Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Adet olduysan da takma hayırlısı olsun canım RABBİM en güzelini en hayırlısını nasip etsin AMİN ECMAİN İNŞAALLAH 🤲🏽🌸🦋

Büşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum

Büşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum
Merhaba tedavi mi yaptınız yumurta catlatma ignesi mi vurdunuz

Tedavisiz deniycem bu sefer ya vücudumu dinlendiricem , bekle biraz daha adet geçsin öyle yap yavrum

Arkadaşlar çatlatma iğnesi ve aşılama olup olumsuz sonuç alanlar kaçıncı gün adet oldunuz yada tam adet tarihinizde mi adet oldunuz ?

Hayır ilacın bitmesi adet zamanıma denk geliyordu ama bu ay aşılama sonrası kanamam olduğundan dolayı progestan kullandım ve iki kutu duphaston kullandığım için ilaç geç bittiğinden adet tarihim gecikti
Anladım benim de aşılamanın 14. Günü Çatlatma iğnesinin 16. Günü beklenen adet tarihimde 13 Ağustos bu yüzden sordum

ayyy ne güzel ben bekleyemedigim için erken verdim cumartesi günü 15 oluyordu ben Çarşamba verdim 12.gün verdim
Erken olabilir çünkü hemen yumurtalar çatlamayabilir benim daha önce 2 aşılamamda da ovitrelleye rağmen iğneyi vurunduktan 2-3 gün sonra çatlıyordu yumurtam bu ay ilk kez iğneyi vurduktan hemen sonra çatladı kanla baktık çatlamış diye yani 14 günden önce test yapmak erken olabilir adet tarihiniz de yapsanız daha sağlıklı olur

Back
X