Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

tusemsu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2024
29
2
1
33
Merhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.

Merhaba bnm de transfere Üç gün kala iptal oldu hastalandım kanımda yüksek oranda enfeksiyon vardı riske atmayalım dedi şimdi ne zaman adet olurum acaba 5günlük duphaston günde üç kez kullan bırak denildi

Merhaba bnm de transfere Üç gün kala iptal oldu hastalandım kanımda yüksek oranda enfeksiyon vardı riske atmayalım dedi şimdi ne zaman adet olurum acaba 5günlük duphaston günde üç kez kullan bırak denildi
Geçmiş olsun Ben duphaston çok kullandım ama 5 gün hep. Genelde hap bitince 1 hafta sonra adet oluyordum.

Geçmiş olsun Ben duphaston çok kullandım ama 5 gün hep. Genelde hap bitince 1 hafta sonra adet oluyordum.
Hadi inşallah ben de adet olurum da tekrardan transfer hazırlığına başlarım yoksa temmuza kalır temmuzda da düğün filan var kardeşimin ayy düşünmeyim diyorum ama çok yoruldum

Hadi inşallah ben de adet olurum da tekrardan transfer hazırlığına başlarım yoksa temmuza kalır temmuzda da düğün filan var kardeşimin ayy düşünmeyim diyorum ama çok yoruldum
Evet gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Sürekli bir şeyler çıkıyor hesapta olmayan.

Merhaba ben 35 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim korunmadık ve hiç gebelik olmadi tüp bebek için doktorla görüştük miyom çıktı Histeroskobi ile miyomum alındı hayırlısıyla temmuz ayında başlayacağız.

Geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum bu yolda size maddi manevi. Ben de 33 yaşındayım yumurtalığımda çikolata kisti vardı tam transfer aşamasına geçtik rahmimde polip çıktı. Yarın polipi aldıracağım Histereskopiyle. Tabi transferim de temmuza kaldı.

Merhaba histereskopi sonrası nasıldınız acaba ben de yaptıracağım yakında ama biraz endişeliyim, ne kadar sürüyor, refakatçi olmadan gidilebiliyor mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirim

Merhaba histereskopi sonrası nasıldınız acaba ben de yaptıracağım yakında ama biraz endişeliyim, ne kadar sürüyor, refakatçi olmadan gidilebiliyor mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
Yarın olacağım canım ben de 2 buçukta. Ama yumurta toplama işlemi oldunuz mu bilmiyorum ondan daha hafif bir işlemmiş. Zaten birkaç saat içinde ayrılıyorsun hastaneden. Refakatçiye gerek olmaz bence.

Selamlar bende 10 mayısta opu oldum transferimiz temmuza kaldı rahim dinlendirme aşamasındayım şuan

Yarın olacağım canım ben de 2 buçukta. Ama yumurta toplama işlemi oldunuz mu bilmiyorum ondan daha hafif bir işlemmiş. Zaten birkaç saat içinde ayrılıyorsun hastaneden. Refakatçiye gerek olmaz bence.
Evet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarım

Merhabalar bizim de tedavimiz yeni başladı haziran ayıyla beraber ilaç kullanımları opu ve temmuzda transfer planlaması yapıldı sanırım taze transfer olacak

Evet iki kez opu geçirdim inşallah bu da hafif bir işlem olur sizinki de iyi geçer umarım
Çok teşekkürler inşallah hepimizinki güzel geçer.
Transfer olmadınız galiba siz de henüz değil mi havuz yöntemi sanırım iki kez opu olduğuna göre

Merhabalar bizim de tedavimiz yeni başladı haziran ayıyla beraber ilaç kullanımları opu ve temmuzda transfer planlaması yapıldı sanırım taze transfer olacak
İnşallah kolaylıklar size de. Taze transfer ne oluyor acaba. Benim tek embriyom var ve donduruldu. Polip ve ameliyat çıkınca gecikti şimdi Transferi bekliyoruz.

Selamlar bende 10 mayısta opu oldum transferimiz temmuza kaldı rahim dinlendirme aşamasındayım şuan
Rahim dinlendirme neden yapılıyor acaba. Şimdi ben de yarın polip ameliyatı olacağım benim de mi dinlendirilecek ki

İnşallah kolaylıklar size de. Taze transfer ne oluyor acaba. Benim tek embriyom var ve donduruldu. Polip ve ameliyat çıkınca gecikti şimdi Transferi bekliyoruz.
Merhaba, tabii bildiğim kadarıyla açıklayım, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan sonra laboratuvarda döllenme gerçekleştirilip embriyolar dondurulur ve anne adayının sonraki regl döngülerinden birinde anneye transfer edilirse dondurulmuş embriyo transferi, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan hemen sonra mevcut regl döngünüzde oluşturulan embriyolar döllenme işlemine müteakiben 3.gün ya da 5.günde transfer ediliyorsa taze transfer deniyor. Ben de tedavi sürecinde yeni öğrendim, ayrıntısıyla yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…