Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

yani canım deneme yanılma veya olasılıkla ilerlemek çok mantıksız bana gerek yok hem maliyetli dedi doktor ama ikincisini deneyeceğiz bu sebepten mesela daha mı ucuza geldi sanki. üç embriyo pgt ücreti vereceğiz. tamam belki sadece pgt yle kesin sonuç alınmaz ama kimyasalın da en büyük sebebi genetik kaynaklı diyor ee sen bana pgt yaptırtmadın şimdi de dondurduk artık yaparsak bozulur diyorsun ne yapim ben şimdi

Doktorum ilk transferimde gerek yok demesine rağmen eşim genetiğe göndermeyi çok istemişti onu dinlemedim 9.haftada kalbi durunca iyi bi yer iyi bir doktorda kürtaj olsun istedik sonrasında sıkıntı olmasın diye bi dünya ona para gitti üstüne üstelik yeniden transfer için bekleme sürecinde transfer ücreti de yükseldi şimdi doktorlar gerek yok demekle bizde maliyeti mi düşürmüş oluyorlar seksenine semerine mal oluyor sadece maddiyat da değil onu bi şekilde hallediyorsun manevi olarak yıpranmayı demiyorum bile o yüzden tüp bebek protokolünün gözden geçirilmesi gerekiyor sana tavsiyem embriyolarını iyi bir merkeze taşıyıp genetiğe göndermen olur çünkü doktorun kendine ve laboratuvara hiçbir şekilde güvenmiyor üstelik embriyonun kalitesi çok iyi böyle bir risk %1ve daha azı burdan bi arkadaş da bnm yaptırdığım gibi yaptı 21haftalık hamile şuan Şişli Memorialde o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…