- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi Melindanaz
-
İmşallahhh çok tşklerrr :)
Amin canım inşallah benle birlikte hepimizinki tutunsun inşallah 9 ay bırakmasınlar bizi :))
Evet her aşama korku bide sperm sıkıntısı olduğu için sağlıklı olmazsa diyede korkuyorum hep endişe duygularım karmakarışıkAminnnn ins korkularimizi yenmemiz lazim
Tedavi basliyor yumurta olacakmi
döllenecek mi 5. Gune gelecekmi
Transfer iyi geçecek mi
Tutunacak mi
Tutununca kese gorunecek mi kalbi atacakmi oooo korkular bitmiyor
Vallaha doğana kadar hep stres annede canım tatlı telaşlar tek gelsinler de buna da razıyızAminnnn ins korkularimizi yenmemiz lazim
Tedavi basliyor yumurta olacakmi
döllenecek mi 5. Gune gelecekmi
Transfer iyi geçecek mi
Tutunacak mi
Tutununca kese gorunecek mi kalbi atacakmi oooo korkular bitmiyor
Evet her aşama korku bide sperm sıkıntısı olduğu için sağlıklı olmazsa diyede korkuyorum hep endişe duygularım karmakarışık
Önümüzdeki ay sanırım belli olucak hakkımızda hayırlısı inşallahKorkma erkekte olmasi kadinda olmasindan iyi diyorlar
Senin rahimin güzel olsunda bak dollenmisde güzelce
Sonuçta en iyisini seciyorlar
Kadinda sıkıntı oldu mu daha zor
En onemlisi Rahim güzel olcak
Vallaha doğana kadar hep stres annede canım tatlı telaşlar tek gelsinler de buna da razıyız
Canım ben şuna inandım ki nasibi varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Cenabı Allah ne yaparsak yapalım koruyor benim gebelik kaybım çok 15 haftalık bibbebeğimi aldırdım boş gebelik oldu bi yaşıyan kızım var 2 sene evvel 12 haftalık bebeğim karnımda öldü ki diyeceğim şu en son hamileliğin çok rahattı. Kızıma hamileyken yoğun kanamalı geçirmiştim 7 ay hep stresliydim son ki gebeliğimde çok rahattım oda öldü karnımda herşey Allahtan Nasibi yoksa ne yaparsak yapalım gidiyor Allah yardımcımız olsunAynen ben ilkinde cok korktun ufak lekede hastaneye kostm alttan baka baka sonunda lekeler kanamaya döndü en sonunda kalbi durdu bu kez sabırla beklicem
Bebegimi Allahima emanet edip
Canım ben şuna inandım ki nasibi varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Cenabı Allah ne yaparsak yapalım koruyor benim gebelik kaybım çok 15 haftalık bibbebeğimi aldırdım boş gebelik oldu bi yaşıyan kızım var 2 sene evvel 12 haftalık bebeğim karnımda öldü ki diyeceğim şu en son hamileliğin çok rahattı. Kızıma hamileyken yoğun kanamalı geçirmiştim 7 ay hep stresliydim son ki gebeliğimde çok rahattım oda öldü karnımda herşey Allahtan Nasibi yoksa ne yaparsak yapalım gidiyor Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım inşallahAllahım kizini bagislasin en azindan bi kizin var sarilacak kokusunu icine çekecek bu bile büyük bi nimet. Ins yakin zamanda abla olur cimcime
Oldu canim 8. Gundeyim. Aslinda ilk transferimi senle beraber olmustuk ayni anda gebe kalmistik ama yavrumun kalbi durdu bak senin bebis masallah kocaman oldu :) dua et bana
Evet canım biliyorum o yuzden merak ettim bende inşallah bu sefer yüzünüz güler.Rabbim kucağınızı doldurur inşallahOldu canim 8. Gundeyim. Aslinda ilk transferimi senle beraber olmustuk ayni anda gebe kalmistik ama yavrumun kalbi durdu bak senin bebis masallah kocaman oldu :) dua et bana
Amin kuzum kalbini duyim anca oyle inanicam gebeligime idrar kan kese falam artik kesmez beni :)Evet canım biliyorum o yuzden merak ettim bende inşallah bu sefer yüzünüz güler.Rabbim kucağınızı doldurur inşallah❤
İnşallah bu sefer hem kalbi duyarsın hem de sonuna kadar sıkıntısız bi hamilelik gecirip bebeğine kavuşursun.Benim çok sıkıntılı geçti ve geciyo inşallah sen sıkıntısız bi hamilelik geçirirsinAmin kuzum kalbini duyim anca oyle inanicam gebeligime idrar kan kese falam artik kesmez beni :)
Neden canim senin sorunlu geciyor?İnşallah bu sefer hem kalbi duyarsın hem de sonuna kadar sıkıntısız bi hamilelik gecirip bebeğine kavuşursun.Benim çok sıkıntılı geçti ve geciyo inşallah sen sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin
Doguştan yarım rahimliyim o yüzden erken dogum riskim var.Lekelenme çok oluyo malesef.Hamileliğin 2.ayından beri yatıyorum haftalık igne ilaçlarla bugüne geldikNeden canim senin sorunlu geciyor?
Oy canim ya sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza... az daha sık disini yuzmus kuyruguna gelmissin masallahDoguştan yarım rahimliyim o yüzden erken dogum riskim var.Lekelenme çok oluyo malesef.Hamileliğin 2.ayından beri yatıyorum haftalık igne ilaçlarla bugüne geldik
Şükür öyle böyle geldik bu günlere bu kadar strese sıkıntıya inşallah erken gelmez de çektiklerime değer bariOy canim ya sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza... az daha sık disini yuzmus kuyruguna gelmissin masallah
Ben de simdi proluton vurdurdum hemsire popomu mahvetti ya. Insallah canim 5-6 hafta daha giderse en az bebis Allahin izniyle sorun olmaz sonrasindaŞükür öyle böyle geldik bu günlere bu kadar strese sıkıntıya inşallah erken gelmez de çektiklerime değer bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?