Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoda da hiç görünmüyor ki off gideyim kan testi yapayım.Eki Görüntüle 3620444 Kızlar.. hayalet çizgi mi o![]()
Fotoda da hiç görünmüyor ki off gideyim kan testi yapayım.
Fotoda da hiç görünmüyor ki off gideyim kan testi yapayım.
17sinde oldum transferi D+5 bugün ama ilk testim beklemiyordum şuan napacağımı bilemedim, 3-4 saat sonra bir test daha mı yapsam direk gidip kana mı baksamÇok silik bi çizgi görünüyor bence. Kaç gün önce transfer oldunuz
Şaşı olacaz 2.çizgi aramaktan
Ben idrar testi yapmadım canım. İlk gebeliğimde kan sonucunu aldıktan sonra hatıra olsun diye idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Değerim de 1800 falandıSenin idrarda çıkmamış mıydı canım
Yok markası ar+ı med , 2.testi farklı bir markayla yapayım haklısın.Silik çizgi görünüyor canım ama daysdoctorsa marka güvenme başka marka yap istersen. Bu mor kapaklı days doctordan ben yapmıstım baya pozitif çıktı ama kanda negatifti farklı marka dene elinde varsa![]()
DuruDur
Sorma canım yaaa sildim zaten :/ keşke buradaki arkadaşları dinleyip hiç test yapmasaydım tüm moralim bozuldu. Cuma günü kan vereceğim yoksa da hayatıma bakıcam ya, çok sıkıldım artık. Annem kanser hastası şu bir kaç günde kötü haberler aldık, Her günüm üzüntü içinde geçti. En çok onun için istemiştim güzel sonuç almayı ama gereksiz umutlandım galiba. İnş buradaki herkesin sonucu beklediği gibi olur, kalbinizden geçen olsun.Şaşı olacaz 2.çizgi aramaktanyakınlaştırınca kayboluyor uzaktan bakınca var evet bir gölge. Offf biz bi ohh çekemicek miyiz arkadaş. Ne çektik bee
İnş benim de öyle olur canım negatif çıktı çünküBen idrar testi yapmadım canım. İlk gebeliğimde kan sonucunu aldıktan sonra hatıra olsun diye idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Değerim de 1800 falandıo yüzden idrar testine güvenmiyorum. Dün burada okudum 7.ve 8.gün idrar testi yapıp negatif gören biri 9.gün kanda pozitif görmüştü.
Çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar dliyorumSorma canım yaaa sildim zaten :/ keşke buradaki arkadaşları dinleyip hiç test yapmasaydım tüm moralim bozuldu. Cuma günü kan vereceğim yoksa da hayatıma bakıcam ya, çok sıkıldım artık. Annem kanser hastası şu bir kaç günde kötü haberler aldık, Her günüm üzüntü içinde geçti. En çok onun için istemiştim güzel sonuç almayı ama gereksiz umutlandım galiba. İnş buradaki herkesin sonucu beklediği gibi olur, kalbinizden geçen olsun.![]()
4. Gün embriyosu canım 8. Gün çok da erken değildir heralde dedim ama bilmiyorum erken heralde 10. Gün kan vereceğim artık. Ona göre de doktora sorup ilaçları keserim artık o 14. Gün ver demiştiÇok geçmiş olsun canım annene acil şifalar dliyorumAma testleri gerçekten erken yapıyorsunuz bak her test yapan aynı şekilde hemen görmüyor varsa da yoksa da üzücü oluyor gerek yok, olacağına varacak ne yapalım biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz da zaten, kalanı Allaha bırakmamız lazım, benim de içim içimi yiyor oldu mu olacak mı daha üçüncü günüm, ama ne yapayım daha, sen ne yapacaksın daha dimi?
Neden gereksiz olduğunu düşündün ki? Yarın tekrar yap daha netleşirse hemen git kan testi yaptır. Son dk umutsuzluğa kapılma sakın. Annen için çok üzgünm çok geçmiş olsunSorma canım yaaa sildim zaten :/ keşke buradaki arkadaşları dinleyip hiç test yapmasaydım tüm moralim bozuldu. Cuma günü kan vereceğim yoksa da hayatıma bakıcam ya, çok sıkıldım artık. Annem kanser hastası şu bir kaç günde kötü haberler aldık, Her günüm üzüntü içinde geçti. En çok onun için istemiştim güzel sonuç almayı ama gereksiz umutlandım galiba. İnş buradaki herkesin sonucu beklediği gibi olur, kalbinizden geçen olsun.![]()
Keşke test yapmasaydınız. Burada arkadaşları uyarıyoruz ama maalesef sabırsız davranıyorlar. Stres olup süreci etkiliyorsunuz. İnşallah kanda pozitif çıkar. Testlere güvenmeyin.Kızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif![]()
Kan ver. Teste gerek yok.Kızlar günaydın 4. Gün embriyosu bugün 8. Gün sizce çıkar mı varsa? Bi idrar testi yapayım mı erken mi yoksa sizce
Nasıl 5.gün sen benden 1 gün sonra yani 18inde transfer olmadın mı? Bugün D+ 4 olması gerek. Daha implantasyon bugün oluyordur kana bile geçmemiştir idrara nasıl geçsin .Kızlar günaydın 5.gün idrar testi yaptım az önce negatif![]()