Evet cnm bugunu soylemişti sonra keyfi ne zaman isterseniz dediilişki önerdi mi doktorun?
Hastaneden hastaneye degisiyor olabilir esim 10 da girdi beni 11 de aldılar 1 Di saat hastaneden cıkarkenSperm hazırlanıyormus sanırım o kac saat sürüyor peki
Hayır umudum da yok pek.iş de zorluyor aman hayat cok zorHastaneden hastaneye degisiyor olabilir esim 10 da girdi beni 11 de aldılar 1 Di saat hastaneden cıkarken
Allah tan umut kesilmez kuzum sıkma canını ne zamandır deniyorsunHayır umudum da yok pek.iş de zorluyor aman hayat cok zor
2 saat sürüyor cnmSperm hazırlanıyormus sanırım o kac saat sürüyor peki
1 yıldır deniyoruz canım ama son 6 ayım doktorlarda geçtiAllah tan umut kesilmez kuzum sıkma canını ne zamandır deniyorsun
Aşılama yapıldığından beri aynen devamlı sağ kasığım ağrıyor büzülüyor gibi.Aynen canım hepimiz için hayırlısı olsun inşpeki senin bu belirtiler kaçıncı gün başladı acaba?
Doktorlar 1yıl süre veriyor zaten cnm Bi sıkıntı yoksa inşallah olur1 yıldır deniyoruz canım ama son 6 ayım doktorlarda geçti
Senin adına sevindim ve bence pozitif sonuç alacaksın inşAşılama yapıldığından beri aynen devamlı sağ kasığım ağrıyor büzülüyor gibi.
Kasım ayında normal yolla, beta hcg 38 ile hamilelik yaşadım ama adetim 5 gün gecikmişti. Doktor 38 değeri beğenmedi çünkü gecikme olunca 1000 kere çıkması gerekirmiş. Hakikaten adet gecikmesinin 5. Gecesi ben adet gördüm ve minnik bebişimi kaybettim.Senin adına sevindim ve bence pozitif sonuç alacaksın inşçünkü arkadaşım 2. Aşılamasında hamile kaldı ve senin gibi kasık agrılarım bel agrılarım hiç kesilmedi dedi.. İlkinde hiçbir belirti yokmuş ve tutmamış maalesef.. Benim de 1. De hiçbir belirtim yoktu ve tutmadı.. Şimdi 2. Yapıldı ama hala bir belirti yok maalesef.. Kısmetten öte tol yok
Doktorlar 1yıl süre veriyor zaten cnm Bi sıkıntı yoksa inşallah olur
Sanırım aşılamanın 4. Günü senin. Aşılama sonrası belirtilerin neler nerede yaptırdın aşılama canımİnşallah bu sefer tutunmustur bebeginiz bnmde ilk asılama dün oldum 1 gun var aramızda
Yok bir sıkıntı en azından bildiğimiz bir sıkıntı yok .sizin ?Doktorlar 1yıl süre veriyor zaten cnm Bi sıkıntı yoksa inşallah olur
Allah korusunKasım ayında normal yolla, beta hcg 38 ile hamilelik yaşadım ama adetim 5 gün gecikmişti. Doktor 38 değeri beğenmedi çünkü gecikme olunca 1000 kere çıkması gerekirmiş. Hakikaten adet gecikmesinin 5. Gecesi ben adet gördüm ve minnik bebişimi kaybettim.Aynı kasık ve bel ağrılarım yine vardı o yüzden bişey olacak diye çok korkuyorum
Evet cnm ist özel Bi hastanede kasık batmaları bel agrısı ve halsizlik var ilk günden beriSanırım aşılamanın 4. Günü senin. Aşılama sonrası belirtilerin neler nerede yaptırdın aşılama canım
Yok kuzum sebepsiz bizimki 2.5 yıl oldu olmadı amaYok bir sıkıntı en azından bildiğimiz bir sıkıntı yok .sizin ?
Hayirlisiyla bebeginize kavusmanizi diliyorum.Biz de dusunuyoruz da ben biraz korkuyorum.Agri cok oluyor mu ?Bir de hastanede yattiniz mi ve bu tedaviyi kadin dogum uzmani mi uyguluyor ?4 Temmuz’da saat 10.05’te ilk aşılamam oldu. Bugün 4. Günüm bakalım neler olacak? Allah’ın izniyle hayırlı haberlerle bekliyoruz
Hadi hayırlısı olsun bekleyiş zor ama sonuçlar güzel olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende 6 Temmuz’da ikinci aşılamamı oldum. Bugün 5.gün kasık ve bel ağrısından başka bir şeyim yok. Crienne vajinal jel kullanıyorum o da çok gergin yapıyor beni. İnşallah herkes hayırlı haberi alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?