- 26 Eylül 2024
- 13
- 2
- 1
- Konu Sahibi Mystery275
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme olabilir kahverengi açık renk ama kırmızı tehlikeli demek kanama aklınızda bulunsun yerleşme kanaması ile adet kanaması çok farklı renklerLeke geliyor şuan benden kafam karıştı iyice
Benim de göğüs hassasiyetim var sadece ucu aciyor 15. günü kan verin net olur sizin içinKızlar bat 13 ağustos sizce sahte pozitif mi. Adet olacakmışım gibi kasık ve bel sancım da var göğüs uçlarım sızlıyor
Doktorunuz progestani neden başladı sordunuz muMerhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)
Kan testinde beta çıktıysa gebesindir kafanı rahatlat pozitif düşün canımRegl olucam galiba bilmiyorum çarşamba günüde geldi kesildi , demin yine geldi normalde bugun olmam lazımdı
Bazıları bu belirtilerin klomenden kaynaklandığını söylemişBenim de göğüs hassasiyetim var sadece ucu aciyor 15. günü kan verin net olur sizin için![]()
Sen direk 15. gün kan ver canım en azından net sonuç alırsın böyle gebelik testi yaparak kendimizi yiyip bitiriyoruz vala bak kaçıncı testim oldu benim saymadım daha yapmıyorum doktorun verdiği tarihi bekliyorum 13 Ağustos bir de adet olmadığımız sürece Umut var demektirTest kurudu çizgi kayboldu bu nasıl birşeydir ya![]()
Çatlama iğnesi etkileri kişiden kişiye değişiyor bazı kişiler de 12 gün etkisi devam ediyor kimilerinde erken etkisi geçiyor bende 7nci gün etkisi geçti fazla su tuketimimden dolayı erken etkisi geçmişBazıları bu belirtilerin klomenden kaynaklandığını söylemiş
İlk defa silik çizgi görmüştüm o da kaybolup gitti. Aynı gün olacakmışız. Beklemesi çok zor. Rabbim size de kolaylıkla sağlıklı evlat versin.Sen direk 15. gün kan ver canım en azından net sonuç alırsın böyle gebelik testi yaparak kendimizi yiyip bitiriyoruz vala bak kaçıncı testim oldu benim saymadım daha yapmıyorum doktorun verdiği tarihi bekliyorum 13 Ağustos bir de adet olmadığımız sürece Umut var demektir![]()
Güzel haberler alalım doktorum dedi adet olmadığımız sürece Umut var demektir kafana hiç bir şey takma pozitif düşün pozitif olsun RABBİM sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin AMİN ECMAİN İNŞAALLAH canımİlk defa silik çizgi görmüştüm o da kaybolup gitti. Aynı gün olacakmışız. Beklemesi çok zor. Rabbim size de kolaylıkla sağlıklı evlat versin.
AMİN ECMAİN İNŞAALLAH canımİlk defa silik çizgi görmüştüm o da kaybolup gitti. Aynı gün olacakmışız. Beklemesi çok zor. Rabbim size de kolaylıkla sağlıklı evlat versin.![]()
Hala geliyor mu nasıl oldunLeke geliyor şuan benden kafam karıştı iyice
Adet oldum yavrumHala geliyor mu nasıl oldun
Aaa nasip değilmiş bu ay demek ki artık hayırlısıAdet oldum yavrum
Amaaan aynen öyle saldım artıkAaa nasip değilmiş bu ay demek ki artık hayırlısı
Yok canım neden yanlış anlayayım, haklısın ama benim konuştuğum laboratuvardaki ücret alan kızlardı onların bilmemesi normal aslında ama o lab çalışmıyormuş mikroçip. Bakalım Allah’a emanet oldum bugün aşılamamı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Hahaha canım, ben seni hamile ilan ettim, senin haberin yokYok canım benim değil beklemedeyim ben şuan negatif sonuç![]()
AhhhAdet oldum yavrum
Yok canım denemiycem ara vericem 1 ay vücudumu dinlendirmem lazım ki doktorumda aynısını söylicek gidince ilaç iğne vs kullandığımda vücudu dinlendiriyor sonra karar veriyordukYok canım neden yanlış anlayayım, haklısın ama benim konuştuğum laboratuvardaki ücret alan kızlardı onların bilmemesi normal aslında ama o lab çalışmıyormuş mikroçip. Bakalım Allah’a emanet oldum bugün aşılamamı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Hahaha canım, ben seni hamile ilan ettim, senin haberin yokevrene olumlu mesaj gibi düşünelim belki içime doğmuştur bir kaç güne alırız inşallah güzel haberlerini
teste kaç gün kaldı senin?
Ahhhbir dahaki ay sevinçli haber alalım inşallah büşracım
doktorunla görüştün mü, bir daha deneyecek misiniz ne yapacaksınız?
13 Ağustos da kan vericem canımYok canım neden yanlış anlayayım, haklısın ama benim konuştuğum laboratuvardaki ücret alan kızlardı onların bilmemesi normal aslında ama o lab çalışmıyormuş mikroçip. Bakalım Allah’a emanet oldum bugün aşılamamı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Hahaha canım, ben seni hamile ilan ettim, senin haberin yokevrene olumlu mesaj gibi düşünelim belki içime doğmuştur bir kaç güne alırız inşallah güzel haberlerini
teste kaç gün kaldı senin?
Ahhhbir dahaki ay sevinçli haber alalım inşallah büşracım
doktorunla görüştün mü, bir daha deneyecek misiniz ne yapacaksınız?
Nasıl ya gebelik testi ve kan testi ama beta yüksek çıkmamis miydi senin canımYok canım denemiycem ara vericem 1 ay vücudumu dinlendirmem lazım ki doktorumda aynısını söylicek gidince ilaç iğne vs kullandığımda vücudu dinlendiriyor sonra karar veriyorduk