- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Melindanaz
-
Benimde ağustosta olucak sanırım
embriyolarım 3.gün 6 ,7,9 hücreli olarak dondurulmuş kalanların gelişimi yavaşmış o yüzden 6.güne gitmelerini bekleyiceklermiş 3.gün embriyosu transferi nasıldır tutma ihtimali varmı hiç bilgim yok ilk denemem olucak bilgisi olanlae yazarsa sevinirim
Kalitesini hücre sayısımı belirliyorGunun cok onemi yok kalitesi onemli 2. gun embriyosu bile tutuyor tabi 5 gun tutma ihtimali daha yuksek ama
Kalitesini hücre sayısımı belirliyor
Tşk ederim cevabınız için :)Aynen ne kadar guzel bölünürse o kadar iyi
Internette bakarsan saglikli bolunenle bolunmeyeni gorebilirsin cnm
Ne demek. Sende tedavidemisin ???Tşk ederim cevabınız için :)
Evet bugün embriyoların 3.günüydü 6,7,9 hücreli olarak dondurulduNe demek. Sende tedavidemisin ???
Normal bence ne kalitesiz embriyolarla gebe kalanlar varEvet bugün embriyoların 3.günüydü 6,7,9 hücreli olarak donduruldu
Kalanların gelişimi yavaşmış 6.güne giderlerse dondurulucakmış 3.gün 9 olan belki yeterli olur diye umut ediyorum normal mi sizce bölünmeleri
İnşallah şimdi adet olmamı bekliyoruz ne zaman yapılıyoe adetten sonra bilmiyorum ilk denememiz olucak eşimin sperm çıkışı en fazla 3-4 tane oluyor problemimiz buyduNormal bence ne kalitesiz embriyolarla gebe kalanlar var
Bol dua edicez ins tutunacak canim en önemlisi inanmak
İnşallah şimdi adet olmamı bekliyoruz ne zaman yapılıyoe adetten sonra bilmiyorum ilk denememiz olucak eşimin sperm çıkışı en fazla 3-4 tane oluyor problemimiz buydu
Selâm ben geldimbenimde transfer im Yarın sabah inşallah.dua edin Arkadaşlar
Amin canım inşallah benle birlikte hepimizinki tutunsun inşallah 9 ay bırakmasınlar bizi :))Ohh hayirli olsun simdiden
Sıkı sıkı tutunur inşallah canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?