- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 557
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız..BEN De 3. İğnemi oldum bugün benim de muhtemelen temmuz başı veya sonuna olacak siz de sorun neydi yumurtalar İçin neler kullandınız
Evet neden rahatsızlandınzı bu ilaçlar yüzünden mi acabaHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız..
Benim 5 yıl önce dondurulmuştu 8 adet embriyom..
Meme kanserinden dolayı dondurulmuştu.. Bu sene de yumurtalıklarım ve tüplerim alındı.. Şimdi transfer için hazırlık yapıyoruz..
Dondurulacak mı sizin?
Yok kanseri öğrendiğimiz için dondurduk, uygulanacak ağır tedavi yüzünden nolur nolmaz diye..Evet neden rahatsızlandınzı bu ilaçlar yüzünden mi acaba
Evet inşaallahYok kanseri öğrendiğimiz için dondurduk, uygulanacak ağır tedavi yüzünden nolur nolmaz diye..
Sizin ilk transfer mi?
İnşallah ilk sefer de sağlıkla alırsın kucağınaEvet inşaallah
Ben varım🖐Yumurtalar döndürüldü. 2 adet sonrası denildi. İlkini olmak üzereyim. 2.ci Temmuz’a geliyor.Temmuz transferi belli olan kimse yok mu?
Benim de 31 mayısdı ne yazık ki iptal oldu. O kadar ilaç kullanıp o kadar heyecanlanmışken son dk iptal oldu rn başta üzüldüm çok sonra dedim ki tutmamasındansa ertelenmesi daha iyidir.. Hayırlısı olsun hepimiz için..Sanırım Haziran ayi transfer başlığından temmuz ayına transfer olacağım. Hali hazirdaki tedavim iptal olmak üzere.. Sebep ise embriyolarimin hücre bölünmesi yavaş.. Böyle bir şeyle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum. 8 embriyonun 8i nasıl ilerlemez. Rabbim kendi bilir..
Evet opu dan bir gün sonra embriyolog arayınca 10 yumurtadan 9 tanesi dollendi fakat 1 i geriden geliyor deyince çok mutlu olmuştum ertesi gün beklediğimiz gibi bolunmuyor deyince moralmen çöküş yaşamıştım. 5. Güne kadar geldiler hepsi canlılığını koruyormus ama ilerlemiyormus çok garip.. Eşim tekrardan embriyolog ile gorusunce embriyologa sizin söylediğinizin aynısını dedi transfer yapınca daha çok umitlenir o daha kötü hemde transfer parası vermiş olursunuz dedi. Kendisine hak verdim fakat böyle bir şey ile karşılaşacağımı bilmiyordum düşünmemiştim. Bizim hiçbir sorun yok çok şükür açıklanamayan infertilite..o da aslında bir soru işareti.. ama embriyolarin bölünmesi beklenilen düzeyde değilse belliki sorun varmış bunu tüp bebek deneyerek görmüş olduk. Sizin sorununuz nedir sizin tedavi neden iptal oldu acaba benim gibi hücreler beklenildiği gibi bolunmedigi için miBenim de 31 mayısdı ne yazık ki iptal oldu. O kadar ilaç kullanıp o kadar heyecanlanmışken son dk iptal oldu rn başta üzüldüm çok sonra dedim ki tutmamasındansa ertelenmesi daha iyidir.. Hayırlısı olsun hepimiz için..
Sorun neydi sizde tüp bebek yaptırmanızın?
Evet opu dan bir gün sonra embriyolog arayınca 10 yumurtadan 9 tanesi dollendi fakat 1 i geriden geliyor deyince çok mutlu olmuştum ertesi gün beklediğimiz gibi bolunmuyor deyince moralmen çöküş yaşamıştım. 5. Güne kadar geldiler hepsi canlılığını koruyormus ama ilerlemiyormus çok garip.. Eşim tekrardan embriyolog ile gorusunce embriyologa sizin söylediğinizin aynısını dedi transfer yapınca daha çok umitlenir o daha kötü hemde transfer parası vermiş olursunuz dedi. Kendisine hak verdim fakat böyle bir şey ile karşılaşacağımı bilmiyordum düşünmemiştim. Bizim hiçbir sorun yok çok şükür açıklanamayan infertilite..o da aslında bir soru işareti.. ama embriyolarin bölünmesi beklenilen düzeyde değilse belliki sorun varmış bunu tüp bebek deneyerek görmüş olduk. Sizin sorununuz nedir sizin tedavi neden iptal oldu acaba benim gibi hücreler beklenildiği gibi bolunmedigi için mi
Merhaba hoşgeldin..Merhaba arkadaşlar ben de rahim dinlendirme aşamasındayım ikinci adetimi bekliyorum olmak üzereyim sanırım temmuzun ilk haftası transfer olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Allahım şifa versin sizlereKesinlikle vardır her şer de bir hayır.. Allahım hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah tez zamanda.. Ben pco luyum aslında ama tüp bebek yaptırma nedenimiz meme kanserinden dolayıydı 5 yıl önce embriyo dondurduk nisan başında başladı tedavim ama transferime 5 gün kala rahimde sıvı toplanmasından dolayı iptal oldu..
Siz şimdi tekrar mı yumurta toplaması mı yaptıracaksınız, taze transfer mi olacak?
Aminn hepimiz için inş. Dondurulmuş olucak mayıs başında opu olmuştumMerhaba hoşgeldin..
Eğer 1 hafta içinde adet olursan haziranın sonuna da yetişebilirsin galiba. Allah hayırlı zamanda versin inş..
Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi?
Hangi hastane?Aminn hepimiz için inş. Dondurulmuş olucak mayıs başında opu olmuştum