Merhaba bnm de transfere Üç gün kala iptal olduMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Geçmiş olsunMerhaba bnm de transfere Üç gün kala iptal olduhastalandım kanımda yüksek oranda enfeksiyon vardı riske atmayalım dedi şimdi ne zaman adet olurum acaba 5günlük duphaston günde üç kez kullan bırak denildi
Hadi inşallah ben de adet olurum da tekrardan transfer hazırlığına başlarımGeçmiş olsunBen duphaston çok kullandım ama 5 gün hep. Genelde hap bitince 1 hafta sonra adet oluyordum.
Evet gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Sürekli bir şeyler çıkıyor hesapta olmayan.Hadi inşallah ben de adet olurum da tekrardan transfer hazırlığına başlarımyoksa temmuza kalır temmuzda da düğün filan var kardeşimin ayy düşünmeyim diyorum ama çok yoruldum
Kesinlikle Allah selamet versin hepimize şu içimize ferahlık versin duacıyımEvet gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Sürekli bir şeyler çıkıyor hesapta olmayan.
Geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum bu yolda size maddi manevi. Ben de 33 yaşındayım yumurtalığımda çikolata kisti vardı tam transfer aşamasına geçtik rahmimde polip çıktı. Yarın polipi aldıracağım Histereskopiyle. Tabi transferim de temmuza kaldı.Merhaba ben 35 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim korunmadık ve hiç gebelik olmadi tüp bebek için doktorla görüştük miyom çıktı Histeroskobi ile miyomum alındı hayırlısıyla temmuz ayında başlayacağız.
Merhaba histereskopi sonrası nasıldınız acaba ben de yaptıracağım yakında ama biraz endişeliyim, ne kadar sürüyor, refakatçi olmadan gidilebiliyor mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirimMerhaba ben 35 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim korunmadık ve hiç gebelik olmadi tüp bebek için doktorla görüştük miyom çıktı Histeroskobi ile miyomum alındı hayırlısıyla temmuz ayında başlayacağız.
Yarın olacağım canım ben de 2 buçukta. Ama yumurta toplama işlemi oldunuz mu bilmiyorum ondan daha hafif bir işlemmiş. Zaten birkaç saat içinde ayrılıyorsun hastaneden. Refakatçiye gerek olmaz bence.Merhaba histereskopi sonrası nasıldınız acaba ben de yaptıracağım yakında ama biraz endişeliyim, ne kadar sürüyor, refakatçi olmadan gidilebiliyor mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
Evet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarımYarın olacağım canım ben de 2 buçukta. Ama yumurta toplama işlemi oldunuz mu bilmiyorum ondan daha hafif bir işlemmiş. Zaten birkaç saat içinde ayrılıyorsun hastaneden. Refakatçiye gerek olmaz bence.
Geçmiş olsun umarım çok rahat geçer diğer süreçler deEvet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarım
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım çok rahat geçer diğer süreçler de
Çok teşekkürler inşallah hepimizinki güzel geçer.Evet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarım
Transfer olmadınız galiba siz de henüz değil mi havuz yöntemi sanırım iki kez opu olduğuna göreEvet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarım
İnşallah kolaylıklar size de. Taze transfer ne oluyor acaba. Benim tek embriyom var ve donduruldu. Polip ve ameliyat çıkınca gecikti şimdi Transferi bekliyoruz.Merhabalar bizim de tedavimiz yeni başladı haziran ayıyla beraber ilaç kullanımları opu ve temmuzda transfer planlaması yapıldı sanırım taze transfer olacak
Hayırlısı olsun ben de 17 nisanda oldum opuyu. Embriyolarınız donduruldu mu.Selamlar bende 10 mayısta opu oldum transferimiz temmuza kaldı rahim dinlendirme aşamasındayım şuan
Rahim dinlendirme neden yapılıyor acaba. Şimdi ben de yarın polip ameliyatı olacağım benim de mi dinlendirilecek kiSelamlar bende 10 mayısta opu oldum transferimiz temmuza kaldı rahim dinlendirme aşamasındayım şuan
Merhaba, tabii bildiğim kadarıyla açıklayım, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan sonra laboratuvarda döllenme gerçekleştirilip embriyolar dondurulur ve anne adayının sonraki regl döngülerinden birinde anneye transfer edilirse dondurulmuş embriyo transferi, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan hemen sonra mevcut regl döngünüzde oluşturulan embriyolar döllenme işlemine müteakiben 3.gün ya da 5.günde transfer ediliyorsa taze transfer deniyor.İnşallah kolaylıklar size de. Taze transfer ne oluyor acaba. Benim tek embriyom var ve donduruldu. Polip ve ameliyat çıkınca gecikti şimdi Transferi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?