- Konu Sahibi Mystery275
-
Canım iğne ya da ilaç falan mı kullandın ovitrkke mi kullanmıştın bugün benimde 9 gün bende yaptım benimde böyle çıktıBen dayanamadım dün yine erken gebelik testi yaptım 10. günüm ve negatif çıktıBugün 11. günüm şunu söyleyebilirim kesinlikle daha yapmicam insan ister istemez etkileniyor kızlar 15. günü son kez yapicam sonrasında doktorumun dediği tarihi beklicem direk kan vericem 13 AĞUSTOS zaten doktorum demisti 13unde kan ver baktın olmadın gebesin olursan da gebelik yok demişti regl için
Ovitrelle iğne kullandım 7nci gün test negatif çıktı 9ncu gün testlere tekrar baktım atmadım silik çizgi gördüm ama kuruma cizgisidir diye yorumladım çünkü yaptığımda ilk 5dakika içinde teste yansımadi silik çizgi dün de 10ncu günümdu tekrar erken gebelik testi yaptım yine negatifCanım iğne ya da ilaç falan mı kullandın ovitrkke mi kullanmıştın bugün benimde 9 gün bende yaptım benimde böyle çıktı
Senin yine çizgi belirgin benim 7nci gün yaptığım da çizgi falan da yoktu bu kadar erken mi iğnenin etkisi geçti ya demiştim kendi kendimeCanım iğne ya da ilaç falan mı kullandın ovitrkke mi kullanmıştın bugün benimde 9 gün bende yaptım benimde böyle çıktı
Ya gerçekten mi ilk defa duydum bende var ya gıcıklık terslik olacak ya normalde deli hiib su içen biriyim günde 5 lt rahat içerdim bu tedaviye başladığım günden beri midem bulana bulana 1 lt zor içiyorumSenin yine çizgi belirgin benim 7nci gün yaptığım da çizgi falan da yoktu bu kadar erken mi iğnenin etkisi geçti ya demiştim kendi kendimeFazla su tüketimi iğne etkisini erken gecirtiyormus bende günlük 3/3.5 Lt su tüketen biriyim büyük ihtimalle sudan kaynaklı
Bekarken böbreğimin birinin %70 çalıştığını öğrendiğimden beri mecburum su tüketmeye tuketmedigim takdirde çok kötü ağrılarım oluyorYa gerçekten mi ilk defa duydum bende var ya gıcıklık terslik olacak ya normalde deli hiib su içen biriyim günde 5 lt rahat içerdim bu tedaviye başladığım günden beri midem bulana bulana 1 lt zor içiyorum
Çok geçmiş olsunBekarken böbreğimin birinin %70 çalıştığını öğrendiğimden beri mecburum su tüketmeye tuketmedigim takdirde çok kötü ağrılarım oluyor
Benimde bugün iğne yapıldığım günü saymazsam 11.günüm az önce idrar testinde negatifi gördüm gerçekten adetim gecikirse o zaman yapacağım testi çok moralim bozulduBen dayanamadım dün yine erken gebelik testi yaptım 10. günüm ve negatif çıktıBugün 11. günüm şunu söyleyebilirim kesinlikle daha yapmicam insan ister istemez etkileniyor kızlar 15. günü son kez yapicam sonrasında doktorumun dediği tarihi beklicem direk kan vericem 13 AĞUSTOS zaten doktorum demisti 13unde kan ver baktın olmadın gebesin olursan da gebelik yok demişti regl için
Günlük 2Lt su tüketmeye özen göster elinden geldiğince tüketmeye bak bir de şu tedavi aşamasında kahvaltılarda yarım avokado tüketiyorum bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş gebelik oluştuğunda son olarak havuç da yumurta catlamasina yardımcı oluyormuş yumurtlama günü yaklaştığında günlük 3 adet tüketmek gerekiyormuş bir yerde izlemiştim dinlemiştimYa gerçekten mi ilk defa duydum bende var ya gıcıklık terslik olacak ya normalde deli hiib su içen biriyim günde 5 lt rahat içerdim bu tedaviye başladığım günden beri midem bulana bulana 1 lt zor içiyorum
Moral bozmak yok kızlar herşeyin hayırlısı olsun bizler için herşeyin bir vakti zamanı var o yüzden bu süreçte moral bozmamaliyiz pozitif bakmalıyız en azından şunu düşünmeliyiz anne olma ihtimalimiz var şükürler olsun ki ya hiç olma ihtimali olmasaydı o yüzden pozitif düşünelim test sonuclarimizda negatif gorursekte uzulmeyelim hayırlısı buymuş bir sonraki ay diyelim umutsuz olmayalım ben 8 yıldır uğraşıyorum 2 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden sakın pes etmeyin umutsuz olmayın RABBİM neylerse güzel eylerBenimde bugün iğne yapıldığım günü saymazsam 11.günüm az önce idrar testinde negatifi gördüm gerçekten adetim gecikirse o zaman yapacağım testi çok moralim bozuldu
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Biraz dhaa bekle 15. Gün tekrar yaparsın . 19ncu gün bile gebeliğini öğrenen olmuş adet olmadığımız takdirde sorun yok moralini bozma sakın stres yapmaKızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günüm test yaptım negatif
Bence erken. Erken gebelik testinde çıkma ihtimali var anca. Ben ayın 18inde iğne vuruldum, iğne sonrası 13. günde erken gebelik testinde pozitifi gördüm. 12. günde erken gebelik testi de kaset test de negatifti.Arkadaşlar merhaba kaset testte 12. Gün erken mi? Yaptım ama negatif çıktı
14. / 15. günde kan verin bence net sonuç alırsınız .Arkadaşlar merhaba kaset testte 12. Gün erken mi? Yaptım ama negatif çıktı
Bende akşam tekrar erken Gebelik testi yaptım negatifti.Bence erken. Erken gebelik testinde çıkma ihtimali var anca. Ben ayın 18inde iğne vuruldum, iğne sonrası 13. günde erken gebelik testinde pozitifi gördüm. 12. günde erken gebelik testi de kaset test de negatifti.
14. / 15. günde kan verin bence net sonuç alırsınız
Kızlar 28 inde bende çatlatma iğnesi vurundum ovitrelle 5 Ağustos ta erken gebelik testi yaptım awox herkes o testi önerdi asla yanıltmıyor diye pozitifti herkes iğne etkisi olabilir falan dedi ama bilmiyorumBende akşam tekrar erken Gebelik testi yaptım negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?