Önemli bişey degıldır inşallah kuzumBana banttan bahsetti ama rahim filmim temiz çıktığı için sevinçten aklima takilmadi o
Bekleyip görelim zamanda gecmek bilmez simdiİnş hepimiz için hayırlısı olurBakalım belirtilerimiz olacak mı? Heyecanlı bekleyişler
insallah canimÖnemli bişey degıldır inşallah kuzum
Aminnn inş hepimiz de hayırlısıylaHayirli olsun insallah güzel haberlerini duyariz insallah
Insallah vardır belirtilerKızlar belirti yaşayan var mı aranızda? Çok mu erken daha?
Hayirli olsun insallah asilaman tutar canimKızlar merhaba bede bu gece catlatma iğnesini vurdum perşembe 11de aşılamam var inşallah çok heycanlıyımm
Hayırlısı olsun canım Allah çok büyük inşallah en kıs zamanda en hayırlı şekilde verecektirMerhabalar.. Benim de bugün 3. Günüm bakalım.. Pazar 11 gibi oldum.. Bu 2. Aşılamam.. İlkinde hiçbir belirtim olmadı ve tutmadı da.. Şu an yine hiçbir belirtim yok maalesef.. Sizlerde belirti durumu var mı? Kaçıncı aşılamanız acaba? Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Aynen canım hepimiz için hayırlısı olsun inşHayırlısı olsun canım Allah çok büyük inşallah en kıs zamanda en hayırlı şekilde verecektirBenim de perşembe aşılamam oldu. Bugün 7. Günüm sağ kasığımda batma ve ağrı var. Belim de çok ağrıyor. Sırt üstü yatınca geçiyor. Bekleyiş umut hayırlı şekilde sonuçlanır hepimiz için inşallah ♥
Hadi bakalım hayırlısı canım.. Umarım güzel sonuçlanırKızlar merhaba bede bu gece catlatma iğnesini vurdum perşembe 11de aşılamam var inşallah çok heycanlıyımm
Aminnn canim8 temmuzda da benim oldu. 22sinde test var. Allahım bu sefer yüzümüze baksın
Âmin insallah8 temmuzda da benim oldu. 22sinde test var. Allahım bu sefer yüzümüze baksın
Aynı günü bekliyoruz cnm güzel sonuçlar alırız inşallah8 temmuzda da benim oldu. 22sinde test var. Allahım bu sefer yüzümüze baksın
ilişki önerdi mi doktorun?Aynı günü bekliyoruz cnm güzel sonuçlar alırız inşallah
Doktorlar zaten günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz diyor.. Ben ilkinde hiç dinlenmemiştim bunda 2 gün yine de dinlendim.. İlk gün duş almanın iyi olmadığı yazıyordu forumlarda ben de öyle yaptım bu sefer.. Doktorunuz yönlendirir siziKızlar aşılama sabah olursa öğleden sonra işe gidebilir miyim ? Haftaya benim de aşılamam var
Sperm hazırlanıyormus sanırım o kac saat sürüyor pekiDoktorlar zaten günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz diyor.. Ben ilkinde hiç dinlenmemiştim bunda 2 gün yine de dinlendim.. İlk gün duş almanın iyi olmadığı yazıyordu forumlarda ben de öyle yaptım bu sefer.. Doktorunuz yönlendirir sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?