İlk transferimde tek embriyo vardı tutunamadı maalesef o yüzden ikinci tur deniyoruz şimdiÇok teşekkürler inşallah hepimizinki güzel geçer.
Transfer olmadınız galiba siz de henüz değil mi havuz yöntemi sanırım iki kez opu olduğuna göre
Aa bak bunu bilmiyordum canım teşekkürler açıkladığın için ben hepsi donduruluyor zannediyorum. Baya iyiymiş aslında çabucak gelişiyor herşey böyle bekle bekle geçmiyor zaman. Tabi her şeyin yolunda gitmesi lazım sanırım taze transferde. Benim bir sürü şey çıktıMerhaba, tabii bildiğim kadarıyla açıklayım, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan sonra laboratuvarda döllenme gerçekleştirilip embriyolar dondurulur ve anne adayının sonraki regl döngülerinden birinde anneye transfer edilirse dondurulmuş embriyo transferi, eğer yumurta toplama işlemi ve spermiogram yapıldıktan hemen sonra mevcut regl döngünüzde oluşturulan embriyolar döllenme işlemine müteakiben 3.gün ya da 5.günde transfer ediliyorsa taze transfer deniyor.Ben de tedavi sürecinde yeni öğrendim, ayrıntısıyla yazdım.
Ne demek canımAa bak bunu bilmiyordum canım teşekkürler açıkladığın için ben hepsi donduruluyor zannediyorum. Baya iyiymiş aslında çabucak gelişiyor herşey böyle bekle bekle geçmiyor zaman. Tabi her şeyin yolunda gitmesi lazım sanırım taze transferde. Benim bir sürü şey çıktıhayırlısı hepimiz için
Amin inşallahNe demek canımEvet ben de duyduğumda aaa daha hızlı yani demiştim fakat riskleri de var. Bazı doktorlar dondurulmuş tercih ediyor. Her birimizin süreci farklı farklı ne çıkacağını bilemiyoruz her şeyi kolaylıkla rahatlıkla atlatalım inşallah güzel haberleri alalım
Anladım canım inşallah tutar hayırlısıyla. Benim de tek embriyo ve orta kalite çok ümidimiz yok ama deneyeceğiz tabi transferi mecburİlk transferimde tek embriyo vardı tutunamadı maalesef o yüzden ikinci tur deniyoruz şimdi
İnşallah her şey güzel olurAnladım canım inşallah tutar hayırlısıyla. Benim de tek embriyo ve orta kalite çok ümidimiz yok ama deneyeceğiz tabi transferi mecbur
Merhaba histereskopi sonrası nasıldınız acaba ben de yaptıracağım yakında ama biraz endişeliyim, ne kadar sürüyor, refakatçi olmadan gidilebiliyor mu acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
Merhaba canim öncelikle geçmiş olsun. Histoskorobi 30-40 dk arası sürüyor benim ki 1 saat 20 dk sürdü uzun sürdüğü için su zehirlenmesi olmasın diye yarıda bitirmek zorunda kaldılar tabi içeride miyom da kaldı, 1 gün hastanede konakladim ertesi sabah çıkışım yapıldı.Gayet rahat ve iyiydim yanımda refakatçi vardı tabi ki, onu doktorla konuş istersen. Aynı gün cikacaksan araç kullanıyorsan yanında birisi olması gerekiyor anestezi altında oluyorsun herhangi kazaya sebebiyet vermemesi için, Histeroskobi sonrası ilk adet zamani sancım çok oldu ve sürekli ağrı kesici ictim doktor ağrı kesici sadece parol kullanmami soyledi esimede soyledi sadece parol içeceksin ağrı olduğu zamanlar.Ben 9 Mayıs'ta oldum hala arada leke şeklinde geliyor temmuz -agustos arası doktüp bebeğe baslayacagiz dedi ilk denem olacak hayırlısıyla tutar inşallah
Canım peki histereskopi esnasında herhangi bir işlem yapılamadı mı o zaman rahime miyom içerde kalmışsa. Yani tekrar mı olacaksın miyom için.Merhaba canim öncelikle geçmiş olsun. Histoskorobi 30-40 dk arası sürüyor benim ki 1 saat 20 dk sürdü uzun sürdüğü için su zehirlenmesi olmasın diye yarıda bitirmek zorunda kaldılar tabi içeride miyom da kaldı, 1 gün hastanede konakladim ertesi sabah çıkışım yapıldı.Gayet rahat ve iyiydim yanımda refakatçi vardı tabi ki, onu doktorla konuş istersen. Aynı gün cikacaksan araç kullanıyorsan yanında birisi olması gerekiyor anestezi altında oluyorsun herhangi kazaya sebebiyet vermemesi için, Histeroskobi sonrası ilk adet zamani sancım çok oldu ve sürekli ağrı kesici ictim doktor ağrı kesici sadece parol kullanmami soyledi esimede soyledi sadece parol içeceksin ağrı olduğu zamanlar.Ben 9 Mayıs'ta oldum hala arada leke şeklinde geliyor temmuz -agustos arası doktor tüp bebeğe baslayacagiz dedi ilk denem olacak hayırlısıyla tutar inşallah
Canım üzülme yalnız değilsin nasipten öte yol yok galiba bunu dün çok net anladım geçenlerde 23mayıs transferim vardı 20sinde hastalandım kusma ishal filan kanıma bakıldı crp yüksek çıktı üç gün kala transfer iptal oldu duphaston başlandı adet oldum 3.günü dün gittim ki sol tarafta kist 18ml transfer hayali kurarken bu sefer de kisti eritmek için tedavi uygulanacak bakalım temmuza nasip olacak mı dün oturdum ağladımCanım peki histereskopi esnasında herhangi bir işlem yapılamadı mı o zaman rahime miyom içerde kalmışsa. Yani tekrar mı olacaksın miyom için.
Ben de bugün oldum 1,5 saat içeride kaldım ve hsg de polip gözüküyordu bu yüzden histereskopi oldum sonuç hiçbir şey bulamadılar polip yokmuş rahimde enfeksiyon varmış dendi. Boşuna mı oldum ne oldu hiçbir şey anlamadım. Madem polip yoktu hsg de nasıl polip gözüktü. Aldığım narkoza mı yanayım verdiğim ücrete mi bilemedim
Rabbim gani gani şifa versin su gibi aksın kolaylıkla sürecimiz. İyi ki çekmişiz bu süreci diyip sonu güzel olsun inşallah canım hepimizinCanım üzülme yalnız değilsin nasipten öte yol yok galiba bunu dün çok net anladım geçenlerde 23mayıs transferim vardı 20sinde hastalandım kusma ishal filan kanıma bakıldı crp yüksek çıktı üç gün kala transfer iptal oldu duphaston başlandı adet oldum 3.günü dün gittim ki sol tarafta kist 18ml transfer hayali kurarken bu sefer de kisti eritmek için tedavi uygulanacak bakalım temmuza nasip olacak mı dün oturdum ağladım
Amin canım hepimiz için güç kuvvet hayırlı ve kolayca nasip olsun istiyorumRabbim gani gani şifa versin su gibi aksın kolaylıkla sürecimiz. İyi ki çekmişiz bu süreci diyip sonu güzel olsun inşallah canım hepimizin
Embriyolar dolduruldu 5.gun embriyosu.Hayırlısı olsun ben de 17 nisanda oldum opuyu. Embriyolarınız donduruldu mu.
Hayir canım şimdilik olmayacağım iki doktora gittim ikiside kazıyarak çıkartacağız dedi hepsini alamayabiliriz dedi kazıyarak çıkartacağız dedi tüp bebegide temmuzda yapacağız dedi kontrol gidip geleceğim, unutmadan doktordan mutlaka ameliyat raporunu isteyin yanınızda bulunsunCanım peki histereskopi esnasında herhangi bir işlem yapılamadı mı o zaman rahime miyom içerde kalmışsa. Yani tekrar mı olacaksın miyom için.
Ben de bugün oldum 1,5 saat içeride kaldım ve hsg de polip gözüküyordu bu yüzden histereskopi oldum sonuç hiçbir şey bulamadılar polip yokmuş rahimde enfeksiyon varmış dendi. Boşuna mı oldum ne oldu hiçbir şey anlamadım. Madem polip yoktu hsg de nasıl polip gözüktü. Aldığım narkoza mı yanayım verdiğim ücrete mi bilemedim
Cok yipraniyoruz sürekli birşeyler çıkıyor ama umutluyum şimdi öğrendim bir tanıdıgin arkadaşına doktor çocuğun olmaz demiş miyom felan varmış rahmini alacagiz demişler ama ameliyat olmuş 1 ay içerisinde hamile kalmış ve düşük tehlikesi varmış ama güzel haberCanım üzülme yalnız değilsin nasipten öte yol yok galiba bunu dün çok net anladım geçenlerde 23mayıs transferim vardı 20sinde hastalandım kusma ishal filan kanıma bakıldı crp yüksek çıktı üç gün kala transfer iptal oldu duphaston başlandı adet oldum 3.günü dün gittim ki sol tarafta kist 18ml transfer hayali kurarken bu sefer de kisti eritmek için tedavi uygulanacak bakalım temmuza nasip olacak mı dün oturdum ağladım
Hadi hayırla kolaylıkla olsun canım. Benim ameliyat oldu fakat polip yokmuş. Şaka gibi. Boşu boşuna narkoz aldım. Sadece rahimde enfeksiyon tespit edilmiş doktor dedi iyi ki histereskopi yapmışız görmüş olduk dedi. Ama ameliyat olmadı.Hayir canım şimdilik olmayacağım iki doktora gittim ikiside kazıyarak çıkartacağız dedi hepsini alamayabiliriz dedi kazıyarak çıkartacağız dedi tüp bebegide temmuzda yapacağız dedi kontrol gidip geleceğim, unutmadan doktordan mutlaka ameliyat raporunu isteyin yanınızda bulunsun
Hayat varsa umut var ve nice mucizelere gebe sağlıkla kavuşsunCok yipraniyoruz sürekli birşeyler çıkıyor ama umutluyum şimdi öğrendim bir tanıdıgin arkadaşına doktor çocuğun olmaz demiş miyom felan varmış rahmini alacagiz demişler ama ameliyat olmuş 1 ay içerisinde hamile kalmış ve düşük tehlikesi varmış ama güzel haber
Bende acıbadem international da yarın opu olacağız m dondurulmuş transfer yapacaklar polip gördü ilaçlardan sanırım alırız dedi ama ben henü aldırmak gereği görmedim adetle gidebilir transferden önce varsa evet hiatereskopi olacağım bendeMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Aynen canım işte benim de alacaktı histereskopi oldum çıktım polip yokmuş dendi nasıl olmayan bir şey var görülüyor anlamıyorum. İnşallah senin öyle bir şey olmaz boşu boşuna narkoz aldım o kadar ağırdı zor kendime geldim parası da cabası. Tabi transferim de gecikti bir ay ama enfeksiyon varmış onu gördüler en azından belki de öyle transfer olsa tutmazdı diyo hoca. Her şeyde var bi hayır bakalım. Allah yardımcımız olsun hepimizinBende acıbadem international da yarın opu olacağız m dondurulmuş transfer yapacaklar polip gördü ilaçlardan sanırım alırız dedi ama ben henü aldırmak gereği görmedim adetle gidebilir transferden önce varsa evet hiatereskopi olacağım bende
Bir kaç doktora daha sormak gerek polip var dendi evet ama biraz bekleyip bir ay sonra başka doktora sormak gerek bence Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAynen canım işte benim de alacaktı histereskopi oldum çıktım polip yokmuş dendi nasıl olmayan bir şey var görülüyor anlamıyorum. İnşallah senin öyle bir şey olmaz boşu boşuna narkoz aldım o kadar ağırdı zor kendime geldim parası da cabası. Tabi transferim de gecikti bir ay ama enfeksiyon varmış onu gördüler en azından belki de öyle transfer olsa tutmazdı diyo hoca. Her şeyde var bi hayır bakalım. Allah yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?