11 haftalığım 1 kilo almışım. fakat balık etli bi insan olduğumdan doktorum biraz kızdı dikkat etmek lazım..
bu arada ben ceviz yiyemiyorum tiksindim çok. nasıl tüketsem tadını hissetmeden bi tavsiyesi olan varmı?
11 haftalığım 1 kilo almışım. fakat balık etli bi insan olduğumdan doktorum biraz kızdı dikkat etmek lazım..
bu arada ben ceviz yiyemiyorum tiksindim çok. nasıl tüketsem tadını hissetmeden bi tavsiyesi olan varmı?
Merhaba cici anneler sizlere birşey soracağım ben 10 haftalık hamileyim sanırım 2 kılo almışım aranızda kılo alan varmı bıde kaç kılo aldınız.
Kızlar bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenen ve tarama testi yaptıranınız var mı? Doktorla en son 5 hafta önce görüşmüştük, bu hafta tekrar görüşeceğiz, hem ikili tarama testini yaparız hemde cinsiyetine bakarız demişti bana :) her ne kadar cinsiyeti bizim için önemli olmasa da çok heyecanlanıyorum öğrenmek için :)
Aa ne güzel hayırlısı hadi tipikte ilk seninkinin cinsiyetini öğrenecez heralde benim ki hala cinsiyet için bisey demedi 3 unde gidecez kontrole bakalım doktor teyzemiz supriz yapar ve söyler inş çok merak ediyoruz ya hayırlısı inşallah hepimiz için 2 li taramayı bu gidişimde yapacak doktorumuz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese rabbim
YA İÇTİĞİM SUYU Bİ GÖRSEN VARYA
napalım ilaçlar iyi geldi şimdi ağrılarımda hafifledi çok şükür
bende insallah 8 temmuzda bebegimi kucagima alcam.. hala inanamiyorum...
lidokain benimde insallah 26,07,2013 dogum tarıhı allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın
Kızlar biz öğrendik cinsiyetimizi :) büyük ihtimalle kızımız olacakmış...İkili tarama testi için kanımı da verdim, ense kalınlığıda 0.8 mm çıktı, hayırlısıyla sağlıklı doğsunda gerisi hiç önemli değil :)
benimde 5 temmuz gibi görünüyor henüz bebişim cinsiyetini göstermedi sizler biliyormusunuz
bende varım kızlarrr bugün 13+0 günlüğüz kısmetse 11 temmuz doğum tarihi ama benim sezaryan olacağı için muhtemelen daha erken olacak.bu benim ikinci hamileliği geçen sene ikiz kızlarım vardı ama 23+3 de erken doğum yaptım ve sadece ikigün direnebildik hayata
şimdi yeniden yeni bir heycana yelken açtık.. rabbim hepimize bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?