- Konu Sahibi Mystery275
Sol tüpüm kapalı polikistik over var kan pıhtılaşması var son olarak insülin direnci varBenim de 2 tane kistim var kontrol altında tutuyor doktorum zararsız korkma yani oluşsada bişey olmaz onlardan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol tüpüm kapalı polikistik over var kan pıhtılaşması var son olarak insülin direnci varBenim de 2 tane kistim var kontrol altında tutuyor doktorum zararsız korkma yani oluşsada bişey olmaz onlardan
yihhuuuuuBugün verdim 104.6 çıktı hamileyiiim
Ayy çok sevindiiimm , Allahh kucağına almayı nasip etsinBugün verdim 104.6 çıktı hamileyiiim
Aaa senin yarınmıııııyihhuuuuutebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah
bize de dua et olur mu, yarın aşılamam var
![]()
İnsülin önemli diye biliyorum ben gebelik planlarken , yanlışta biliyor olabilirim , onun için bişeyler kullandınmıSol tüpüm kapalı polikistik over var kan pıhtılaşması var son olarak insülin direnci varartık alıştım
Canım şuan kan pıhtılaşması için Ecopirin kullanıyorum insülin direncim şuan iyi ilaç kullandığım için tahlillerim temiz çıkmıştı Diaformin kullanıyorum birde 2 kimyasal gebelik geçirdim onun için 5 yıl önce genetik test yaptırmıştım benim kromozomlarimdan birisinde hata mı ne varmış sanırsam şuan aklıma gelmiyor çünkü kafam karışık onu için de farklı folik asit kullanıyorumİnsülin önemli diye biliyorum ben gebelik planlarken , yanlışta biliyor olabilirim , onun için bişeyler kullandınmı
Dualarimdasiniz hepiniz her biriniz RABBİM kucaklarinizi boş bırakmasın en güzeli en hayırlısını nasip etsin AMİN ECMAİN İNŞAALLAH kızlaryihhuuuuutebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Kaçıncı gününde kan vermiştin, adet gecikmen var mıydı yazmışsındır belki ama kaçırdım ben.
Dualarım sizinle kızlar inşallah hepimiz hamile kalıcaz bu ayyihhuuuuutebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Kaçıncı gününde kan vermiştin, adet gecikmen var mıydı yazmışsındır belki ama kaçırdım ben.
Çok çok mutlu oluyorum güzel haberler duyuncaDualarım sizinle kızlar inşallah hepimiz hamile kalıcaz bu ayçatlatma iğnesinin 14.günü verdim kanı dün ve bugün sabah idrar testi yaptım silik çıkınca gidip kan verdim
![]()
Onu hiç duymamıştım yavrum valla biliyorum desem yalan olur o yüzden bi fikrim yokİnsülin direnci değil de kan pıhtılaşması kötü kuzum bebeğin rahime tutunmasıni engelliyor kimyasala döndürüyor
Bende senin gibi 12. Günü negatif görmüştümDualarım sizinle kızlar inşallah hepimiz hamile kalıcaz bu ayçatlatma iğnesinin 14.günü verdim kanı dün ve bugün sabah idrar testi yaptım silik çıkınca gidip kan verdim
![]()
Ben folik asit suyun içine atılandan kullanıyorumCanım şuan kan pıhtılaşması için Ecopirin kullanıyorum insülin direncim şuan iyi ilaç kullandığım için tahlillerim temiz çıkmıştı Diaformin kullanıyorum birde 2 kimyasal gebelik geçirdim onun için 5 yıl önce genetik test yaptırmıştım benim kromozomlarimdan birisinde hata mı ne varmış sanırsam şuan aklıma gelmiyor çünkü kafam karışık onu için de farklı folik asit kullanıyorum
Yanlış anlamada Bilmemelerine şaşırdım açıkçası K KoaLa__ beklemede daha negatif şuanlık yanlış hatırlamıyorsam inşalllah yükselir hepimiz güzel haberler alırız
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün verdim 104.6 çıktı hamileyiiim
Sende hamilelik gözüküyor demiştim sana senden umutluyum diyeAşılamanın 16. Günündeyim bendede leke geldi sabah testte böyle çıktı ayın 8 i yada 9 u gibi adet olmam lazım normalde
Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftirSende hamilelik gözüküyor demiştim sana senden umutluyum diye![]()