- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 23
- 36
Merhabalar herkese bu ara çok koşturmaca giremedim zahrada bebiş mi var bu ay kimler gebis hadi güzel haberler verin banadeğişit değişir ben negatif sanıyodum arkadaşlar pozitifi yakaladı anlattı işaretleye işaretleye öylelikle gördüm sabahında da predictor yaptım o daha netti bence elinizde predictor varsa sabah ilk idrarla bakın ama henüz çıkmasa da bu sonuç regl tarihine kadar değişebilir üzmeyin kendinizi sakııın regl olana kadar hep ümit varrr
Erken davrandım şimdi bekliycem mecburertesi günü öğrendiim 9. günn
Aynıyiz desene, inşallah erken yapmışızdır. 13 unde yapicam diğerini. Sizinki pozitife dönerse daha erken de yapabilirim. 2 testim kaldı cesaret edemiyorum harcamayaBenimde bugun 9. Günüm sabah test yaptım negatif6 gün var daha inşallah sonuç değişir
Merhaba benimde bugün 10. Günüm igne vuruldugum gunu de sayarsak erken gebelik testi yaptim oglenden sonra silik bir cizgi var ama tabi ilacin etkiside olabilir pazartesi normal test ile tekrar deniycem umarim hepimiz güzel haberler alirizErken davrandım şimdi bekliycem mecbur
Aynıyiz desene, inşallah erken yapmışızdır. 13 unde yapicam diğerini. Sizinki pozitife dönerse daha erken de yapabilirim. 2 testim kaldı cesaret edemiyorum harcamaya
Umarim pozitifi goruruz hayirlisiyla, silik cizgi iyiye isaretMerhaba benimde bugün 10. Günüm igne vuruldugum gunu de sayarsak erken gebelik testi yaptim oglenden sonra silik bir cizgi var ama tabi ilacin etkiside olabilir pazartesi normal test ile tekrar deniycem umarim hepimiz güzel haberler aliriz
İnsallah oyledir pazartesi tekrarliycam bakalim umarim sizinde pozitife donerUmarim pozitifi goruruz hayirlisiyla, silik cizgi iyiye isaret
Neden hemen kalktınnBende dün yan pozisyonda oldu korunmadan iliski. Hemen kalkıp wcye gittim. İyi bari doğru yapmısım o zaman. Tabi bunları istedigin kadar yap olcağı varsa olur gene desagol canım bilgiler icin
Canım sigorta yaptırdım dogum sigortası. 4 ay sonra hamilelik izin veriyorNeden hemen kalktınn- Janna - ?
Selam benim de öyle bat 17 temmuz ama çok erken başladı göğüs ağrım acaba mı diyorum bendeKızlar ya yumurtlamadan sonra en erken ne zaman belli olur gebelik bi bilginiz varmı psikolojik deil eminim göğüslerimin ucu acıyo geceden beri ama mümkün deil gibide daha erken ama olabilirmiki eminde olamadım
Kesin olur bu dört aydaCanım sigorta yaptırdım dogum sigortası. 4 ay sonra hamilelik izin veriyor
Test yapsana cnm ben olsam heyecandan duramamKızlar selam benim de bata 4 gün var normalde bata yakın göğüslerim şişer ağrır kasıklarım da hafif sancılar olur şuan o da yok hiçbir şey yok adet belirtisi bile yani böyle olanınız oldu mu
Ben geçmeden yapmıcam artık olsa çıkardı diye düşünüyorum umutlu değilim zaten belirti falan hiçbirşey yok 3 aydır ovulasyon la takip etmeme rağmen olmuyor bu ay bırakıyorum artık çalışmalarıErken davrandım şimdi bekliycem mecbur
Aynıyiz desene, inşallah erken yapmışızdır. 13 unde yapicam diğerini. Sizinki pozitife dönerse daha erken de yapabilirim. 2 testim kaldı cesaret edemiyorum harcamaya
Selam canım erken die konduramıyorum ama acıyo hala bide kasık ağrılarım başladı arada yokluyo regl belirtisimi acaba ama göğus ağrılarim olmazdı regl oncesi felan bilemedim bekliycez baska care yok hayırlısi artikSelam benim de öyle bat 17 temmuz ama çok erken başladı göğüs ağrım acaba mı diyorum bende
Bende aynı durumdayım hiç belirtim yok testim silik çıktı ama bakalimKızlar selam benim de bata 4 gün var normalde bata yakın göğüslerim şişer ağrır kasıklarım da hafif sancılar olur şuan o da yok hiçbir şey yok adet belirtisi bile yani böyle olanınız oldu mu
Canım bugünkü kaset test silik çizgi var. Deger 5 ti, doktor negatif dedi. Pazartesi kan testini tekrarlıycam
Merhaba ben 21 haziran da oldum ilk dozumu asidan 2 gun sonra doktor sorun değil öncesinde aşı olman dedi klomene basladim 1 temmuz çatlatma iğnesi vuruldum. Sakincasi olsa doktorum çatlatma iğnesi icin ara verdirirdi bence korunma sendeArkadaşlar ben biontech 1.doz aşımı oldum gebelikte düşünüyorum korunmak lazım mı bilgisi olan var mı ?
Test yaptım bomboş çıktı benim de. Her zaman adet öncesi belirtim olurdu adet yaklaştı o da yok bilemiyorumBende aynı durumdayım hiç belirtim yok testim silik çıktı ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?