kızlar gebelik oluşmuş 14.35 ama düşük riski var dedi 23 temmuz ultrason var kızlar iyimi kötümü lütfen cevap
kimisi buzdolabındaaa kimisi serin yerdeee kimisi oda sıcaklığındaaa demekki en iyisi doktorumuza sormak.demekki benim ilk denemem tutmasına rağmen ben ilaçları buzdolabında saklamadım da ondan mı düşük yaptım ???evet saçma bi soru oldu arkadaşlar doktorlarımız ne diyorsa o.ben öyle buz torbalarına sarılsın dolaplarda saklansın durumu yaşamadım ama kış ayıydı ondandır belki serindi evler.şimdi yaz mevsimi sıcak olabilir tabi saklayın dolapta tamam serbest izin verdimcanim ben puregon kullandim puregon buz dolabinda saklanmasi gerekiyor serin yerde degil yani hatta eczaneci bana ilaclari verirken buz torbasina sararak verdi eve gider gitmez dolaba koy dedi. catlatmayi onleyici igne ve catlatma ignesi oda sicakliginda muhafaza edilmesi gerekiyordu.
Arkadaslar endise etmemin nedeni, benim de yanimda 2 tane doktor ve bir is arkadasim olacak,birlikte ucak yolculugu yapacagiz 2.5 saat kadar. Ucaga onlarla binip inicem. Yalan soylesem yutmaz kimse yani :) Oyle ilaclari birakip alirken gorurlerse aciklama yapmak durumunda kalirim cok tatsiz olur. Kimse,ozellikle is arkadaslarim bilsin istemiyorum.
Ben daha pazartesi ilaclara baslayacagim icin dr. Henuz ilaclarla ilgili bilgi vermedi. Pazartesi sabaha randevu aldim.artik ona sorarim. Ufff valla gene stres oldum. Napiyim artik soylerim olmadi.
canım sonucun ne oldu...benim ki pozitifti 1,5 aylıkken düşük yaptım malesef inşallah yine o güzel haberle mutlu olurum ve devamı gelir inşallah
aynı benimde düşük 7 haftaya kadar gelişti 10.haftada anlaşıldı kalbi durmuş kürtaj oldum bende.hayırlısı ya allah büyük .bunun için genetik testi de yaptık içim rahat çok şükür hiç bi sıkıntımız sorunumuz kalmadı gerisi allahın takdiri artık
Arkadaslar endise etmemin nedeni, benim de yanimda 2 tane doktor ve bir is arkadasim olacak,birlikte ucak yolculugu yapacagiz 2.5 saat kadar. Ucaga onlarla binip inicem. Yalan soylesem yutmaz kimse yani :) Oyle ilaclari birakip alirken gorurlerse aciklama yapmak durumunda kalirim cok tatsiz olur. Kimse,ozellikle is arkadaslarim bilsin istemiyorum.
Ben daha pazartesi ilaclara baslayacagim icin dr. Henuz ilaclarla ilgili bilgi vermedi. Pazartesi sabaha randevu aldim.artik ona sorarim. Ufff valla gene stres oldum. Napiyim artik soylerim olmadi.
kısmet canım şimdi düşük olmasaydı ağustosta doğum yapacaktık..herşeyin hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler böyle uygun gördü Mevlam..kimse negatifi aldığında üzülmesin inanın bu durumu yaşamak daha zor yıllar sonra kavuştum diyosun ohhh diyosun ama olmuyo işte nasipten ötesi yok..Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah tezzz zaman da aminnnn
burdayımda şimdide düşermi diye korkuyorum çok zorya sence 14.35 iyimi bebiş tutunmuş ama niye düşük ozaman kafam karıştıcanım nereye kayboldun..
kızlar 14 iyimi sizce:18:
burdayımda şimdide düşermi diye korkuyorum çok zorya sence 14.35 iyimi bebiş tutunmuş ama niye düşük ozaman kafam karıştı
:18:
canım sordum ama cevap vermedin doktorun 2 gün sonra tekrarla testi demedimi demediysede sen yinede tekrarla 2 gün sonra 2 ye katlanması önemli olan değerlerin düşük olması deil
canım doktor öyle bişey demediki sadece bi iğne verdi lekelenme olursa vurul diye düşük engelliycimiş hayırlısı.senin neden düştü yatmadınmı ultrasonda gördünmücanım sordum ama cevap vermedin doktorun 2 gün sonra tekrarla testi demedimi demediysede sen yinede tekrarla 2 gün sonra 2 ye katlanması önemli olan değerlerin düşük olması deil
canım doktor öyle bişey demediki sadece bi iğne verdi lekelenme olursa vurul diye düşük engelliycimiş hayırlısı.senin neden düştü yatmadınmı ultrasonda gördünmü
canım öle olur mu normal gebeliklerde bile testi tekrarlarlar ikiye katlanacakmı diye belli oluyo bi sorun varmı diye Allah korusun canım ama öle yani sen tekrarla testini hiç böle bişe de duymadım acaba sana söledilerde heycandan anlamadın mı dememeleri imkansız nerdeyse muhakkak tekrarlanır test..canım ben testimi tekrarladım gayet güzel arttı ama kısmet canım ya yo yattım aslında ama benim rahmimde septum vardı perde buda düşük sebebiydi bebek büyüdükçe sığmadı transferden önceki ay histeroskopi ameliyatı oldum rahmimi düzleştirdi inşallah şimdi yok düşük riskim Allah bilşir tabi
yok canım öyle bişey demedi 10 gün sonra ultrasona çağırdı siz fitil kullanıyomusunuz be yumurta toplamadan beri progesteronu fitil olarak kullanıyorum 3 aydaha kullancakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?