Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar herkese bu ara çok koşturmaca giremedim zahrada bebiş mi var bu ay kimler gebis hadi güzel haberler verin bana

Bugun yumurtlama sonrasi 11.gun 10 gundur yogun idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum gecen hafta serum ve ilacla biraz duzelmisti bugun tekrar basladi suan acildeyim tabiki beta hcg de istedim umarim pozitif sonuc alir su cektigim yanmayi unuturum pek umudum yok gerci evde yaptigim test negatifti dualariniza talibim

ertesi günü öğrendiim 9. günn
Erken davrandım şimdi bekliycem mecbur
Benimde bugun 9. Günüm sabah test yaptım negatif 6 gün var daha inşallah sonuç değişir
Aynıyiz desene, inşallah erken yapmışızdır. 13 unde yapicam diğerini. Sizinki pozitife dönerse daha erken de yapabilirim. 2 testim kaldı cesaret edemiyorum harcamaya

Aynıyiz desene, inşallah erken yapmışızdır. 13 unde yapicam diğerini. Sizinki pozitife dönerse daha erken de yapabilirim. 2 testim kaldı cesaret edemiyorum harcamaya
Merhaba benimde bugün 10. Günüm igne vuruldugum gunu de sayarsak erken gebelik testi yaptim oglenden sonra silik bir cizgi var ama tabi ilacin etkiside olabilir pazartesi normal test ile tekrar deniycem umarim hepimiz güzel haberler aliriz

Umarim pozitifi goruruz hayirlisiyla, silik cizgi iyiye isaret

Kızlar ya yumurtlamadan sonra en erken ne zaman belli olur gebelik bi bilginiz varmı psikolojik deil eminim göğüslerimin ucu acıyo geceden beri ama mümkün deil gibide daha erken ama olabilirmiki eminde olamadım
Selam benim de öyle bat 17 temmuz ama çok erken başladı göğüs ağrım acaba mı diyorum bende

Kızlar selam benim de bata 4 gün var normalde bata yakın göğüslerim şişer ağrır kasıklarım da hafif sancılar olur şuan o da yok hiçbir şey yok adet belirtisi bile yani böyle olanınız oldu mu

Arkadaşlar ben biontech 1.doz aşımı oldum gebelikte düşünüyorum korunmak lazım mı bilgisi olan var mı ?

Kızlar selam benim de bata 4 gün var normalde bata yakın göğüslerim şişer ağrır kasıklarım da hafif sancılar olur şuan o da yok hiçbir şey yok adet belirtisi bile yani böyle olanınız oldu mu
Test yapsana cnm ben olsam heyecandan duramam

Ben geçmeden yapmıcam artık olsa çıkardı diye düşünüyorum umutlu değilim zaten belirti falan hiçbirşey yok 3 aydır ovulasyon la takip etmeme rağmen olmuyor bu ay bırakıyorum artık çalışmaları

Selam benim de öyle bat 17 temmuz ama çok erken başladı göğüs ağrım acaba mı diyorum bende
Selam canım erken die konduramıyorum ama acıyo hala bide kasık ağrılarım başladı arada yokluyo regl belirtisimi acaba ama göğus ağrılarim olmazdı regl oncesi felan bilemedim bekliycez baska care yok hayırlısi artik

Arkadaşlar ben biontech 1.doz aşımı oldum gebelikte düşünüyorum korunmak lazım mı bilgisi olan var mı ?
Merhaba ben 21 haziran da oldum ilk dozumu asidan 2 gun sonra doktor sorun değil öncesinde aşı olman dedi klomene basladim 1 temmuz çatlatma iğnesi vuruldum. Sakincasi olsa doktorum çatlatma iğnesi icin ara verdirirdi bence korunma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…