- Konu Sahibi Mystery275
-
Negatife döndüyse iğne etkin geçmiş öyleyse , pozitife dönmesini bekliyceksin 14 15. Günler yaparsınAma benim 7. günde testler negatife döndü doktorun dedigi zamanı beklemeliyim dimi kan vermek için çünkü doktorum dedi 13 Ağustos da kan ver zaten çıkmazsa adet olucaksin demişti
Yumurtlama nın olduğu tarafta hassasiyet daha fazla olabiliyorYa benimde adete yakın şişiyor ve acıyor by sefer ikiside hassas ama biri daha fazla
Demek ki sağdan yumurtlamışim teşekkürlerYumurtlama nın olduğu tarafta hassasiyet daha fazla olabiliyor
Test yaptın mı büşraaa sonuç neNegatife döndüyse iğne etkin geçmiş öyleyse , pozitife dönmesini bekliyceksin 14 15. Günler yaparsın
Yok canım çıkamadım çarşıya , keyfim kaçtı burnum falan dıkandı tuhaf bişey oldum kafamı kaldıramıyorumTest yaptın mı büşraaa sonuç ne
Teşekkür ederim Dualarınızda bana da yer verir misinizNegatife döndüyse iğne etkin geçmiş öyleyse , pozitife dönmesini bekliyceksin 14 15. Günler yaparsın
Hepimiz için Rabbim sağlıklı evlatlar hayırlı nesiller nasip etsin kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsinTeşekkür ederim Dualarınızda bana da yer verir misiniz
Vücut gebelikten etkilenebilirmiş öyle bir şey mi oldu ay inşallah olmuşturYok canım çıkamadım çarşıya , keyfim kaçtı burnum falan dıkandı tuhaf bişey oldum kafamı kaldıramıyorum
Ay hiç bilmiyorum üşüttüm desem oda değil bu sıcakta asla bunu yaşamam akşamları baş ağrım tutuyorVücut gebelikten etkilenebilirmiş öyle bir şey mi oldu ay inşallah olmuştur
AMİN ECMAİN İNŞAALLAHHepimiz için Rabbim sağlıklı evlatlar hayırlı nesiller nasip etsin kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin
Baş ağrısı çok duydum kız hadi inşallah inşallahAy hiç bilmiyorum üşüttüm desem oda değil bu sıcakta asla bunu yaşamam akşamları baş ağrım tutuyor
Hiç regl belirtim yok normalde önden belirtiler yaşardım oda yok , iğneyi vurulduğum günden beri ağrım olurdu normalde onlarda olmadı hafif kasık ağrım hariç amaBaş ağrısı çok duydum kız hadi inşallah inşallah
Aynısı ne gögsüm şişti ne kasıklarımda aşırı bir ağrı var normalde bir hafta önce agrı başlardı şimdi hafiften vurup geçiyorHiç regl belirtim yok normalde önden belirtiler yaşardım oda yok , iğneyi vurulduğum günden beri ağrım olurdu normalde onlarda olmadı hafif kasık ağrım hariç ama
Göğüslerim şiş kasık ağrısı olarak hiç ağrı yaşamadım nerdeyse geçen aylarda vurulduğumda ayağa kalkamıyordum ağrıdan , afedersin ama göğüs ağrımdan yatamıyordum bileAynısı ne gögsüm şişti ne kasıklarımda aşırı bir ağrı var normalde bir hafta önce agrı başlardı şimdi hafiften vurup geçiyor
Merhaba ozelemi gidiyorsunuzMerhabalar bende bugün 11 temmuzda oldum çatlatma iğnesini, ilk kez deniyorum. Pcos yok yumurtamda çatlıyor 30 yaşındauım 8 aydır deniyoruz doktor yumurtlamam planlı olsun diye yaptı
Kızzz test yaptım nerdesinAynısı ne gögsüm şişti ne kasıklarımda aşırı bir ağrı var normalde bir hafta önce agrı başlardı şimdi hafiften vurup geçiyor
İğnenin 13. Günü aşılamanında 11 inşallah görüntü kalitesi gitmemiştirM metonya1 canım iğne cumartesi sabah 11'de yapıldıysa pazar gece 11'de 36 saat yapıyor, pazar gecesi çatlamış olması lazım yumurtanın. bizim aşılamalar da hep 36 saat sonrasına gelecek şekilde ayarlandı.
Ay ben tüm mesajları ancak okudum, halletmişsiniz zaten
Kızlar hepinize dua ediyorum inşallah güzel haberler verin
Yurt dışında yaşıyorumMerhaba ozelemi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?