Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Benim 9. günüm herhangi bir şey yok hissedemiyorum ben ya sadece gaz sorunu karın ağrısı var bir de iştah sorunum oluştu şu sıralar yemek istiyorum
Bende aynı ya, herkes yazmış göğüs hassasiyetim var ucu ağrıyo felan filan bende 0 hiçbir belirti yok sadece çok nadiren kasığımda batma oluyor o kadar

Evet düşüyor kalite inşallah daha çok koyulaşır da yanıltmaz beni , iki tane daha attım yavrum fotoğraf aşağıda var bi bak bakalım sende orda belli oluyor yakınlaştırınca
Belli belirsiz var gibi canım, gölge gibi gördüm bugün yapmadın galiba test, yerin sabah yapınca haber ver bize de kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun?

Canım sen test yaptın mı?@dla_trk

Siz yolu açın, biz de gelelim arkanızdan

Mesajınız yok ama tekrar kontrol edin isterseniz
Aynı gün iğneyi vurmuşuz ovitrelle iğnesini bulamadık pregnyl iğnesini bulabildik inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız

Aynı gün iğneyi vurmuşuz ovitrelle iğnesini bulamadık pregnyl iğnesini bulabildik inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız
İnşallah canım bende o kadar zor buldum koskoca Ankara da ben polatlıdayom ta eryamanda buldum 1 tame onu da yalvara yalvara nolur uzaktan geliyorum ayırın diyerek buldum parasını önden göndererek gittim teslim aldım gerçekten çok zordu Allah şimdiden alacak olan arkadaşlara yardım etsin

Ne zaman test yapacaksinız

Ne zaman test yapacaksinız
Valla bilmiyorum ne zaman yapılması doğru olur ama en erken 9 Ağustos deniliyor yapmayı düşünüyor muyum onu bilmiyorum istemiyorum da aslında çünkü ne zaman test yapsam akşamına regl oluyorum herkese yalancı pozitif gösteren testler bile bende negatif gözüktü hep

Ben 11 inde yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…