Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

güncelleme: geçen ay ovitrelle oldum yunurtam çatladı ve regl oldum. Bu ay doktorum hsg çekti ve temiz çıktı

Evet düşüyor kalite inşallah daha çok koyulaşır da yanıltmaz beni , iki tane daha attım yavrum fotoğraf aşağıda var bi bak bakalım sende orda belli oluyor yakınlaştırınca
Gayet görünüyor aşkım ayy çok mutlu oldum pazartesi hemen kan ver ben bugün yaptım bembeyaz bari bi kuruma çizgisi olaydı cjncjfjf Allahım hayırlısını versin mutlaka haber ver

Gayet görünüyor aşkım ayy çok mutlu oldum pazartesi hemen kan ver ben bugün yaptım bembeyaz bari bi kuruma çizgisi olaydı cjncjfjf Allahım hayırlısını versin mutlaka haber ver

Yarın akşam verebilirsem vericem yavrum , ama ilk idrarla test yapıcam sabah yine , negatifte çıkabilir bilmiyorum

Kalite çok düşüyor ya , evet hafif belirti var yarın tekralıycam işte
[/QUOTE]
İkinci attığın fotoğrafta hafif var gibi

Arkadaşlar benimde iğne ile birlikte sekizinci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş herhalde de mi

Kızlar selam bende 24 temmuzda aşılama oldum bugün 10. günüm mesajlarınızı okudum güncel olarak ne durumdasınız şuan da inşallah herkes güzel haberler alır

Kızlar selam bende 24 temmuzda aşılama oldum bugün 10. günüm mesajlarınızı okudum güncel olarak ne durumdasınız şuan da inşallah herkes güzel haberler alır
Benim 9. günüm herhangi bir şey yok hissedemiyorum ben ya sadece gaz sorunu karın ağrısı var bir de iştah sorunum oluştu şu sıralar yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…