Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah kuzucum keşke bu baslık olarak full hamile sekilde geçebilseydık anneler topiğine. Eğlenceli olurdu:KK43:
Olsun ben de Nisan topiginde kalamadım diye çok üzüldüm ama şimdi 2 ay peslerinden takip ediyorum onları konusuyoruz hala. Burda da konuşuruz inşallah hamis hamiş hep beraber
Biz kadinlar biraz fazla düşününce kafamızdan belirti uretiyoruz😂
Maalesef kendini dinledikce vücut tepki veriyor 😆
Ben de bat yaklaştıkça belirti arar doğru düzgün bulamaz ve üzülürdüm. Bu ay da öyle, hiçbir belirti filan yok yine 😅 yine olmadı diye düşünüyordum ama belirtisiz öğrenen olduğunu duyunca da sevindim 😍 bende hiç belirti olmayacak gibi geliyor çünkü, o yüzden gebelik de olmayacak herhalde diyorum 🙈🙈🙈🙈
Kafandan iyisiyle kötüsüyle gebeliği atarsan çok rahatlayacaksin ve olacak inşallah bosverrr eskiden insanlar 5 ay sonra anlıyormuş çünkü hamilelik belirtileri çoğunlukla normalde de görebileceğiniz şeyler
Midenizde yanma oldu mu ? Benim ilk gebeliğimde aşırı derece mide yanması olmuştu şuan belkide belirti arıyorum diyo hiçbişey olmuyo ama tık yok😂
Hiç olmadı en başta yani ilerki safhada oluyordu çok yiyince ama bu durumda olmadı.

pik ertesi gün çatlayınca belki yine fark etmiyodur da 3-4 gün yumurtlama süren için ilk günmüş baz alıncak gün

Benimde burada anlamadığım bizim hamileliğimiz döllenme olunca başlıyorsa neden yumrtlama göz önüne alalım ki? 🙈 Çatlama olunca döllenme olup hamilelik olmuyor mu 🤣🤣iyice karışığım bu konuda 😏😏

Benimde burada anlamadığım bizim hamileliğimiz döllenme olunca başlıyorsa neden yumrtlama göz önüne alalım ki? 🙈 Çatlama olunca döllenme olup hamilelik olmuyor mu 🤣🤣iyice karışığım bu konuda 😏😏
bilemiyorum fındıkk öyle olması gerek aslında ama her an sökülecek gibi sancım ağrım var demek ki yumurtlama jkdshajk anlıcam olduğumda 3 güne belli olur

Kızlar benıde temmuZa yazarmısınız ıgnemın 13.günü iğne günüde dahill sonuc negatif tertemiz aynı beyaz bir sayfa gibiii🥲 sinirlendim herşeyi sildim takvimi falan

Kızlar ilk kez böyle bir akintim var , süt kesiği gibi bembeyaz şeffaf değil bembeyaz enfeksiyon veya maya mantar yok daha yeni kultur yaptım temiz

Olsun ben de Nisan topiginde kalamadım diye çok üzüldüm ama şimdi 2 ay peslerinden takip ediyorum onları konusuyoruz hala. Burda da konuşuruz inşallah hamis hamiş hep beraber

Maalesef kendini dinledikce vücut tepki veriyor 😆

Kafandan iyisiyle kötüsüyle gebeliği atarsan çok rahatlayacaksin ve olacak inşallah bosverrr eskiden insanlar 5 ay sonra anlıyormuş çünkü hamilelik belirtileri çoğunlukla normalde de görebileceğiniz şeyler

Hiç olmadı en başta yani ilerki safhada oluyordu çok yiyince ama bu durumda olmadı.
Aynen cnm

bilemiyorum fındıkk öyle olması gerek aslında ama her an sökülecek gibi sancım ağrım var demek ki yumurtlama jkdshajk anlıcam olduğumda 3 güne belli olur

Seninle aynıydı batımız 😁ama sen benden sonra gördün pik nasıl 3 gün belli oluyor ki. Benim de sökülecek gibi ağrılarım var arada gögüslerimde öyle olacak gibiyim 🙈

Hello :) Geliyor gelmekte olan 2 aydır 15. 16. Günler yumurtlama görüyordum bu ay 11.gün yumurtlama gördüm inşallah bu ay tutar hayırlısıyla inşallah ebru ceylan 3 gün değerlendir dedi ben çalışmalara başlar

Eklentiler

• IMG_20210629_133923.webp
    IMG_20210629_133923.webp
    11 KB · Görüntüleme: 37
Seninle aynıydı batımız 😁ama sen benden sonra gördün pik nasıl 3 gün belli oluyor ki. Benim de sökülecek gibi ağrılarım var arada gögüslerimde öyle olacak gibiyim 🙈
kuş 19undan sayınca 2 temmuzda olcamm, çatlamadan sayarsam 5 temmuz. şu an 1-2 temmuzda olcam gibi cinler tepemde memeler acı içinde bel ağrısı kasık ağrısı fora dün tatlı istiyodum hepsi benim regl öncesi yaşadıklarımmm

Burda çizgi gören varmı coook belirsiz gölge emin olamayınca içini cıkardım 😂9temmuz bat erken bayagı ama 2gebeliğimide bu haftalarda öğrenmiştim .buarada dun lekem oldu .yerlesme sandım bugunyok cunku

Eklentiler

• A2A3AD15-6C36-4ED1-A83C-EDDC92F30D8C.webp
    A2A3AD15-6C36-4ED1-A83C-EDDC92F30D8C.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 79
kuş 19undan sayınca 2 temmuzda olcamm, çatlamadan sayarsam 5 temmuz. şu an 1-2 temmuzda olcam gibi cinler tepemde memeler acı içinde bel ağrısı kasık ağrısı fora dün tatlı istiyodum hepsi benim regl öncesi yaşadıklarımmm

Bende çok iştah açılması oluyor dün dolabı yesem doymayacak gibiydim bugün çok sakin bekliyorum 😁 hafta sonu adet olmamak şuan duam aşılama yoksam yine ertelenecek 🤣🤣

Bende çok iştah açılması oluyor dün dolabı yesem doymayacak gibiydim bugün çok sakin bekliyorum 😁 hafta sonu adet olmamak şuan duam aşılama yoksam yine ertelenecek 🤣🤣
he bak iştahım artardı azalması var ama sıcaktan bence o da hahahah ayyy inşallah gönlünce olur fındığım ya diren yusraaa

he bak iştahım artardı azalması var ama sıcaktan bence o da hahahah ayyy inşallah gönlünce olur fındığım ya diren yusraaa

Direne direne geldim buraya kadar 😍😍 hakkımızda hayırlısı ne yaparsak yapalım son söz kaderin oluyor. Ben çabamdan asla vazgeçmedim olursa nasip olmazsa da 🤗🤗

Back
X