Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 5 gün pikti ya yine olmadı bence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor
Canım sen yumurta takibini Testle değil, doktorla yap bence. Ne olup ne bitiyor anlarsın en azından. Çatlama sorun olursa iğne yapar, klomen kullanmana gerek yok

Cnm regl ağrısı oldu mu acaba benim regl sancım var ama belimde yokluyor arada bata 3 gün kaldı benimde
Regl ağrısı gibi zaten hatta ped takıp bekliyordum 2 gündür olucam kesim diye. Regl ağrısıyla aynı belim bacağım ağrıyo şuan da.
Ve bu hafta enfeksiyon varmış bende antibiyotik kullanlıyordum 4,5 gündür falan. Bu ay da gebe değilim diyordum

İnşallah güzelce yükselir değerin cnm çok saol

Benim 5 gün pikti ya yine olmadı bence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor
Benimde ilk defa 3 gün pik oldu sıkıntı surda ben dün gece adet oldum. Ve 14 gün öncesine gittiğimde testim hala pikti ve ertesi günde pikti çatlamadan mı adet oldum ben şimdi anlamadım. Çatladıysa 14 gün önce ovulasyon niye hala pik gösteriyordu

sen gönlünü ferah tur hiç geç kalmış falan deilsin. Yaşın da genç. 7 ay dan ne çıkar daha bir yıl olmamış bile. Acele etme lütfen gelecektir bebeğin

Yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün? Adet süren genelde kaç günde bir oluyor?

13. Gün ve 14. Günün testi kızlar henüz pik yok..

Eklentiler

• 1641E215-C24F-4F84-9DE2-427A8227C4FD.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 69
Siz kaç haftalık öğrenmiştiniz? Değer neydi sizin

Tabi tabi, hatta kendimizde ay ay bile değişiyor bence.
Öyle zaten evett belki de o yüzden tutturamıyoruzdur. Ben 2 aydır ovulasyon kullanıyorum 2 ayda farklı çıktı yumurtlama günüm bence takip edip ilişki yaşamalı. Diğer türlü denk geldi mi gelmedimi bu bile stres

Geçen iki ay takvim uygulamasına göre gittim olumlu geçmedi bu ay ovülasyon ile deniyorum 14. Günde henüz bir pik yok tabi bu au gün aşırı ilişki ile yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…