Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Bir de size sormak istediğim çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl olunur ?

Bugün benim 14. günüm

13 AĞUSTOS da ver kan dedi doktorum ne yapayım bugün vereyim mi yoksa doktorun dedigi tarihi mı bekleyim ah ah beklemek çok zor
Beklemek gerçekten çok zor bende bugün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım sizce var mı hamilelik

Eklentiler

• IMG_8640.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 27
14. Gün testi yine negatif. Artık adet olmayı bekleyecem bir daha yapmamayı düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_0728.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 21
Bugün benim 14. günüm

13 AĞUSTOS da ver kan dedi doktorum ne yapayım bugün vereyim mi yoksa doktorun dedigi tarihi mı bekleyim ah ah beklemek çok zor
Doktoru dinle , ben ilk dinlemedim negatif gördüm sonradan pişman oldum yaptığıma

Bugün erken gebelik testi yaptım az önce negatif kendimi durduramıyorum belli ki yok 13 ünde kan vercem doktorun dedigi tarihte o zamana kadar da test mest daha yapmicam

Güncelleme yapıyorum @Elo23 EmresininCemresi @Rose_7

Bugun leke geldi ve devamı olmadı erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Canım baya pozitif bu maşallah, lekelenmen devam ediyor mu, yerleşme kanamasıdır belki de moralini bozma hiç.Kanı akşam mı vereceksin? Güzel haberlerle dön bize

B busininblogu canım seninki de pozitif maşallah, gördüm çizgiyi kan vermiş miydin?

Yok bebeğim devamı gelmedi korktum gelicek diye ama gelmedi bu gece vericem kan allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…