Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Doktorunuz kim?

İnşallah canım perfectbaby 🥰 Senin ne durumda nasıl gidiyor sürecin ? Dinleniyor musunuz ayakta mı geçiriyorsunuz 😌
Canım ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım kendimi çok yormadan onun dışında çoğu şeyi eşim yapıyor normalde çok hareketli bi insanımdır ama bu süreçte çok yormuyorum 8.gün lekelenmem gelince doktorum progesteron iğne yapılsın dedi gitmişken test yaptırın beta bakılsın demişti bugün 10.gün yine baktırdım sonuç bekliyorum 🥹🤲dualarınızı bekliyorum 🥰🤲inşallah herkese umut olurum

Canım ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım kendimi çok yormadan onun dışında çoğu şeyi eşim yapıyor normalde çok hareketli bi insanımdır ama bu süreçte çok yormuyorum 8.gün lekelenmem gelince doktorum progesteron iğne yapılsın dedi gitmişken test yaptırın beta bakılsın demişti bugün 10.gün yine baktırdım sonuç bekliyorum 🥹🤲dualarınızı bekliyorum 🥰🤲inşallah herkese umut olurum
O zaman sonucu bize hemennnnn bildirmelisin. İnşallah güzel bir hcg değeri alacaksınnn dualarımız bir kalbim seninlee 💙🥲

Arkadaşlar 2 temmuzda ilk kez transfer işlemim oldu, 18 temmuzda kese göründü çok sükür 🤲 1 ağustosta kontrolüm olacak inşallah kalp atışını da duyacağız. Bu süreçte bel ve kasık ağrısı yaşıyorum, çok hafif kahverengimsi kanamam oluyor ama bunlar normalmiş. Herkesin yaşadığı farklıdır ama korkmayın kanama olsa bile dediler. İğne, fitil ve ilaç tedavisi devam ediyor. Bugün 5 hafta 3 günlük minikim :)
inşallah herkes mutlu haberler alır.

Arkadaşlar 2 temmuzda ilk kez transfer işlemim oldu, 18 temmuzda kese göründü çok sükür 🤲 1 ağustosta kontrolüm olacak inşallah kalp atışını da duyacağız. Bu süreçte bel ve kasık ağrısı yaşıyorum, çok hafif kahverengimsi kanamam oluyor ama bunlar normalmiş. Herkesin yaşadığı farklıdır ama korkmayın kanama olsa bile dediler. İğne, fitil ve ilaç tedavisi devam ediyor. Bugün 5 hafta 3 günlük minikim :)
Ben de 2 temmuzda transfer oldum. 25 temmuzda ilk kontrole gideceğim inşallah.

Sen de mi test yaptın aaaa erken ama valla bak hızına yetişemiyorum test yapanların 😂
Yaptım. Silik çizgi olunca bu bilgiyle ne yapacağımı bilemedim gittim bir de kan verdim, şimdi kanda beta çıksa da çıkmasa da en az 2 gün daha beklemem gerekicek 😅 sonuç olarak başladığım noktada olucam 1-2 saat sonra 🤦🏻‍♀️

bende 3 temmuz transfer tarihim ,31 temmuz ilk randevum

Ayy soruyu nasıl üstüme alınıp da bide ne güzel cevap vermişim 🤣 heyecanıma verin 😅 o da yapmış ama hiç dememiş nasıl pozitif çıksın diye. D+4 de pozitif değil diye tribe sokuyor burada herkesi 🤣🤣🤣
Olsun ya keşke hepimiz çift çizgileri görsek, yükselen beta larla devam etsek valla zaman geçmiyor hem umut hem umutsuzluk çok değişik🥹

Back
X