- Konu Sahibi Mystery275
-
Şuan belirtileriniz var mıBilmiyorum bakalım awox la labouqick test sipariş verdim bakalım internetten de gelimce dayanamayıp yapar mıyım bilemiyorum
Dün değil ondan önceki gün geceye kadar sağ kaşık sızlaması kaşık ağrıları falan çok vardıŞuan belirtileriniz var mı
Benim şuan sadece kasik ağrısı ve mide bulantısıDün değil ondan önceki gün geceye kadar sağ kaşık sızlaması kaşık ağrıları falan çok vardı
Ama şimdi Kaşık ağrım falan yok sadece göz kararması ve baş dönmesi var sadece
Kesin sonuç için 14 gün beklemek lazimDün değil ondan önceki gün geceye kadar sağ kaşık sızlaması kaşık ağrıları falan çok vardı
Ama şimdi Kaşık ağrım falan yok sadece göz kararması ve baş dönmesi var sadece
Kesin sonuç için 14 gün beklemek lazim
Hayırlısı bakalım şnşallah güzel sonuçlar alırız ben kendimden biraz umudu kestim gibi ama belirtiler gidinceBenim şuan sadece kasik ağrısı ve mide bulantısı
Canım fotoğrafta gözükmüyor olabilir ama ben gölge de görmüyorum negatif gibiEki Görüntüle 3625834
Kızlar yardımcı olur musunuz laqobuick gebelik testi yaptım da gölge gibi görüyorum sanki siz de görüyor musunuz bu test genelde yanıltmıyor o yüzden soruyorum
Tamam canım teşekkür ederimCanım fotoğrafta gözükmüyor olabilir ama ben gölge de görmüyorum negatif gibi
Eki Görüntüle 3625834
Kızlar yardımcı olur musunuz laqobuick gebelik testi yaptım da gölge gibi görüyorum sanki siz de görüyor musunuz bu test genelde yanıltmıyor
Adetinize kaç gün varEki Görüntüle 3625834
Kızlar yardımcı olur musunuz laqobuick gebelik testi yaptım da gölge gibi görüyorum sanki siz de görüyor musunuz bu test genelde yanıltmıyor o yüzden soruyorum
Tedavi gördünüz mü iğne vurdunuz muGecikti beş gün ama pcosluyum o yüzden kestiremiyorum
Hayır hiç bir şey yapmadımTedavi gördünüz mü iğne vurdunuz mu
Bende de pcos var bu ay tedavi denedikHayır hiç bir şey yapmadım
İnşallah olur canımBende de pcos var bu ay tedavi denedik
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasıl eylesin inşallahİnşallah olur canım
Amin inşallahİnşallah canım Allah isteyen herkese nasıl eylesin inşallah
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasıl eylesin inşallah
Soğan suyunu deneyin benim eşim tir şoförü olduğu için tedavi yaptıkİnşallah olur canım
Test yaptın mı tekrarYok yapmadım bugunü daha bekleyip yarın yapmaya karar verdim
Sanki çok çok hafif gözüküyor gibi ama emin olamadım erken gebelik testi yapsan daha mı iyi olur acaba kaset test ya ondan söyledimEki Görüntüle 3625900
Buda biraz bekledikten sonraki halı ben görüyorum aslında ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?