Aşılama Temmuz 2021 Aşılama yaptiracaklar tecrubelerimixi paylasalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah gebelik vardir canim 🙏🏻 hakkinda hayirlisi neyse o olsun 🤗
İnşâAllâh kuzum eşim test almayı unutmuş bu arada ona baya kızdım yarın bakıyım da gelmezse kan veririm zaten direk inşallah vardır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize 🥰🤗🤲🏻🌹

İnşâAllâh kuzum eşim test almayı unutmuş bu arada ona baya kızdım yarın bakıyım da gelmezse kan veririm zaten direk inşallah vardır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim hepimize 🥰🤗🤲🏻🌹
Ayy inşallah gelmez güzel haberler verirsin 😍

Kizlar takip edemedim ya bu ay asilama isim iptal.oldu tasinma ve sehir degistirme durumum oldu Rabbim insallah saglikli bebis haberleri almayi nasip.eder . Bekleyen herkese nasip eder bebis

Benim ilk asilamam biraz sikintili oldu servik kanallarimin cok dar oldugunu soyledi normalde kolay bi islem dedi ama biraz uzun ve acili oldu benim acimdan . Bu ay tekrar klomene basliyorum . Gecen ay 1 yumurtam olmustu aslinda diger aylarda en azindan 2 tane yumutmrtam guzel bi sekilde buyurdu ama klomen kullanmama ragmen 1 tane gelisti ama kaliteli demisti doktor . Normalde yumurtlama zamaninda akintim vs olurdu ama nedense bu ay akintim bile olmadi resmen ovitrelle kullandim ovulasyon testi de yaptim catlamisti ama akinti bile olmadi enteresan bi ay gecirdim Nasip ya bakalim bu ay neler olacak hayirlisi Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin
Aynı sey benimde oldu baya ağladım aşılama sırasında 😬 benim akıntım çatlama olmadan olmuştu Dr o sıvıya bakma biz dışarıdan müdahale ediyoruz o yüzden o sıvı yanıltır demişti.

Merhaba arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum bende 15 temmuzda mikro çipli aşılama yaptırdım şuan onuncu günüm on gündür rahim bölgem de adet olacakmışım gibi ağrım var bel ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet yorgunluk uyku hali on gündür sürüyo yani benm gibi olanınız var mı ? Birde aşılama sonrası on dk sonra kusrum ve aşırı ağrım olmuştu

Merhaba arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum bende 15 temmuzda mikro çipli aşılama yaptırdım şuan onuncu günüm on gündür rahim bölgem de adet olacakmışım gibi ağrım var bel ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet yorgunluk uyku hali on gündür sürüyo yani benm gibi olanınız var mı ? Birde aşılama sonrası on dk sonra kusrum ve aşırı ağrım olmuştu
Mikro çipli aşılama ne oluyor peki

Test yaptın mı canımm

Merhaba arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum bende 15 temmuzda mikro çipli aşılama yaptırdım şuan onuncu günüm on gündür rahim bölgem de adet olacakmışım gibi ağrım var bel ağrısı göğüs uçlarımda hassasiyet yorgunluk uyku hali on gündür sürüyo yani benm gibi olanınız var mı ? Birde aşılama sonrası on dk sonra kusrum ve aşırı ağrım olmucaba?

Test sonucunuz ne cikti acaba?

Back
X