Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben avokadoyu aşılama yapan kadinlarin tuketigini duydum çok işe yaradığını söylediler

Hayırlısı olsun canım Allah çok büyük inşallah en kıs zamanda en hayırlı şekilde verecektir Benim de perşembe aşılamam oldu. Bugün 7. Günüm sağ kasığımda batma ve ağrı var. Belim de çok ağrıyor. Sırt üstü yatınca geçiyor. Bekleyiş umut hayırlı şekilde sonuçlanır hepimiz için inşallah

Aynen canım hepimiz için hayırlısı olsun inş peki senin bu belirtiler kaçıncı gün başladı acaba?

Kızlar aşılama sabah olursa öğleden sonra işe gidebilir miyim ? Haftaya benim de aşılamam var

Kızlar aşılama sabah olursa öğleden sonra işe gidebilir miyim ? Haftaya benim de aşılamam var
Doktorlar zaten günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz diyor.. Ben ilkinde hiç dinlenmemiştim bunda 2 gün yine de dinlendim.. İlk gün duş almanın iyi olmadığı yazıyordu forumlarda ben de öyle yaptım bu sefer.. Doktorunuz yönlendirir sizi

Sperm hazırlanıyormus sanırım o kac saat sürüyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…