yaprak dökümüne ne dersinBen okeyim başlayalım daaaa hangisine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaprak dökümüne ne dersinBen okeyim başlayalım daaaa hangisine![]()
Merhaba benim ilk tedavide toplamda 8yumueta toplanmıştı 5i döllenmişti 1 tanesi, tuttu hiç öyle düşünmeyin önemli olan yumurtanın kalitesi sayısı, değil o yüzden beslenme önemli yiyebiliyorsanız avıkado ananas yiyinMerhabalar ben daha yeni başlıyorum sürece 5.gun gonalf kullandım 5 gündür. Bugün muayeneye gittim saydığım.kadariyla 6 tane yumurta boyutu verdi hemşireye bu artar mı toplama gününe kadar yoksa bugün olanlar mi olur sadece
İki hemşehri buldum bende İzmir'deyimNe güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimdeiyi ki var böyle insanlar bu süreçte seni anlayan senin yürüdüğün yoldan gidenlerle yan yana olmak o kadar kıymetli ki… günlerdir buradaki yorumları okuyordum, yazılanlardan kendime iyi gelecek mesajlar arıyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum şimdi birkaç cümle yazıp birkaç cümle duyabilmek için. Çok teşekkür ederim
siz İzmir’de mi yaşıyorsunuz smyrna 35 görünce merak ettim, ben de izmirdeyim. Bir de buradaki belirti ile ilgili konu başlığınız nedir?
Valla benim mi canım tatlı bilmiyorum ama acısından ağladım o derece. Bi de iğne olmaktan artık karnım süzgece döndüğünden çok hassaslaştım sanırımBunu bana söylemeseydin iyiydi canımclexane kullanıyordum eczanede yokmuş oksapar verdi
clexane da arı sokmuş gibi acıtıyordu aynı mı bu da
![]()
Valla benim mi canım tatlı bilmiyorum ama acısından ağladım o derece. Bi de iğne olmaktan artık karnım süzgece döndüğünden çok hassaslaştım sanırımBunu bana söylemeseydin iyiydi canımclexane kullanıyordum eczanede yokmuş oksapar verdi
clexane da arı sokmuş gibi acıtıyordu aynı mı bu da
![]()
Bakalım yarın akşam 3. Olacak inşallah benim de artık canım yanmazAxeparin kullanıyorum, bende de öyle oldu ilk ikide sonra ilacı yavaş bir şekilde verince morluk ve ağrı olmadi
Bana hemşire iğneyi yaparken ilaç bittikten sonra 10 sn içerde beklet ki morarma şişme olmasın dedi ama o kadar acıyor ki canım yani direk çekiyorum iğneyi ilaç bitinceBana da verdiler acıtıyor ve morarıyor YouTube’dan izledim yarın ona göre yapacağım inşallah daha hafif olur
Benim de cuma günü var. İnşallah siz de hayırlı güzel haberler alırsınızMerhaba bende dün başladım iğne lere bakalım cuma kontrol var, süreç nasıl ilerleyecek yaşayıp görecez Rabbim sizinde gönlünüze göre versin
İnşallah sizin ilk deneme mi olacakBenim de cuma günü var. İnşallah siz de hayırlı güzel haberler alırsınız![]()
Evet benim ilk amh düşüklüğü var 30 yaşındayım bugün 7 Folikül görüldü ama tabi nasıl olur döllenir mi bilemiyorum nasip. Sizinİnşallah sizin ilk deneme mi olacak
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Benim pcos olduğu için rezervle ilgili sıkıntım yoktu. OPU da 11 tane toplandı, 9 tanesi işleme alındı ama 5 tanesi döllendi. 5. gün 2 tane embriyom vardı biri orta kalite diğeri ortanın altında, bana da havuz yapalım diye önerdiMerhaba benim ilk tedavide toplamda 8yumueta toplanmıştı 5i döllenmişti 1 tanesi, tuttu hiç öyle düşünmeyin önemli olan yumurtanın kalitesi sayısı, değil o yüzden beslenme önemli yiyebiliyorsanız avıkado ananas yiyin
İnanın sayısından çok kalitesi önemli. koenzim Q10 öneriyorlar yumurta kalitesi ve gelişimi için isterseniz doktorunuza bir sorun. bir de ceviz, avokado ve zeytinyağını atlamayın. Beslenmenize çok dikkat edinEvet benim ilk amh düşüklüğü var 30 yaşındayım bugün 7 Folikül görüldü ama tabi nasıl olur döllenir mi bilemiyorum nasip. Sizin
3 aydır koenzim kullanıyorum ve 3 aydır tüp bebek için beslenme yapıyorum bir diyetisyenle ama inşallah fayda olmuşturİnanın sayısından çok kalitesi önemli. koenzim Q10 öneriyorlar yumurta kalitesi ve gelişimi için isterseniz doktorunuza bir sorun. bir de ceviz, avokado ve zeytinyağını atlamayın. Beslenmenize çok dikkat edin
Harika elinizden geleni yapıyorsunuz3 aydır koenzim kullanıyorum ve 3 aydır tüp bebek için beslenme yapıyorum bir diyetisyenle ama inşallah fayda olmuştur
Benim 21 imde oldu transfer belim ve karnım ağrıyor baştan beriKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm oluyor gece uykumdan uyandım karnım ağrıdığı için adet ağrısı gibi hiç belirtim falan da yoktu bugüne kadar şimdi e böyle oldu normal mi acaba böyle ağrı yoksa tutmadığı için mi ağrı oluyor ki üfff belirti olsa bi dert olmasa bi dert ya bu ne böyle![]()
Rahim bağışıklığı testi yaptırdınız mı öncesinde ?Hımmm yine de hemşeriyiz o zamanbizim 2.denememiz. Bu sefer işlem öncesi rahime çizik atıldı, Makrofaj aşısı yapıldı ve intralipid serum takıldı ve 2 embriyo transfer edildi. O yüzden daha umutlanıyorum bu kez ama nasip tabii…
![]()
Ahahaya ben izleyemedim onu kan revan içim şişti
ama netflix de tüp bebek tedavisi gören bir kadının duygularını anlatan bir film var "A Copenhagen Love Story"şiddetle tavsiye
Evet bak ilaç yavaş verilince en azından morluk olmuyor bnm kaçıncı kutuValla benim mi canım tatlı bilmiyorum ama acısından ağladım o derece. Bi de iğne olmaktan artık karnım süzgece döndüğünden çok hassaslaştım sanırım
Bakalım yarın akşam 3. Olacak inşallah benim de artık canım yanmaz![]()
İzmir çok güzelİki hemşehri buldum bende İzmir'deyim![]()
Ay yok bitmez ooyaprak dökümüne ne dersin174 bölüm izle izle bitmez