Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar cyclo proginova kullanıyordum, bitti iki gün önce, kullananlar ilaç bitince kaç gün sonra adet gördünüz acaba? Transfer için hazırlanmaya başlicam da bu adetle sabırsızlanıyorum

Kızlar cyclo proginova kullanıyordum, bitti iki gün önce, kullananlar ilaç bitince kaç gün sonra adet gördünüz acaba? Transfer için hazırlanmaya başlicam da bu adetle sabırsızlanıyorum
Merhaba perşembe bitti benim cyclo pazartesi leke geldi dün tam oldum bugün doktoruma gittim darısı size

Merhaba perşembe bitti benim cyclo pazartesi leke geldi dün tam oldum bugün doktoruma gittim darısı size
Ayyy hadi inşallah o zaman iki güne ben de olabilirim belki, daha önce ananas suyu ve papatya çayı içmiştim böyle beklerken, akşamına başlamıştı şimdi de yapmayı düşünüyorum

Ayyy hadi inşallah o zaman iki güne ben de olabilirim belki, daha önce ananas suyu ve papatya çayı içmiştim böyle beklerken, akşamına başlamıştı şimdi de yapmayı düşünüyorum
Bn de kekik çayı içtim pazar akşamı söktürsün diye çok iyi yapmışsın

Benim doktorum en az 1ay rahim dinlendirme öneriyor. Normalde bir adet dinlendirme yapacaktık ama ben yurtdışına çıkacağım için 2 ay dinlendirdik. Bazı doktorlar da taze transferi tercih ediyor. Rahimde her şey yolundaysa beklemiyor bazısı. Bende 20 yumurta toplanmıştı, sonrasında da ağrım olmuştu biraz. 1 ay dinlenelim demişti. Ben 2 ay dinlenme istedim seyahatim olduğu için. Sizde kaç yumurta toplandı? Ve sonrasında ağrı şişkinlik oldu mu? Öyle olduğunda genelde bir adet dinlendiriyorlar. Herhangi bir ilaç vermedi doktor.

benim yarın 3. Gün embriyo sayım belli olacak pgt yi sanırım o yüzden daha konuşmadık. Ama harika oldu bu bilgiler

Sizin hangi acıbadem? Transferiniz ne zaman olacak

Benim 11 yumurta toplandı ve sonrasında baya şişlik ve ağrı oldu. Hala da şişlik ve hassasiyet var o yüzden bana erken gibi geldi. Ben histeroskopi sonrası da rahim olarak geç toparladım. Bizde de ağustos ayının sonunda yurt dışı planı var. Ama daha 5. Gün embriyo sayım belli olmadığı için bu konuyu konuşmadık sanırım… Sizin kaç tane donduruldu?

Benim 11 tane embriyo oluştu 7 tanesi donduruldu. Embriyoların üç tanesi tek kalan 4 tanesi de çift çift donduruldu. Ben de Acıbadem ataşehirde yaptırdım.

kuzum senin ilk transferin mi olacak. benim üçüncü. bir tane 4,5 yaşında oğlum var bir tanede kalbi duran kaybım var ve 7-8 temmuz gibi üçüncü kez transfer deneyeceğim. tabi son kalan embriyolarım.
Evet canım ilk tüp bebek ve tek embriyom var zaten. Benim de kızım var normal yolla oldu biz de ikinciye şimdi olmayınca başvurduk. Ben şimdi adet oldum cuma çağırdı hoca. İlaç başlayacak sanırım transfere kadar ne gibi ilaçlar acaba bilginiz vardır sizin.

Ben ilk transferimde progestan fitil, estrofem ve duphastan kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…