Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

İnsülin önemli diye biliyorum ben gebelik planlarken , yanlışta biliyor olabilirim , onun için bişeyler kullandınmı
Canım şuan kan pıhtılaşması için Ecopirin kullanıyorum insülin direncim şuan iyi ilaç kullandığım için tahlillerim temiz çıkmıştı Diaformin kullanıyorum birde 2 kimyasal gebelik geçirdim onun için 5 yıl önce genetik test yaptırmıştım benim kromozomlarimdan birisinde hata mı ne varmış sanırsam şuan aklıma gelmiyor çünkü kafam karışık onu için de farklı folik asit kullanıyorum

İnsülin direnci değil de kan pıhtılaşması kötü kuzum bebeğin rahime tutunmasıni engelliyor kimyasala döndürüyor

yihhuuuuu :KK76: tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah :nazar: bize de dua et olur mu, yarın aşılamam var :KK200:
Kaçıncı gününde kan vermiştin, adet gecikmen var mıydı yazmışsındır belki ama kaçırdım ben.
Dualarimdasiniz hepiniz her biriniz RABBİM kucaklarinizi boş bırakmasın en güzeli en hayırlısını nasip etsin AMİN ECMAİN İNŞAALLAH kızlar 🌸 🌸 🦋

yihhuuuuu :KK76: tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah :nazar: bize de dua et olur mu, yarın aşılamam var :KK200:
Kaçıncı gününde kan vermiştin, adet gecikmen var mıydı yazmışsındır belki ama kaçırdım ben.
Dualarım sizinle kızlar inşallah hepimiz hamile kalıcaz bu ay🤲🏻 çatlatma iğnesinin 14.günü verdim kanı dün ve bugün sabah idrar testi yaptım silik çıkınca gidip kan verdim🥹

Buraya üye olduğum da hep tek başıma mücadele ettiğimi sanırdım meğer bir çok kadinimiz varmis mücadele eden yalnız değilmişim gerçekten umut oluyor tüm yazılanlar 🌸🦋

Canım şuan kan pıhtılaşması için Ecopirin kullanıyorum insülin direncim şuan iyi ilaç kullandığım için tahlillerim temiz çıkmıştı Diaformin kullanıyorum birde 2 kimyasal gebelik geçirdim onun için 5 yıl önce genetik test yaptırmıştım benim kromozomlarimdan birisinde hata mı ne varmış sanırsam şuan aklıma gelmiyor çünkü kafam karışık onu için de farklı folik asit kullanıyorum
Ben folik asit suyun içine atılandan kullanıyorum

Diyeceğim o ki veren RABBİM o yüzden herşeyin en güzeli en hayırlısını nasip etsin o yüzden alıştım en önemlisi aştım bunları üzülmüyorum sadece değişiklik görmek istiyorum onun stresini yaşıyorum bu hayırlısı olsun ☺️

Evet canım :KK200: mikroçipliyi sordum da onu bilmiyorlarmış yine eski usul olacak bakalım bu ay tutar inşallah :dua:

K KoaLa__ ben senin gebelik haberini kaçırmışım canım, gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısıyla :nazar::KK200: ve darısı başımıza olsun :)
Yanlış anlamada Bilmemelerine şaşırdım açıkçası K KoaLa__ beklemede daha negatif şuanlık yanlış hatırlamıyorsam inşalllah yükselir hepimiz güzel haberler alırız 😍

Back
X