım.

güzel haberler almaya o kadar ihtiyacım var ki inş güzel haberlerinizle ben de sıkıntımı hafifleteceğim.

canım benim çok üzüldüm hayırlısı demek gerek bi kaç ay bitkisel kürler dene canım yumurta geliştirici sonrasında yeniden denersin bitanem ne olur üzülme hep böle olacak diye bişe yok Rabbim daha fazla bu uğurda acı çektirmesin tezz zamanda yeniden başlarsın tedavine ve bu sefer olur herşey yolunda gider inşallah..canım hayıt suyunu duydunmu yumurta geliştiriyo netten araştır istersen denemekte zarar yok bi bak kafana yatarsa kullanırsın ..canım çok öpüyorum seni Allahıma emanetsin

sen ne durumdasın çok ilerlemiş topik takip edemedim hepsini okuyamadım henüz.

canım ben pazartesi günü test yaptıracağım eşime de sölemeyeceğim illa 12.günü bekleyelim diyo bende de belirti yok önceki hamileliğimde ki belirtileri aruyorum haliyle olmayınca üzülüyorum olmadı diye ama nasip ötesi yok olmazsa da bi kaç ay sonra tekrar denerim ne edeyim hayırlısı cümlemiz için

çok teşekkürler canım.evet kürlere başlayacağım.senin de sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.allahım yüzüne gülsün inş.bundan başka bir denemeye gerek kalmasın inş.çok öpüyorum sen de allaha emanet ol canım

her hamileliğin belirtisi farklı oluyormuş canım benzer durumlar arama moralini de bozma bak bana dünya yıkılmadı ya yaşıyoruz işte boşveeerrr allah ne istediyse o olacak, o kadar üzlüdüm zırladım neye yaradı kendimi yıpratmaktan eşimi üzmekten başka,inş senin olumlu olacak canım.

inşallah gerek kalmaz canım sadece kardeş için istersek olsun başka tedavi... gerçekten çok yorucu bi süreç kimse anlamıyo ama en çokta buna üzülüyorum Rabbim inşallah çok uğraştırmaz kavuşturur bizleri meleklerimize..canım dene bitkiselleri arı sütü,poleni hakiki bal bi karışım vardı bende istersen özelden mesaj atarım

arkadaşlar bana istanbul da hakiki anlamda önerebileceğiniz bi yer var mı kendim istanbul dışında oturduğum için gerçek mana da bi yer bulamıyorum bu konuda sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim

Selam arkadaslar,bugun transferim oldu,24 temmuz test gunum
dua edin lutfen.

sanayinecim tebrik ederim.allah tamamina erdirsin.

merhaba kızlar kimse beni merak etmemiş.....ama olsun ...benden haberler,ikizler annelerine kavuştu..beklemeye başaladık bakalım test 22 temmuzda..bundan sonrası allahıma kalmış
kızlar ben de bi memorıalci olduğum için merak ettim tabiyki sizi ama girmessiniz diye düşünmüştümmm çünkü benim eşim kızıyo girmemedaha yumoşlar bile toplanmadı ama şimdi bile girme şu nete diyo
ikiniz içinde hayırlı olsun diyorum sımsıkı tutunsunlar inşallahhh annelerinee
güzel haberleri peşpeşe vermeyi umut ediyorummmdikkat edin kendinize vede bebeklerinizeee
canım hakkında hayırlsısı olsun çok üzüldümmm ama herşeyde bir hayır vardırr elbet bununda da vardır bi hayır
inşallah kendiliğinden gelir bebeğin diye dua ediyorum canımmm allah yar ve yardımcın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…