Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transfer 😍 dilerim sende pozitifi görürsün Rabbim kucağını boş bırakmasın. Aminnn🤲🥰
Di mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyor🥺Böyle belirti olmadan da pozitif sonuç alacağımızı duyabileceğimize dair mesajlar o kadar umut veriyor ki Rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız 🤲🤲💖

Lütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu 🎉
Di mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyor🥺Böyle belirti olmadan da pozitif sonuç alacağımızı duyabileceğimize dair mesajlar o kadar umut veriyor ki Rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız 🤲🤲💖

Merhabalar ben daha yeni başlıyorum sürece 5.gun gonalf kullandım 5 gündür. Bugün muayeneye gittim saydığım.kadariyla 6 tane yumurta boyutu verdi hemşireye bu artar mı toplama gününe kadar yoksa bugün olanlar mi olur sadece

Ben burada konu başlığı bile açtım bakabilirsiniz 🫠
Bazı kişiler belirtiler, yerleşme kanası falan gördüğünü söylüyor bazı kişilerde (benim gibi) belirtisiz olduğunu söylüyor
Belirtim yok diye üzülmeyin
Transferden sonra sizin moralinizi yüksek tutmanız şart bebeğinizin tutunması için ♥️
Düşünmemeye çalışın film izleyin diziye başlayın çıkın yürüyüşler yapın
Birde sakın test yapmayın evde
Ben 12 gün sabrettim doktorumda yaptırdım testimi
İnanın doktorumun ağzından çıkacak kelimeleri duyarken yaşadığım heyecana değdi 🧿♥️♥️🕊️

Ben burada konu başlığı bile açtım bakabilirsiniz 🫠
Bazı kişiler belirtiler, yerleşme kanası falan gördüğünü söylüyor bazı kişilerde (benim gibi) belirtisiz olduğunu söylüyor
Belirtim yok diye üzülmeyin
Transferden sonra sizin moralinizi yüksek tutmanız şart bebeğinizin tutunması için ♥️
Düşünmemeye çalışın film izleyin diziye başlayın çıkın yürüyüşler yapın
Birde sakın test yapmayın evde
Ben 12 gün sabrettim doktorumda yaptırdım testimi
İnanın doktorumun ağzından çıkacak kelimeleri duyarken yaşadığım heyecana değdi 🧿♥️♥️🕊️
Ne güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimde ❤️iyi ki var böyle insanlar bu süreçte seni anlayan senin yürüdüğün yoldan gidenlerle yan yana olmak o kadar kıymetli ki… günlerdir buradaki yorumları okuyordum, yazılanlardan kendime iyi gelecek mesajlar arıyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum şimdi birkaç cümle yazıp birkaç cümle duyabilmek için. Çok teşekkür ederim🙏 siz İzmir’de mi yaşıyorsunuz smyrna 35 görünce merak ettim, ben de izmirdeyim. Bir de buradaki belirti ile ilgili konu başlığınız nedir?

Ne güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimde ❤️iyi ki var böyle insanlar bu süreçte seni anlayan senin yürüdüğün yoldan gidenlerle yan yana olmak o kadar kıymetli ki… günlerdir buradaki yorumları okuyordum, yazılanlardan kendime iyi gelecek mesajlar arıyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum şimdi birkaç cümle yazıp birkaç cümle duyabilmek için. Çok teşekkür ederim🙏 siz İzmir’de mi yaşıyorsunuz smyrna 35 görünce merak ettim, ben de izmirdeyim. Bir de buradaki belirti ile ilgili konu başlığınız nedir?
Birbirimize ilaç gibi geliyoruz burada ♥️♥️
Ben İzmirliyim 🫠 o yüzden ismimi İzmir’de bekarken aldım ☺️
Şimdi İstanbul’da yaşıyorum
İlk transferiniz mi ☺️
Benim öyleydi hatta doktorumu darladığım zamanlarda oldu
Bi ara arayıp ben vazgeçtim atın yumurtaları demiştim 😂
Hormonlardan aşırı bunalmıştım😂
Şükür ki saçmaladığımı anlayan ve buna çok kızan bir doktorum var 😂

Hımmm yine de hemşeriyiz o zaman 🥰 bizim 2.denememiz. Bu sefer işlem öncesi rahime çizik atıldı, Makrofaj aşısı yapıldı ve intralipid serum takıldı ve 2 embriyo transfer edildi. O yüzden daha umutlanıyorum bu kez ama nasip tabii… 🤲

O kadar iyi anlıyorum ki seni bu kadar güzel anlatamazdım ben 😊kendimi anne olarak hayâl edemiyorum nedense:(hayâl kurunca da daha çok üzülmemek için kendimi o duyguya kaptırmıyorum. Pozitif oldu benim evet ama beni sonrası ne bekliyor daha önce 2 kaybım var inan ödüm kopuyor. Hepiniz iyiki varsınız burada stres atıyorum. 🤲🙏

Burada süreci yaşamış arkadaşlar doktor bilgi verdi ama tabi hep sürece göre bakacağız dediği için net açıklamadı. Acaba nasıl ilerliyor tek seferde transfer yaparsa ya da havuz yöntemi yaparsa nasıl oluyor bilgi verebilecek olan var mı. Vaktinizi de almak istemem ama internette genel olarak yazıyor hep o yüzden gün gün bilen biri daha faydalı olur diye düşündüm..

O kadar iyi anlıyorum ki seni bu kadar güzel anlatamazdım ben 😊kendimi anne olarak hayâl edemiyorum nedense:(hayâl kurunca da daha çok üzülmemek için kendimi o duyguya kaptırmıyorum. Pozitif oldu benim evet ama beni sonrası ne bekliyor daha önce 2 kaybım var inan ödüm kopuyor. Hepiniz iyiki varsınız burada stres atıyorum. 🤲🙏
Kıyamam yaaa birçok bedende benzer duyguları yaşıyoruz hepimiz. Rabbim içinize ferahlık versin inşallah sıkıntıların zorlukların ardından güneş doğacak, sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah 🙏 amin 🤲💖🥰

Kıyamam yaaa birçok bedende benzer duyguları yaşıyoruz hepimiz. Rabbim içinize ferahlık versin inşallah sıkıntıların zorlukların ardından güneş doğacak, sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah 🙏 amin 🤲💖🥰
Amin arkadaşım amin inşallah 🤲🙏 bu yolda emek veren anne olmayı herkesten çok hak eden arkadaşlarım hepiniz duamdasınız. 💕🥰

Merhabalar ben daha yeni başlıyorum sürece 5.gun gonalf kullandım 5 gündür. Bugün muayeneye gittim saydığım.kadariyla 6 tane yumurta boyutu verdi hemşireye bu artar mı toplama gününe kadar yoksa bugün olanlar mi olur sadece

Artabilir tabi. Benim 7 tane görünüyordu sonra en son kontrolde 10 tane görüldü ama 12 tane toplandı

Kızlar merhabalar ben de bugün tedaviye başladım Gonal f ile. Amh düşüklüğüm var yeterli olmazsa havuz yöntemi yapılacak. Umarım buradaki bekleyen herkes de sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini🥹 çok hızlı bi süreç oldu benim için heyecanlıyım umarım ilk seferde rabbim nasip eder
Merhaba bende dün başladım iğne lere bakalım cuma kontrol var, süreç nasıl ilerleyecek yaşayıp görecez Rabbim sizinde gönlünüze göre versin

Back
X