- Konu Sahibi Mystery275
-
Yerleşme kanamasıdır güzel haberler alırsın dilerim canımEşim 4-12 şuan belki gece veririm test yada yarın veririm , leke gelmesi beni korkuttu açıkçası adete çok yakın böyle lekelenme olurmu bilmiyorum
Yalnız bende 13 ünde kan verecem Çarşamba gününe denk geliyorİnşallah 13 ağustos p tesi günü yapacam
Bugün benim 14. günümErken yapmışsın 15. Günü kesin sonuç alırsın canım
Beklemek gerçekten çok zor bende bugün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı hamilelikBugün benim 14. günüm
13 AĞUSTOS da ver kan dedi doktorum ne yapayım bugün vereyim mi yoksa doktorun dedigi tarihi mı bekleyim ah ah beklemek çok zor
Testte bariz var gözüküyorBeklemek gerçekten çok zor bende bugün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı hamilelik
Ay inşallah yaTestte bariz var gözüküyorHadi inşallah
Doktoru dinle , ben ilk dinlemedim negatif gördüm sonradan pişman oldum yaptığımaBugün benim 14. günüm
13 AĞUSTOS da ver kan dedi doktorum ne yapayım bugün vereyim mi yoksa doktorun dedigi tarihi mı bekleyim ah ah beklemek çok zor
Adete kadar vakti var canım bende olmadım daha bugun olmam lazımdı14. Gün testi yine negatif. Artık adet olmayı bekleyecem bir daha yapmamayı düşünüyorum.
Gebelik oluşmamışsa eğer 15. Günü oluyosun ben öyle oluyordum hep 15. Gününden sonra doğru sonuç alırsınBir de size sormak istediğim çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl olunur ?
beklicez artikAdete kadar vakti var canım bende olmadım daha bugun olmam lazımdı
Ben daha kan veremedim dün pozitif çıktı idrarbeklicez artik
Ne zaman kan vereceksinBen daha kan veremedim dün pozitif çıktı idrar
Gece vericem eşim çalışıyor çünkü o yüzden bu şekilde çıktı dünNe zaman kan vereceksin
Senin sonucun pozitif gibi görünüyor kuzu. İnşallah beta yüksek gelir de hamişler kulübüne geçersin keyiflee, iyi haberlerini bekliyoruzGece vericem eşim çalışıyor çünkü o yüzden bu şekilde çıktı dün
Canım baya pozitif buGüncelleme yapıyorum @Elo23EmresininCemresi @Rose_7
Bugun leke geldi ve devamı olmadı erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Yok bebeğim devamı gelmedi korktum gelicek diye ama gelmedi bu gece vericem kan allahın izniyleCanım baya pozitif bumaşallah, lekelenmen devam ediyor mu, yerleşme kanamasıdır belki de moralini bozma hiç.Kanı akşam mı vereceksin? Güzel haberlerle dön bize
B busininblogu canım seninki de pozitif maşallah, gördüm çizgiyikan vermiş miydin?
İnşalllah yavrum bu gece kesinleşir artık dün lekelenmem olmuştu devamı gelmediSenin sonucun pozitif gibi görünüyor kuzu. İnşallah beta yüksek gelir de hamişler kulübüne geçersin keyiflee, iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?