Canım sen yumurta takibini Testle değil, doktorla yap bence. Ne olup ne bitiyor anlarsın en azından. Çatlama sorun olursa iğne yapar, klomen kullanmana gerek yokBenim 5 gün pikti ya yine olmadıbence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor
Regl ağrısı gibi zaten hatta ped takıp bekliyordum 2 gündür olucam kesim diye. Regl ağrısıyla aynı belim bacağım ağrıyo şuan da.Cnm regl ağrısı oldu mu acaba benim regl sancım var ama belimde yokluyor arada bata 3 gün kaldı benimde
5 gün değil de 2,3 gün arayla dene bence ve çatlamaya denk getirBenim 5 gün pikti ya yine olmadıbence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor
İnşallah güzelce yükselir değerin cnmRegl ağrısı gibi zaten hatta ped takıp bekliyordum 2 gündür olucam kesim diye. Regl ağrısıyla aynı belim bacağım ağrıyo şuan da.
Ve bu hafta enfeksiyon varmış bende antibiyotik kullanlıyordum 4,5 gündür falan. Bu ay da gebe değilim diyordum
İnşallahhhh hepimizin yüzü gülsün bayram şekerlerimizi alalım artıkİnşallah güzelce yükselir değerin cnmçok saol
Benimde ilk defa 3 gün pik oldu sıkıntı surda ben dün gece adet oldum. Ve 14 gün öncesine gittiğimde testim hala pikti ve ertesi günde pikti çatlamadan mı adet oldum ben şimdi anlamadım. Çatladıysa 14 gün önce ovulasyon niye hala pik gösteriyorduBenim 5 gün pikti ya yine olmadıbence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor
sen gönlünü ferah tur hiç geç kalmış falan deilsin. Yaşın da genç. 7 ay dan ne çıkar daha bir yıl olmamış bile. Acele etme lütfen gelecektir bebeğinBen 27 yaşındayım, bu 7.ayım olucak canım. 3 farklı doktora gittim. Hormonlarım normal çıktı. Tüplere vs bakılmadı, 1 yıl süresi var. Eğer bir yıl içinde olmazsa hem sana hem eşine detaylı bakarız denildi.Yani bu kadar sürede olmaması beni de düşündürmeye başladı ama doktorlar sabırla beklemem gerektiğini söylüyorlar.
Amin inşallahİnşallahhhh hepimizin yüzü gülsün bayram şekerlerimizi alalım artık
Yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün? Adet süren genelde kaç günde bir oluyor?5 aydır deniyorduk son 2 aydır ovulasyon testi aldım Ebru abladan. Adetim çok düzenlidir normalde hep tahminimce yumurtlamayı değerlendiriyordum ama testlerle gördüm ki 1,2 gün oynayabiliyor yumurtlama günüm.
Yumurtlamadan 3 gün önce , 1 gün önce ve yumurtlama günümle çatlamayı değerlendirdim. Belimin altına yastık koydum en fazla 15 dk beklemişimdir.
Önceki aylar yarım saat uzanırdım ama bu ay umursamadım yatmayla olcak iş değil bence diye en fazla 10 dk uzandım sonrasında idrar yapmadım ve kesinlikle yıkamadım oramı 2 saat kadar.
Ekstra hiç bir şey yapmadım yani. Yumurtlamadan sonra 16. Günüm bugün öğrendim hassas test ile saniyler içinde.
ve 3 gündür inanılmaz adet olmuşum gibi bel ve kasık ağrım şişkinliğim var
Sağlıkla gelişsin inşallahDün dü
Adetim 7 gün sürüyor. 11. Gün yumurtlama görüyorum. döngü sürem 25Yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün? Adet süren genelde kaç günde bir oluyor?
Siz kaç haftalık öğrenmiştiniz? Değer neydi sizinDayanamaz bekleyemezsiniz Iki günde %65 artış beklenir. Iki gün sonra da verebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Dinlenin bu ara kafaniza bir şey takmayın sağlıklıysa tutunur değilse de zaten hayırlısı budur.
Benimde 26-27 gün sürer ama 14. Günde yumurtlama göremedim henüzAdetim 7 gün sürüyor. 11. Gün yumurtlama görüyorum. döngü sürem 25
Hatta geçen ay adetim bitti ertesi gün yumurtlama görmüştüm. Erken görüyorum yani
Kişiden kişiye değişiyordur belkiBenimde 26-27 gün sürer ama 14. Günde yumurtlama göremedim henüz
Tabi tabi, hatta kendimizde ay ay bile değişiyor bence.Kişiden kişiye değişiyordur belki
Öyle zaten evett belki de o yüzden tutturamıyoruzdur. Ben 2 aydır ovulasyon kullanıyorum 2 ayda farklı çıktı yumurtlama günüm bence takip edip ilişki yaşamalı. Diğer türlü denk geldi mi gelmedimi bu bile stresTabi tabi, hatta kendimizde ay ay bile değişiyor bence.
Geçen iki ay takvim uygulamasına göre gittim olumlu geçmedi bu ay ovülasyon ile deniyorum 14. Günde henüz bir pik yok tabi bu au gün aşırı ilişki ile yola devamÖyle zaten evett belki de o yüzden tutturamıyoruzdur. Ben 2 aydır ovulasyon kullanıyorum 2 ayda farklı çıktı yumurtlama günüm bence takip edip ilişki yaşamalı. Diğer türlü denk geldi mi gelmedimi bu bile stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?