Hayırlı olsun benim de yarın hayırlısıyla4 Temmuz’da saat 10.05’te ilk aşılamam oldu. Bugün 4. Günüm bakalım neler olacak? Allah’ın izniyle hayırlı haberlerle bekliyoruz
Hadi hayırlısı gelişmeleri paylaşalım kızlar heyecanlaHayırlı olsun benim de yarın hayırlısıyla
Folik asit ve prowomen kullanıyorum benKızlar folik asit kullanıyormusunuz
Folic 1 diye bir hap kullanıyorum doktorum yazmıştı canımKızlar folik asit kullanıyormusunuz
hayirli olsun insallah bende bu ay olacam ama hicbir bilgim yok malesefBende bugün oldum ilk aşılamamı sonuclarımız güzel olur inşallah kızlar
Sağol cnm Allah razı olsun korkulacak bişey yok cnm alttan muayene gibi aynıhayirli olsun insallah bende bu ay olacam ama hicbir bilgim yok malesef
cevremden yapan kimse olmayinca burdan sizlerden öğreniyorumSağol cnm Allah razı olsun korkulacak bişey yok cnm alttan muayene gibi aynı
[/QUOT
Kafana takılan bişey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum cnmcevremden yapan kimse olmayinca burdan sizlerden öğreniyorum
Cok teşekkür ederim adetimi bekliyorum sonra başlanacak rahim filmi cektirdim önce kanallar açık dedi sadece rahim yerin biraz dar dedi tutunmaz mi acaba bilginiz var mi acaba doktor koluna bant yapistiracagiz dedi ilk defa duydum var mi böyle birseyKafana takılan bişey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum cnm
Cnm Bi tanıdığımda da rahim ufaktı dogustan ilacla duzeldi ole bişey mi acabaCok teşekkür ederim adetimi bekliyorum sonra başlanacak rahim filmi cektirdim önce kanallar açık dedi sadece rahim yerin biraz dar dedi tutunmaz mi acaba bilginiz var mi acaba doktor koluna bant yapistiracagiz dedi ilk defa duydum var mi böyle birsey
İnşallah bu sefer tutunmustur bebeginiz bnmde ilk asılama dün oldum 1 gun var aramızdaMerhabalar.. Benim de bugün 3. Günüm bakalım.. Pazar 11 gibi oldum.. Bu 2. Aşılamam.. İlkinde hiçbir belirtim olmadı ve tutmadı da.. Şu an yine hiçbir belirtim yok maalesef.. Sizlerde belirti durumu var mı? Kaçıncı aşılamanız acaba? Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Bana banttan bahsetti ama rahim filmim temiz çıktığı için sevinçten aklima takilmadi oCnm Bi tanıdığımda da rahim ufaktı dogustan ilacla duzeldi ole bişey mi acaba
Hayirli olsun insallah güzel haberlerini duyariz insallahMerhabalar.. Benim de bugün 3. Günüm bakalım.. Pazar 11 gibi oldum.. Bu 2. Aşılamam.. İlkinde hiçbir belirtim olmadı ve tutmadı da.. Şu an yine hiçbir belirtim yok maalesef.. Sizlerde belirti durumu var mı? Kaçıncı aşılamanız acaba? Hakkımızda hayırlısı olsun inş
İnş hepimiz için hayırlısı olurİnşallah bu sefer tutunmustur bebeginiz bnmde ilk asılama dün oldum 1 gun var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?