- Konu Sahibi Mystery275
-
Bende aynı ya, herkes yazmış göğüs hassasiyetim var ucu ağrıyo felan filan bende 0 hiçbir belirti yok sadece çok nadiren kasığımda batma oluyor o kadarBenim 9. günüm herhangi bir şey yok hissedemiyorum ben yasadece gaz sorunu karın ağrısı var bir de iştah sorunum oluştu şu sıralar yemek istiyorum
14/15 günü kan da baktır Beta hcgEvet ya buraya yükleyince öyle oluyor , hafif silik şeklinde çıktı yarın tekrarlıycam
Hepimiz güzel haberler alalımBende aynı ya, herkes yazmış göğüs hassasiyetim var ucu ağrıyo felan filan bende 0 hiçbir belirti yok sadece çok nadiren kasığımda batma oluyor o kadar
İnşallahHepimiz güzel haberler alalım
Öyle yapıcam en garanti beta14/15 günü kan da baktır Beta hcg
Yaptın mı tekrar test Büşra.Evet ya buraya yükleyince öyle oluyor , hafif silik şeklinde çıktı
Yok yapmadım bugunü daha bekleyip yarın yapmaya karar verdimYaptın mı tekrar test Büşra.
Tamam bakalım hakkında hayırlısı inşallahYok yapmadım bugunü daha bekleyip yarın yapmaya karar verdim
Belli belirsiz var gibi canım, gölge gibi gördümEvet düşüyor kalite inşallah daha çok koyulaşır da yanıltmaz beni , iki tane daha attım yavrum fotoğraf aşağıda var bi bak bakalım sende orda belli oluyor yakınlaştırınca
Kızlar durumlarınız nedir bende 28 Temmuz da ovitrelle vurundum 29 30 Temmuz akşam ilişkiyle değerlendirdim bugün iğnenin üstünden 5 gün geçti ani hareketlerde baş dönmesi göz kararması kasıklarda gerginlik alt karında şişlik sertlik ve ateş basması aralıklarla ( baş boyun ve sırt olmak üzere ) yaşıyorum
Kızlar durumlarınız nedir bende 28 Temmuz da ovitrelle vurundum 29 30 Temmuz akşam ilişkiyle değerlendirdim bugün iğnenin üstünden 5 gün geçti ani hareketlerde baş dönmesi göz kararması kasıklarda gerginlik alt karında şişlik sertlik ve ateş basması aralıklarla ( baş boyun ve sırt olmak üzere )
Aynı gün iğneyi vurmuşuz ovitrelle iğnesini bulamadık pregnyl iğnesini bulabildik inşallah ikimizde hayırlı haberler alırızMesajınız yok ama tekrar kontrol edin isterseniz
İnşallah canım bende o kadar zor buldum koskoca Ankara da ben polatlıdayom ta eryamanda buldum 1 tame onu da yalvara yalvara nolur uzaktan geliyorum ayırın diyerek buldum parasını önden göndererek gittim teslim aldım gerçekten çok zordu Allah şimdiden alacak olan arkadaşlara yardım etsinAynı gün iğneyi vurmuşuz ovitrelle iğnesini bulamadık pregnyl iğnesini bulabildik inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız
İnşallah canım bende o kadar zor buldum koskoca Ankara da ben polatlıdayom ta eryamanda buldum 1 tame onu da yalvara yalvara nolur uzaktan geliyorum ayırın diyerek buldum parasını önden göndererek gittim teslim aldım gerçekten çok zordu Allah şimdiden alacak olan
Ne zaman test yapacaksinızİnşallah canım bende o kadar zor buldum koskoca Ankara da ben polatlıdayom ta eryamanda buldum 1 tame onu da yalvara yalvara nolur uzaktan geliyorum ayırın diyerek buldum parasını önden göndererek gittim teslim aldım gerçekten çok zordu Allah şimdiden alacak olan arkadaşlara yardım etsin
Valla bilmiyorum ne zaman yapılması doğru olur ama en erken 9 Ağustos deniliyor yapmayı düşünüyor muyum onu bilmiyorum istemiyorum da aslında çünkü ne zaman test yapsam akşamına regl oluyorum herkese yalancı pozitif gösteren testler bile bende negatif gözüktü hepNe zaman test yapacaksinız
Ben 11 inde yapmayı düşünüyorumValla bilmiyorum ne zaman yapılması doğru olur ama en erken 9 Ağustos deniliyor yapmayı düşünüyor muyum onu bilmiyorum istemiyorum da aslında çünkü ne zaman test yapsam akşamına regl oluyorum herkese yalancı pozitif gösteren testler bile bende negatif gözüktü hep
Ben 8 Ağustos da evde erken gebelik testi yapicam kan 13 AĞUSTOS da ver dedi doktorumİnşallahne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Bilmiyorum bakalım awox la labouqick test sipariş verdim bakalım internetten de gelimce dayanamayıp yapar mıyım bilemiyorumBen 11 inde yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?