Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Canım iğne ya da ilaç falan mı kullandın ovitrkke mi kullanmıştın bugün benimde 9 gün bende yaptım benimde böyle çıktı

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 27
Canım iğne ya da ilaç falan mı kullandın ovitrkke mi kullanmıştın bugün benimde 9 gün bende yaptım benimde böyle çıktı
Ovitrelle iğne kullandım 7nci gün test negatif çıktı 9ncu gün testlere tekrar baktım atmadım silik çizgi gördüm ama kuruma cizgisidir diye yorumladım çünkü yaptığımda ilk 5dakika içinde teste yansımadi silik çizgi dün de 10ncu günümdu tekrar erken gebelik testi yaptım yine negatif

Mavi olan 7nci gün yapılan 5dk içinde hiç yansımadı çizgi falan 2gun sonra baktım kuruma çizgisi sanırsam bu kader tipinde de çok çok silik gözükmekte zor gozukuyor o da kuruma çizgisi

Dün 10ncu günümdu Pembe olan hiç çizgi yok sinirlerim bozuldu vala

Senin yine çizgi belirgin benim 7nci gün yaptığım da çizgi falan da yoktu bu kadar erken mi iğnenin etkisi geçti ya demiştim kendi kendime Fazla su tüketimi iğne etkisini erken gecirtiyormus bende günlük 3/3.5 Lt su tüketen biriyim büyük ihtimalle sudan kaynaklı

Ya gerçekten mi ilk defa duydum bende var ya gıcıklık terslik olacak ya normalde deli hiib su içen biriyim günde 5 lt rahat içerdim bu tedaviye başladığım günden beri midem bulana bulana 1 lt zor içiyorum

Ya gerçekten mi ilk defa duydum bende var ya gıcıklık terslik olacak ya normalde deli hiib su içen biriyim günde 5 lt rahat içerdim bu tedaviye başladığım günden beri midem bulana bulana 1 lt zor içiyorum
Bekarken böbreğimin birinin %70 çalıştığını öğrendiğimden beri mecburum su tüketmeye tuketmedigim takdirde çok kötü ağrılarım oluyor

Benimde bugün iğne yapıldığım günü saymazsam 11.günüm az önce idrar testinde negatifi gördüm gerçekten adetim gecikirse o zaman yapacağım testi çok moralim bozuldu

Günlük 2Lt su tüketmeye özen göster elinden geldiğince tüketmeye bak bir de şu tedavi aşamasında kahvaltılarda yarım avokado tüketiyorum bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş gebelik oluştuğunda son olarak havuç da yumurta catlamasina yardımcı oluyormuş yumurtlama günü yaklaştığında günlük 3 adet tüketmek gerekiyormuş bir yerde izlemiştim dinlemiştim

Benimde bugün iğne yapıldığım günü saymazsam 11.günüm az önce idrar testinde negatifi gördüm gerçekten adetim gecikirse o zaman yapacağım testi çok moralim bozuldu
Moral bozmak yok kızlar herşeyin hayırlısı olsun bizler için herşeyin bir vakti zamanı var o yüzden bu süreçte moral bozmamaliyiz pozitif bakmalıyız en azından şunu düşünmeliyiz anne olma ihtimalimiz var şükürler olsun ki ya hiç olma ihtimali olmasaydı o yüzden pozitif düşünelim test sonuclarimizda negatif gorursekte uzulmeyelim hayırlısı buymuş bir sonraki ay diyelim umutsuz olmayalım ben 8 yıldır uğraşıyorum 2 kimyasal gebelik geçirdim o yüzden sakın pes etmeyin umutsuz olmayın RABBİM neylerse güzel eyler

Arkadaşlar merhaba kaset testte 12. Gün erken mi? Yaptım ama negatif çıktı
Bence erken. Erken gebelik testinde çıkma ihtimali var anca. Ben ayın 18inde iğne vuruldum, iğne sonrası 13. günde erken gebelik testinde pozitifi gördüm. 12. günde erken gebelik testi de kaset test de negatifti.

Bende akşam tekrar erken Gebelik testi yaptım negatifti.
Kızlar 28 inde bende çatlatma iğnesi vurundum ovitrelle 5 Ağustos ta erken gebelik testi yaptım awox herkes o testi önerdi asla yanıltmıyor diye pozitifti herkes iğne etkisi olabilir falan dedi ama bilmiyorum

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…