Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Bugün erken gebelik testi yaptım az önce negatif kendimi durduramıyorum belli ki yok 13 ünde kan vercem doktorun dedigi tarihte o zamana kadar da test mest daha yapmicam 👀 😔
Yapma dedim aamaa dayanamadın dimi bende aşılamanın 12. Günü falan kan vermiştim negatifti sonra döndü üzülme pozitife döner inşalllah adet olmadığın sürece hâlâ umut var

İnşalllah yavrum bu gece kesinleşir artık dün lekelenmem olmuştu devamı gelmedi
Lekelenmenin devamının olmaması çok güzel. Benim geçen ay cumartesi hafif leke geldi sonra pazar çat diye reglim başlamıştı. Ayy hadi bakalım, kan sonucun gelsin de kutlamalar başlasın :anneadayı:

Lekelenmenin devamının olmaması çok güzel. Benim geçen ay cumartesi hafif leke geldi sonra pazar çat diye reglim başlamıştı. Ayy hadi bakalım, kan sonucun gelsin de kutlamalar başlasın :anneadayı:
Dün yapmıştım bu testi leke gelince dün şüphelendim yaptım adet günümde bugun olmadım bakalım inşalllah yanılmayız

Yapma dedim aamaa dayanamadın dimi bende aşılamanın 12. Günü falan kan vermiştim negatifti sonra döndü üzülme pozitife döner inşalllah adet olmadığın sürece hâlâ umut var
Evet dayanamadım bugün 14ncu günüm o zaman benim adet günün yarın mı oluyor iğneyi 25 TEMMUZ sabah saat 10 da vurulmustum. İNŞAALLAH döner dönmezse de sıkıntı değil RABBİM neylerse güzel eyler vardır bir bildigi 🤲🏽

Evet dayanamadım bugün 14ncu günüm o zaman benim adet günün yarın mı oluyor iğneyi 25 TEMMUZ sabah saat 10 da vurulmustum. İNŞAALLAH döner dönmezse de sıkıntı değil RABBİM neylerse güzel eyler vardır bir bildigi 🤲🏽
İğneden sonra gebelik yoksa adet olunuyor normal döngün olmuyor , ben iğneyi çok kullandım o yüzden , inşalllaah döner üzme kendini , ama iğnede bu kadar yıpranmamıştım ben

Canım baya pozitif bu :dua::nazar: maşallah, lekelenmen devam ediyor mu, yerleşme kanamasıdır belki de moralini bozma hiç.Kanı akşam mı vereceksin? Güzel haberlerle dön bize :dua:

B busininblogu canım seninki de pozitif maşallah, gördüm çizgiyi :nazar: kan vermiş miydin?
Bugün verdim 104.6 çıktı hamileyiiim

Aşılama nasıl bir yöntem nasıl ilerliyor bahsedebilir misin
Mikroçipli oldum ben , ilk başta aynı yumurtalar gelişiyor benim 18.19.20 ml yumurtam oluştu sonra iğne ben 21 temmuzda akşam 8 de vuruldum iğnemi 23 temmuzdada sabah 8 de yumurtam çatladı , kaliteli hareketli sağlıklı spermler özel çip yardımıyla yumurtaya enjekte edildi

İğneden sonra gebelik yoksa adet olunuyor normal döngün olmuyor , ben iğneyi çok kullandım o yüzden , inşalllaah döner üzme kendini , ama iğnede bu kadar yıpranmamıştım ben
8 yılın özlemini ufak bir iğne bile yipratabiliyor 👀 kaç kez iğne kullandınız

8 yılın özlemini ufak bir iğne bile yipratabiliyor 👀 kaç kez iğne kullandınız
Ameliyat olmuştum ben 1 sene önce çikolata kistinden 6 ay yasaktı zaten çocuk, sonra süreç bitti 1 kere vuruldum prolaktinden dolayı tutmadı sonra ben baya bi ara vermiştim 1 sene kadar falan bazı sorunlardan dolayı şimdi tekrar başlamıştım toplam 4 kere kullandım , 1 ayda iki tane vurulmuştum nolur ne olmaz diye

Mikroçipli oldum ben , ilk başta aynı yumurtalar gelişiyor benim 18.19.20 ml yumurtam oluştu sonra iğne ben 21 temmuzda akşam 8 de vuruldum iğnemi 23 temmuzdada sabah 8 de yumurtam çatladı , kaliteli hareketli sağlıklı spermler özel çip yardımıyla yumurtaya enjekte e
Bu çatlama iğnesi hakkı var mı kullanım süresi vs yoksa işimi garantiye mı alsam gebelik yoksa aşılama ile anlamadım bunu doktorumuz mu karar veriyor yoksa biz kendimiz isteyebiliyor muyuz

Ameliyat olmuştum ben 1 sene önce çikolata kistinden 6 ay yasaktı zaten çocuk, sonra süreç bitti 1 kere vuruldum prolaktinden dolayı tutmadı sonra ben baya bi ara vermiştim 1 sene kadar falan bazı sorunlardan dolayı şimdi tekrar başlamıştım toplam 4 kere kullandım , 1 ayda iki tane vurulmuştum nolur ne olmaz diye
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım 🌸

Bu çatlama iğnesi hakkı var mı kullanım süresi vs yoksa işimi garantiye mı alsam gebelik yoksa aşılama ile anlamadım bunu doktorumuz mu karar veriyor yoksa biz kendimiz isteyebiliyor muyuz
Aşılamadan önce zaten vurulması gerekiyor yumurtanın çatlaması lazım rahim filmi çektirdinmi çektirmediysen yapmazlar aşılamayı

Aşılamadan önce zaten vurulması gerekiyor yumurtanın çatlaması lazım rahim filmi çektirdinmi çektirmediysen yapmazlar aşılamayı
Çektirdim sol tüpüm kapalı geçiş yok tek tüp açık bu ayda sağ dan yumurta elde etmiştik umarım gebelik yoksa bile kiste falan donusmemistir çünkü iğne ile bile yumurtası çatlamayan kişiler olmuş kiste dönüşmüş

Çektirdim sol tüpüm kapalı geçiş yok tek tüp açık bu ayda sağ dan yumurta elde etmiştik umarım gebelik yoksa bile kiste falan donusmemistir çünkü iğne ile bile yumurtası çatlamayan kişiler olmuş kiste dönüşmüş
Benim de 2 tane kistim var kontrol altında tutuyor doktorum zararsız korkma yani oluşsada bişey olmaz onlardan

Back
X