- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Bende bugün gidip aşı oldum. Eğer tutuysa bir daha olamam. Tutmadıysa geç kalıyoruz diyerek oldum. Ama aşının olumsuz etkisi varsa bile ilk haftalarda yapılınca Allah ın da izni ile birşey olmayacaktır. Aşımı vuran hemşire de benim gibi düşünerek olmuş. Bende bebek düşünüyorum dedi. Daha çok rahatladımBen kalamıyorum diye oldum artık. Tüm aile bireylerim hergün neden ihmal ediyorsun diye sorup durdukça sıkıldım ve aşı oldum.Bir de karı koca evden çalışıyorduk. Yarın itibari ile eşim şirkete gidecek artık. Bu ay hamile kalsam bahtima siçayim derim.
benim doktor kalp atışını duyunca yaptıralım sana dediBende bugün gidip aşı oldum. Eğer tutuysa bir daha olamam. Tutmadıysa geç kalıyoruz diyerek oldum. Ama aşının olumsuz etkisi varsa bile ilk haftalarda yapılınca Allah ın da izni ile birşey olmayacaktır. Aşımı vuran hemşire de benim gibi düşünerek olmuş. Bende bebek düşünüyorum dedi. Daha çok rahatladım
Ben bu konularda biraz evhamliyim. Biontech mi oldun peki? Şu an araştırmaların henüz net bir sonucu yok. Bugün sorun yok derler, ileriki bir dönemde sonuçlara göre hamilelere ve düşünenlere yapmayabilirler. Hepimiz deneğiz şu andaBende bugün gidip aşı oldum. Eğer tutuysa bir daha olamam. Tutmadıysa geç kalıyoruz diyerek oldum. Ama aşının olumsuz etkisi varsa bile ilk haftalarda yapılınca Allah ın da izni ile birşey olmayacaktır. Aşımı vuran hemşire de benim gibi düşünerek olmuş. Bende bebek düşünüyorum dedi. Daha çok rahatladım
Ben de ben deBende bugün gidip aşı oldum. Eğer tutuysa bir daha olamam. Tutmadıysa geç kalıyoruz diyerek oldum. Ama aşının olumsuz etkisi varsa bile ilk haftalarda yapılınca Allah ın da izni ile birşey olmayacaktır. Aşımı vuran hemşire de benim gibi düşünerek olmuş. Bende bebek düşünüyorum dedi. Daha çok rahatladım
Poff zor bir dönem gerçekten. İki ucu boklu değnek resmen.benim doktor kalp atışını duyunca yaptıralım sana dedişu yeni varyantın getirdikleri aşının getirdiklerinden daha beter olacak gibi duruyor rehavette herkes aşı olduğu için riske atmayalım seni hiç dedi ondna aşı olanlara artık iyi yapmışsınız gözüyle bakıyorumm
Sadece prezrvatifle korunuyoruz. Hiç hap kullanmadım, geri çekme olayını da bu ay bir kez yaşadık ama yine hamileliğe ihtimal vermiyorum. İlk çocuğum için 3 ay uğraştık 3 ayın sonunda oldu bacaklarımı dikip yatmak mı dersin hayıt otu çayı içmek mi.. Anca oldu yani..Nasıl korunuyorsunuz geri çekme ? Prezervatif ? Haplar
3 ayı doldurmadan yapma o zaman. Aşılar 3 aydan sonra yapılır..benim doktor kalp atışını duyunca yaptıralım sana dedişu yeni varyantın getirdikleri aşının getirdiklerinden daha beter olacak gibi duruyor rehavette herkes aşı olduğu için riske atmayalım seni hiç dedi ondna aşı olanlara artık iyi yapmışsınız gözüyle bakıyorumm
Ben mi görüyorum bi valla cildircim30 dum 31 oldum bir yaşıma daha girdim şu an ahsjekeke tövbest kız bu nee bi de yoğun regl geçirdin
Yine mal givi bir test ama ne var ne yok olsa koyu olurdu ama niye tertemiz değil30 dum 31 oldum bir yaşıma daha girdim şu an ahsjekeke tövbest kız bu nee bi de yoğun regl geçirdin
Benim bat 22 temmuz. Ovulasyon üstünden 2 gün geçti. Biontech oldum çünkü benim 3. Dozum. Bizde covid geçirem bir hoca kendine antikor testi yaparak gözlem yaptı. Antikor seviyesi çok düşükmüş Biontech sonrası covid-19 atlatmış halinden bile daha yüksek çıkmış. Ben biontech açıkcası artık veriler var, biz denek olmaktan çoktan çıktık. Çığu ülke zaten yapıyor diye düşündüm ve yurtdışına çıkabilmek için yaptım.Ben bu konularda biraz evhamliyim. Biontech mi oldun peki? Şu an araştırmaların henüz net bir sonucu yok. Bugün sorun yok derler, ileriki bir dönemde sonuçlara göre hamilelere ve düşünenlere yapmayabilirler. Hepimiz deneğiz şu andabat ne zaman senin?
Bence de aynen przf ile kalmak çok çok düşük bi olasılık ama tuhaf olanı nette ya da gerçekte bu şekilde kaldım diyen de çok. Benm iş arkadaşım korunurken ve hiçbir yırtlma vs yokken kaldım hatta daha düşünmüyorduk demişti.. Bilmiyorumm ya ben de bu ay kaldıysam ya bir defa olan geri çekilmeden ya da biz görmedik ama przf te bi sıkıntı vardıBence ya korunmadıklarını söylemiyorlar yada prezervatifte delik, yırtılma vs oldu. Kontrol etmiyorlar yırtılmayıda anlarlar herhalde sonrasında ertesi gün hapları da oluyor. Eğer türlü prezervatifle korunurken gebe kalmak bana imkansız geliyor Çünkü sperm yumurtaya ulaşmadan döllenme imkansız
Sen ne iş yapıyorsun? Bugün ben ilk dozu vuruldum, kağıt imzalattılar herkese. İçinde gebelik ve emzirme için yeterli veri bulunmamaktadır diye bir madde vardı. Sizlere de kağıt imzalatıldı mı? Ben de normalde sinovac tercih edebilirdim ama ben de yurt dışında çıkabilmek için biontech seçtim.Benim bat 22 temmuz. Ovulasyon üstünden 2 gün geçti. Biontech oldum çünkü benim 3. Dozum. Bizde covid geçirem bir hoca kendine antikor testi yaparak gözlem yaptı. Antikor seviyesi çok düşükmüş Biontech sonrası covid-19 atlatmış halinden bile daha yüksek çıkmış. Ben biontech açıkcası artık veriler var, biz denek olmaktan çoktan çıktık. Çığu ülke zaten yapıyor diye düşündüm ve yurtdışına çıkabilmek için yaptım.
Yaa prezervatif varken nasıl oradan çıkıp gidecek spermler? Prezervatif yırtılması da nadir olabilecek bir olaydır diye düşünüyorum. Bu hikayeler bana çok tuhaf geliyor. Alkollu bir gece korunmasız sevişip, unutmuş olabilirler miBence de aynen przf ile kalmak çok çok düşük bi olasılık ama tuhaf olanı nette ya da gerçekte bu şekilde kaldım diyen de çok. Benm iş arkadaşım korunurken ve hiçbir yırtlma vs yokken kaldım hatta daha düşünmüyorduk demişti.. Bilmiyorumm ya ben de bu ay kaldıysam ya bir defa olan geri çekilmeden ya da biz görmedik ama przf te bi sıkıntı vardı
Yaa prezervatif varken nasıl oradan çıkıp gidecek spermler? Prezervatif yırtılması da nadir olabilecek bir olaydır diye düşünüyorum. Bu hikayeler bana çok tuhaf geliyor. Alkollu bir gece korunmasız sevişip, unutmuş olabilirler mi
Ben eczacıyım. Bizim yurtdışı planımız zaten vardı. Riske atmak istemedim. Zaten çok kafaya takınca hiç bir şey çıkmıyor net gördümSen ne iş yapıyorsun? Bugün ben ilk dozu vuruldum, kağıt imzalattılar herkese. İçinde gebelik ve emzirme için yeterli veri bulunmamaktadır diye bir madde vardı. Sizlere de kağıt imzalatıldı mı? Ben de normalde sinovac tercih edebilirdim ama ben de yurt dışında çıkabilmek için biontech seçtim.
Ben baya makale araştırması yaptım gebeler ile ilgili sadece öncesinde ve gebelik sırasında yapılanlar ile ilgili bilg var. Ama onlar da çok sınırlı o yüzden kıstas olarak alınamazlar. Ama ülkeler bazında bakınca da eskisi gibi değil hemen haberlere yansıyore. Doğan bebeklerde sorun çıksaydı yansırdı. 8 aydır piyasa da sonuçta..Ben eczacıyım. Bizim yurtdışı planımız zaten vardı. Riske atmak istemedim. Zaten çok kafaya takınca hiç bir şey çıkmıyor net gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?