- Konu Sahibi Mystery275
-
5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın, ilk 5 dakika önemliEki Görüntüle 3625900
Buda biraz bekledikten sonraki halı ben görüyorum aslında ama emin olamadım
Teste çok güvenilir diyorlar ama emin olamadım elimde bu marka testler var sadece erken gebelik yok maalesefSanki çok çok hafif gözüküyor gibi ama emin olamadım erken gebelik testi yapsan daha mı iyi olur acaba kaset test ya ondan söyledim
Bir kaç gün sonra bir daha tekrarlarsin artıkTeste çok güvenilir diyorlar ama emin olamadım elimde bu marka testler var sadece erken gebelik yok maalesef
Doktoruna danışman daha doğru bu konuda çünkü herkesin tedavi işlemi farklıArkadaşlar progestani kullanmayı bırakmayi düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu konuda
Hayır sperm testinde hiç bi sıkıntı yok pcosum yok yumurtam çatlıyor hormonlarım normal hsg normal ama 8 aydır gebe kalamıyorumEşinizde var mı bir problem
Tamamdır teşekkürlerDoktoruna danışman daha doğru bu konuda çünkü herkesin tedavi işlemi farklı
Doktorlar genel 1 yıl kadar olmaması normal diyorlar.bir de streste çok etkiliyor ben bir kaç tane doktorla konuşmustjm bana öyle söylemişti akışına bırak düşünme. Demişti eğer hiçbir sıkıntı yoksa ben biraz da stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Hayır sperm testinde hiç bi sıkıntı yok pcosum yok yumurtam çatlıyor hormonlarım normal hsg normal ama 8 aydır gebe kalamıyorum
Geldim , geldim , dün kan verdim negatif 15. Günü tekrarlıycam o zaman kesin sonucu alıcam , eşimin zoruyla gidip kan verdimTest yaptın mı tekrar
Test yaptınmı canım5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın, ilk 5 dakika önemli
Hadi hayırlısı bakalımGeldim , geldim , dün kan verdim negatif 15. Günü tekrarlıycam o zaman kesin sonucu alıcam , eşimin zoruyla gidip kan verdim
Biz hemen bebek oluşsun istiyoruz pozitif çıksın istiyoruz acele ediyoruz , hemen idrara kana karışmaz ki düşünmeden hareket ediyoeuzHadi hayırlısı bakalım
Aynen valla yaBiz hemen bebek oluşsun istiyoruz pozitif çıksın istiyoruz acele ediyoruz , hemen idrara kana karışmaz ki düşünmeden hareket ediyoeuz
Yok aşkım yapmadım daha bugün 11. gün çarşamba günü yapıcamTest yaptınmı canım
15. Günü bekle bence aşko , ne zaman olmuştun senYok aşkım yapmadım daha bugün 11. gün çarşamba günü yapıcam
Aslında öyle yapacaktım da çarşamba günü memlekete gidicem gitmeden önce bi yapayım dedim diğer günler zor müsait olurum15. Günü bekle bence aşko
24temmuzda aşkım15. Günü bekle bence aşko , ne zaman olmuştun sen
13. Gündesin şuan , benimde sağ kasığıma ağrı saplanıyor24temmuzda aşkım
Canım fotoğrafta gözükmüyor olabilir ama ben gölge de görmüyorum negatif gibi
Sanki çok çok hafif gözüküyor gibi ama emin olamadım erken gebelik testi yapsan daha mı iyi olur acaba kaset test ya ondan söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?