Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Ama benim 7. günde testler negatife döndü doktorun dedigi zamanı beklemeliyim dimi kan vermek için çünkü doktorum dedi 13 Ağustos da kan ver zaten çıkmazsa adet olucaksin demişti
Negatife döndüyse iğne etkin geçmiş öyleyse , pozitife dönmesini bekliyceksin 14 15. Günler yaparsın

Hiç regl belirtim yok normalde önden belirtiler yaşardım oda yok , iğneyi vurulduğum günden beri ağrım olurdu normalde onlarda olmadı hafif kasık ağrım hariç ama
Aynısı ne gögsüm şişti ne kasıklarımda aşırı bir ağrı var normalde bir hafta önce agrı başlardı şimdi hafiften vurup geçiyor

Aynısı ne gögsüm şişti ne kasıklarımda aşırı bir ağrı var normalde bir hafta önce agrı başlardı şimdi hafiften vurup geçiyor
Göğüslerim şiş kasık ağrısı olarak hiç ağrı yaşamadım nerdeyse geçen aylarda vurulduğumda ayağa kalkamıyordum ağrıdan , afedersin ama göğüs ağrımdan yatamıyordum bile

Kızlar selam Ben de 11 Temmuz'da regl oldum. Reglin 5. gününden itibaren beş gün boyunca sabah akşam Klomen içtim. Doktor sağ tarafta 18 ve 20 mm iki yumurta gördü. Ayın 22'sinde Gonapeptyl iğne vuruldum iki doz. Ertesi gün ovülasyon testinde pik gördüm. 23 ve 24 Temmuz'da doktorun önerisiyle sık ilişki yaşadık. Sonrasında gün aşırı... Bugün iğne gününü saymazsak 11. gün olacak. Doktor eğer gebelik varsa iğneden sonraki 15. günde kanda gözükür dedi. Ben dün 10. günde prodoctor erken gebelik testi yaptım negatifti. Umudumu kaybetmiyorum, sonuçta doktor 15. günü boşuna dememiştir. Yine de hepimiz umut ediyoruz ve sabırsızlanıyoruz. İğneden sonraki 15. gün 6 Ağustos oluyor. Beklemedeyim, sabırsızlıkla

Merhabalar banada Perşembe çatlatma iğnesi yapilocak ilk tedavide iğne bulamadık yarıda kaldı bu sefer baska bı doktora gidiyorum o ayarliyicak herkesin gönlüne göre olur inşallah

İğnenin 13. Günü aşılamanında 11 inşallah görüntü kalitesi gitmemiştir

Eklentiler

• IMG_0581.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0563.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0577.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…