Bu ay üstüne türlü şeyler de eklendi bende kuzu geçen ay hatırlarsan adete yakın akıntım gitti demiştim şimdi oda gitmedi ve renk kreme döndü bide gecikmem var 6 gün gecikti. Artık anlamıyorum kendimi sen ne yaptın bu ay adet oldun mu
Gunaydin okurken aklima geldi bende uzun zamandir kan ilaci kullaniyodum gecen ay gittigim kadin dogum doktoru gebelik dusundugum icin yumurtlamaya kadar kullan sonra ara ver dedi dollenme surecinde ilac onermiyoruz gebeligin ilk 3 ayinda da kan ilaci vermiyoruz dedi ilk defa duydum ve cok sasirdim paylasmak istedimBende demir hapı alıyorum bende coraspin alınca birde üstüne hepsi kan hapı bu ilaçlara başlayınca çıktı bunu dahiliye doktoruma danışacağım.. Ben çok kadın doğum doktoruna sordum birşey yok dedi birde enfeksiyon olur diye korktum hep ama kan idrar tertemiz çıktı sizde de birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora görünür o da mantıklı cvp verirse bilmek isterimbenim göründüklerim normal dedi.
Ay insallah canım disarda bakmaya firsatim olmuyo zaten evde hep sıkıntı bunalımdanBnce test yapma hatta dayanabilirsen burayı da pek ziyaret etme keyfine bak inşallah çok güzel eğlenirsin tatil bebesiyle dönersin kuzum
Gunaydin okurken aklima geldi bende uzun zamandir kan ilaci kullaniyodum gecen ay gittigim kadin dogum doktoru gebelik dusundugum icin yumurtlamaya kadar kullan sonra ara ver dedi dollenme surecinde ilac onermiyoruz gebeligin ilk 3 ayinda da kan ilaci vermiyoruz dedi ilk defa duydum ve cok sasirdim paylasmak istedim
Benim çıkmadı bakalım hayırlısı adeti bekliycez artıkTeşekkür ederim, hadi bekliyoruz
Senden sonra Bnde bi tatil bebişi patlatırım belki kısmet artık cnmAy insallah canım disarda bakmaya firsatim olmuyo zaten evde hep sıkıntı bunalımdanay inşallah güzel haberler alalim artık test yapmam canim tatilde zor olur zaten
Iyiyim cok sükürSanada Günaydın canım
Çook şaşırdım birden çok ilacım var benim bu ay bitiyor hepsi tekrar tahlil verip kurtulacağım inşallah iyiyim baya bi tiksindim ilaçlardan.Aslında söylemen iyi oldu canım benim doktorm bunları kullandığımı bilmiyor sormadı bende demedim dahiliye verdi çünkü. Artık içemiyorum onları ya mide bulantısından ölüyorum tok içiyorum aynı aç içiyorum aynı. Bu ay bebiş durumum yok kullanıyorum son kutu bir dahaki ay verseler de istemiyorm uzun süre ilaç 3 aydır kullanıyorm belki daha fazla
Sen nasılsın napıyosun bakalım son durumların nasıl kimyasal dan sonra?
Benimde 29 u yumurtlama 30 u catlama oldu pazartesi gunu regl oldum seninde olman gerekirdi sanirim egerki gebelik olusmadiysaKızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
Günaydın, senin iğneye vs hiç ihtiyacın yok bence canım hormonları doğal bırak gün aşırı ilişki ile gebe kalırsın bence değerlerin de gayet iyiydiKızlar günaydın sanırım 12.gün pik olur gibime geldi. En kötü 14.gün olur. En azından ilaçsızda yumurtam gelisiyormus icim rahatladı
Ay insallah ağzından bal akıyor bal ❤❤❤Senden sonra Bnde bi tatil bebişi patlatırım belki kısmet artık cnm
Sağol canımHayırlı olsun canim
Valla bilemiyorum ozellikle bu demir hapıni kullanmaya basladigimdan beri ya ishal ya kabizlik tuhaf tuhaf seyler oluyo gidersem haberdar ederimBende demir hapı alıyorum bende coraspin alınca birde üstüne hepsi kan hapı bu ilaçlara başlayınca çıktı bunu dahiliye doktoruma danışacağım.. Ben çok kadın doğum doktoruna sordum birşey yok dedi birde enfeksiyon olur diye korktum hep ama kan idrar tertemiz çıktı sizde de birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora görünür o da mantıklı cvp verirse bilmek isterimbenim göründüklerim normal dedi.
Canım hamilemisinnnnn ❤Günaydın kızlar şimdi kadın doğuma geldim test burdada pozitif çıktıultrasonda bakacak birazdan bekliyorum
Nasip askim 2 yumurtlamayi degerlendirdim bakalım nasipbir arkadaş vardı tek günle hamile kaldı kız hiç belli olmaz
Evet canım öyle gibi ultrasona girince iyice emin olacağız inşallahCanım hamilemisinnnnn ❤
Hadi güzel haber ver mayısta beraberdikEvet canım öyle gibi ultrasona girince iyice emin olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?