• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
bende hem 12. Günde hem de 14. Günde negatif gördüm inşallah sonradan pozitif döner.

Evet canım :KK200: mikroçipliyi sordum da onu bilmiyorlarmış yine eski usul olacak bakalım bu ay tutar inşallah :dua:

K KoaLa__ ben senin gebelik haberini kaçırmışım canım, gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah hayırlısıyla :nazar::KK200: ve darısı başımıza olsun :)
Yok canım benim değil beklemedeyim ben şuan negatif sonuç 😂

Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
Kalbini ferah tut ve hisset pozitif düşün pozitif olsun evrene ne gönderirsen dönüşü öyle oluyor gerçekten bak 🦋🌸

Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?
Merhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)

Merhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)
İğnenin yan etkileri de mi olmadı sende

28 temmuzda catlatma ignesi vurdum hala midem bulanıyor

Ben de 21 temmuzda 5. Günde doktora göründüm bana klomen verdi x2 kere 5 gün. 29 unda çağırdı. Yumurtalara baktı çok iyi dedi. Ovitrelle yazdı. Şükür ki aynı gün bulduk ve 13.00 te vuruldum. Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. 30 akşamı (dün) değerlendirdim. Bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı vardı. Ne yapmalıyım çatlama ağrısı mı acaba. Bugün durup yarın mı değerlendireyim bugün de olmalı mı... 😕

Eklentiler

• IMG_3090.webp
    IMG_3090.webp
    164 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bat 13 ağustos sizce sahte pozitif mi. Adet olacakmışım gibi kasık ve bel sancım da var göğüs uçlarım sızlıyor

Back
X