Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim dün çizgi yok demişsin o ümitlendirdi, ama sakince beklemek en iyisi. İnşallah gelmiştir beklediğimiz gün
benim en az 4-5 gün önceden başlamıştı ve bacaklarım bile sızlıyordu aynı regl olduğumda olduğu gibi.

Canım predictor early genellikle yanılmıyor ama gene dene sen. Bu arada o çizgi testin kendisinde var yeni pakette açsan var. Geçen ay denemiştim ordan biliyorum
Bunu bilmiyordum Ip ince bisey goruyorum cunku ama insallah canim vardir bebisin seninledir duam boyle hepiniz icin

Bende ondan ümitlendim ne yalan söylimm
Gelsin kuzu ya A Aylinli yle sen nerdeyse doğurcaksınız benimki ortada yok daha

Olsun canım biz de olabildiğince tecrübelerimizi paylaşırız seninle her şeyin vakti zamanı oluyor, bazen o zaman çok uzasa da
Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hep
İnsallah benim içinde doğru zaman gelmiştir artık

Aynen kuzucum valla sizi özledim sohbetimizi ama iğne falan kullanınca burda kullananlarda bilgisi olanlardan bişeyler kapim diye buralarda geziyorum hep
İnsallah benim içinde doğru zaman gelmiştir artık
Tabi canım çok haklısın her süreç farklı oluyor. Yeter ki gönlüne göre olsun.

Selam kızlar...
Bat a son 3 gün kaldı benim
Nasılsınız bugün
Yusra-61 hoşgeldin canım...
Dün akşama kadar sana baktım nerdesin diye.. Ben çıkınca sen gelmişsin

Hoş buldum canım.
Birşey kalmamış nasıl hissediyorsun kendini kuzum?
Ban yedim birgünlük biraz dalaşma olduydu ama üslubumu beğenmemişler ban vermişler buna da ben ancak gülüp geçiyorum asla böyle birşey yapamadığıma eminim ama bazen işlerine geldiği gibi insanlar şikayet edenin karın ağrısı vardı demek ki neyse çok şey derim de demicem.

Merhaba sizde mi çatlatma iğnesi vurulmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…