- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
Kızlar bugün hasta oldum silin beni ;/ temmuza kaldim ama bu ay ne ovulasyon ne bir şey kullanmicam artık yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün hasta oldum silin beni ;/ temmuza kaldim ama bu ay ne ovulasyon ne bir şey kullanmicam artık yaaa
Hadi buyur burdan yak şimdiNiye böyle olduk
![]()
InsAllah hamislik belirtisidirMesela şuan sol kasıgımda ağrı var![]()
Olsun ben de Nisan topiginde kalamadım diye çok üzüldüm ama şimdi 2 ay peslerinden takip ediyorum onları konusuyoruz hala. Burda da konuşuruz inşallah hamis hamiş hep beraberİnsallah kuzucum keşke bu baslık olarak full hamile sekilde geçebilseydık anneler topiğine. Eğlenceli olurdu![]()
Maalesef kendini dinledikce vücut tepki veriyorBiz kadinlar biraz fazla düşününce kafamızdan belirti uretiyoruz![]()
Kafandan iyisiyle kötüsüyle gebeliği atarsan çok rahatlayacaksin ve olacak inşallah bosverrr eskiden insanlar 5 ay sonra anlıyormuş çünkü hamilelik belirtileri çoğunlukla normalde de görebileceğiniz şeylerBen de bat yaklaştıkça belirti arar doğru düzgün bulamaz ve üzülürdüm. Bu ay da öyle, hiçbir belirti filan yok yineyine olmadı diye düşünüyordum ama belirtisiz öğrenen olduğunu duyunca da sevindim
bende hiç belirti olmayacak gibi geliyor çünkü, o yüzden gebelik de olmayacak herhalde diyorum
![]()
Hiç olmadı en başta yani ilerki safhada oluyordu çok yiyince ama bu durumda olmadı.Midenizde yanma oldu mu ? Benim ilk gebeliğimde aşırı derece mide yanması olmuştu şuan belkide belirti arıyorum diyo hiçbişey olmuyo ama tık yok![]()
pik ertesi gün çatlayınca belki yine fark etmiyodur da 3-4 gün yumurtlama süren için ilk günmüş baz alıncak gün
bilemiyorum fındıkk öyle olması gerek aslında ama her an sökülecek gibi sancım ağrım var demek ki yumurtlama jkdshajk anlıcam olduğumda 3 güne belli olurBenimde burada anlamadığım bizim hamileliğimiz döllenme olunca başlıyorsa neden yumrtlama göz önüne alalım ki?Çatlama olunca döllenme olup hamilelik olmuyor mu
iyice karışığım bu konuda
![]()
2 gündür öyleydi bugün sarıya döndüKızlar ilk kez böyle bir akintim var , süt kesiği gibi bembeyaz şeffaf değil bembeyaz enfeksiyon veya maya mantar yok daha yeni kultur yaptım temiz
Hmm bakalım nolcak2 gündür öyleydi bugün sarıya döndü
Aynen cnmOlsun ben de Nisan topiginde kalamadım diye çok üzüldüm ama şimdi 2 ay peslerinden takip ediyorum onları konusuyoruz hala. Burda da konuşuruz inşallah hamis hamiş hep beraber
Maalesef kendini dinledikce vücut tepki veriyor
Kafandan iyisiyle kötüsüyle gebeliği atarsan çok rahatlayacaksin ve olacak inşallah bosverrr eskiden insanlar 5 ay sonra anlıyormuş çünkü hamilelik belirtileri çoğunlukla normalde de görebileceğiniz şeyler
Hiç olmadı en başta yani ilerki safhada oluyordu çok yiyince ama bu durumda olmadı.
bilemiyorum fındıkk öyle olması gerek aslında ama her an sökülecek gibi sancım ağrım var demek ki yumurtlama jkdshajk anlıcam olduğumda 3 güne belli olur
kuş 19undan sayınca 2 temmuzda olcamm, çatlamadan sayarsam 5 temmuz. şu an 1-2 temmuzda olcam gibi cinler tepemde memeler acı içinde bel ağrısı kasık ağrısı fora dün tatlı istiyodum hepsi benim regl öncesi yaşadıklarımmmSeninle aynıydı batımızama sen benden sonra gördün pik nasıl 3 gün belli oluyor ki. Benim de sökülecek gibi ağrılarım var arada gögüslerimde öyle olacak gibiyim
![]()
kuş 19undan sayınca 2 temmuzda olcamm, çatlamadan sayarsam 5 temmuz. şu an 1-2 temmuzda olcam gibi cinler tepemde memeler acı içinde bel ağrısı kasık ağrısı fora dün tatlı istiyodum hepsi benim regl öncesi yaşadıklarımmm
he bak iştahım artardı azalması var ama sıcaktan bence o da hahahah ayyy inşallah gönlünce olur fındığım ya diren yusraaaBende çok iştah açılması oluyor dün dolabı yesem doymayacak gibiydim bugün çok sakin bekliyorumhafta sonu adet olmamak şuan duam aşılama yoksam yine ertelenecek
![]()
Insallah ama belli olmaz ki bugünde yaptın mı kiz ovu3 gün sonra kan revanovulasyonda koyulaşırdı bebek olsa inş senin pozitif olur testt
he bak iştahım artardı azalması var ama sıcaktan bence o da hahahah ayyy inşallah gönlünce olur fındığım ya diren yusraaa